Flash Tips: vezi recomandările single ale zilei de vineri

0

Ne apropiem de un nou weekend din luna Aprilie, lună care s-a dovedit foarte profitabilă pentru secțiunea Flash Tips până acum.

Pentru astăzi echipa noastră a pregătit 3 recomandări de pariere din baschet și fotbal, pe care vă invităm să le parcurgeți în cele ce urmează.

Pandurii vs. FC Botoșani, Liga 1

Una dintre ultimele șanse pentru Pandurii Târgu Jiu de a evita retrogradarea o reprezintă meciul cu FC Botoșani. Acest meci este ca o finală pentru gorjeni. Deoarece sunt în luptă directă cu Concordia pentru a prinde locul 6 care duce la baraj.

Pandurii vin după două înfrângeri, ambele cu scorul de 3-1 în fața Timișoarei și la Mediaș. Oaspeții de la Botoșani au un atac peste media acestui play-out. Ei au reușit să înscrie minim un gol în ultimele 4 meciuri disputate. Echipa din Moldova este lipsită de orice grijă în privința retrogradării, așa că sperăm că va juca un fotbal deschis și frumos.

O a treia înfrângere consecutivă a gorjenilor ar însemna condamnarea acestora la retrogradare. Ei vor trebui să obțină minim un punct la sfârșitul acestui meci. Ultimele două meciuri a ambelor echipe s-a încheiat cu minim un gol marcat în ambele porți.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cota 2.04 disponibilă la Unibet.

Real Madrid – Darussafaka, Euroliga de baschet

După ce în primul meci Darussafaka a dat o replică destul de bună madrilenilor, acest meci se anunță unul la fel de spectaculos. Ambele echipe au nevoie de victorie, indeferent la ce diferență ar fi ea obținută. Primul meci a fost câștigat de Real cu scorul de 83-75.

Pentru acest meci așteptăm o descătușare pe tabela de marcaj a celor de la Real. Primul meci practic a fost un duel de la distanță între Llull și Wanamaker, ambii înscriind peste 20 de puncte. Consider că în acest al doilea meci Real Madrid va reveni la media de puncte cu care ne-a obișnuit în sezonul regulat și va marca multe puncte.

Llull și compania vor avea nevoie de multe puncte și în această seară pentru a obține victoria. Madrilenii nu trebuie să subestimeze echipa oaspete care are în componență jucători foarte puternici ca Wanamaker și Clyburn.

Mizăm 5/10 că Real va înscrie peste 86,5 puncte la o cotă de 1,97 oferită de Unibet.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Juventus București vs. UTA, Liga 2

Derby în liga secundă românească, sâmbătă dimineață, la ora 11.00, pe Stadionul Colentina. Juventus, lider autoritar cu 66 de puncte, 15 în plus față de a doua clasată, dă piept cu arădenii de la UTA Bătrâna Doamnă.

Oaspeții sunt, momentan, pe locul 4, cu 50 de puncte, însă bătălia pentru locurile 2 și 3, cele care asigură promovarea respectiv accesul la baraj, este acerbă. Sunt trei echipe în zona locurilor 2-4, întinse pe distanța unui singur punct, așa că lucrurile sunt departe de a fi elucidate.

Arădenii sunt mult mai motivați de această ecuație, în timp ce, de la adăpostul celor cinci victorii, Juve poate să ”arbitreze” lupta celorlalți.

Miza pe dubla de X2, cotată de Fortuna la 1.95, poate fi o soluție de pariere, cu grad de încredere 5/10. Unibet încă nu a introdus în sistem cote pentru duble, dar acolo se poate merge pe două pariuri distincte. Primul pe semnul X, cotat cu 3.30, celălalt pe semnul 2, la valoarea de 4.25.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.