Într-o zi de miercuri în care oferta din fotbal este săracă, căutăm profit în handbal. Am pregătit patru predicții pentru astăzi din acest sport, la cote extrem de atractive.

CSM Unirea Slobozia vs. CSM Bistrița, Liga Națională, ora 16:00

După o pauză de două săptămâni, Liga Națională feminină se reia cu partida de la Slobozia. Soarta celor două echipe este deja pecetluită în acest sezon competițional, în condițiile în care Slobozia nu poate evita barajul de menținere în Liga Națională, iar Bistrița și-a îndeplinit în mare măsură obiectiv, evitarea retrogradării.

Slobozia a obținut singurele victorii din acest sezon pe teren propriu, 22-18 cu ”U” Cluj și 25-21 cu CSU Danubius Galați, în timp ce Bistrița nu se poate lăuda nici ea cu performanțe deosebite pe teren străin: 25-24 la Cluj și 25-22 la Craiova. Formația vizitatoare pare să aibă însă un plus valoric, demonstrat și în tur: 30-26.

Mizăm 4/10 pe 2 solist la cote minime de 2.10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Halden vs. Elverum, Grundigligaen, ora 19:00

La prima vedere, toate premizele ne duc cu gândul că Elverum nu are motive să forțeze în ultima etapă a sezonului regulat. Campioana și-a asigurat deja primul loc și avantajul terenului propriu în play-off, în timp ce Halden are nevoie de un succes astăzi pentru a spera la locul 8.

Ultimul meci al lui Elverum a cauzat un imens scandal în Norvegia: patru jucători ai campioanei, Erik Toft, Petter Overby, Kristian Bliznac și Tine Poklar, au luat cartonașe roșii deliberat, pentru a fi suspendați în acest meci și pentru a evita astfel o posibilă penalizare în play-off. Toți cei patru primiseră de-a lungul sezonului deja cartonașe roșii, iar regulamentul spune că se aplică o suspendare de o etapă la fiecare două cartonașe roșii primite.

În acest context, mizăm 3/10 pe victoria gazdelor la cote minime de 2.20.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Pfadi Winterthur vs. Kadetten Schaffhausen, NLA, ora 20:30

E un meci ce poate decide locul 1 în play-off, între cele mai bune echipe din Elveția ale momentului. Pfadi Winterthur încă încearcă să oprească dominația lui Kadetten în întrecerea internă, dar fosta echipă a internaționalului român Rareș Jurcă rezistă cu brio.

Kadetten este într-o creștere evidentă după ce fostul internațional slovac Peter Kukucka a preluat echipa. Campioana Elveției a demonstrat în Liga Campionilor că poate pune probleme oricui, pierzând greu, de exemplu, cu Veszprem, finalista din sezonul trecut. Winterthur în schimb a profitat că a avut un program mai lejer, în condițiile în care a părăsit Cupa EHF în preliminarii, și s-a putut concentra astfel pe întrecerea internă.

E primul meci direct din 2017, însă anul trecut cele două echipe s-au aflat față în față de cinci ori. Prima partidă a fost câștigată de Winterthur, iar următoarele patru de Kadetten.

Mizăm 5/10 pe 2 solist la minim 1.70.

BBM Bietigheim vs. Bad Wildungen, 1. Bundesliga Women, ora 21:00

E din ce în ce mai clar că Bietigheim va fi viitoarea campioană a Germaniei. Lotul format în acest an sub comanda lui Martin Albertsen este de departe cel mai puternic din Bundesliga, care confirmă de altfel și în Cupa EHF: calificare în semifinale, unde are un adversar abordabil, Nykobing din Danemarca.

Media de goluri marcate de Bietigheim este una fantastică, aproape 34 pe meci. În tur, liderul campionatului s-a impus cu cu 49-17, un rezultat ce nu are nevoie de comentarii.

Mizăm 5/10 pe over 34.5 goluri marcate de gazde, la cote minime de 1.85.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.