Flash Tips: Șapte pronosticuri interesante din trei sporturi diferite!

0

Am avut un debut de săptămână destul de bun, ca urmare a celor trei pronosticuri oferite corect din totalul de patru. Astăzi încercăm să ne menținem pe aceeași linie și vă invităm să urmăriți selecțiile echipei noastre, din fotbal, baschet și tenis.

Manchester City vs. West Brom, Premier League

Finalul de sezon în Premier League este unul foarte echilibrat în zona locurilor de Champions League.  Astăzi vom avea o restanță din etapa a 34-a care se anunță mai interesantă decât o arată statisticile. West Brom nu se va preda pe Etihad și va veni să joace deschis.

Manchester City are nevoie de puncte pentru a fi sigură de participarea în viitorul sezon al Ligii Campionilor. Cetățenii nu au mai pierdut de șapte meciuri, iar în ultimele două partide au obținut două victorii, în care au marcat de șapte ori și au primit unul singur. Dacă vor obține cele trei puncte astăzi, gazdele vor urca pe poziția a treia a clasamentului.

West Brom mai are de apărat pe acest final de sezon doar poziția a opta, pe care o ocupă în acest moment. Oaspeții sunt fără victorie în ultimele șase meciuri, interval în care au suferit cinci înfrângeri. În doar un singur meci din ultimele șapte au reușit să înscrie, iar aceste cifre arată o formă din ce în ce mai slabă. Gazdele au avantajul moral în acest meci, deoarece în ultimele 10 meciuri directe din Premier League, Manchester City a obținut victoria.

Pronostic: 1&ambele marchează
Cotă: 2.42 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 3/10

Arsenal vs. Sunderland, Premier League

Într-o restanță din etapa cu numărul 34, Arsenal va întâlni cea mai slabă echipă a acestui sezon, Sunderland. Partida de pe Emirates are o favorită clară și aceea este echipa gazdă. Pe acest final de sezon competițional, tunarii pot spera chiar la un loc în Champions League dacă celelalte rezultate îi vor ajuta.

Arsenal vine după trei victorii în ultimele trei jocuri, obținute la minim două goluri diferență, și în tot acest timp a primit un singur gol. Dacă va învinge, echipa gazdă se apropie la un singur punct de Liverpool și asigură o ultimă etapă incendiară.

Sunderland este pe ultimul loc și se pregătește deja pentru viitorul sezon din Championship. În ultimele patru meciuri, oaspeții au înscris într-un singur meci, pe care l-au și câștigat, 2-0 cu Hull.  În meciul tur, tunarii s-au impus cu 4-0.

Pronostic: 1&peste 3.5 goluri
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Capo D’Orlando vs. Milano

În play-off-ul  italian la baschet masculin avem programat astăzi un meci foarte interesant. În acest meci se vor întâlni Capo D’Orlando și Emporio Milano. La prima vedere acesta este cel mai dezechilibrat sfert de finală, dar scorul general este de 1-1.

Echipa gazdă de astăzi a reușit surpriza și a câștigat un meci la Milano. Ei sunt ultima echipă calificată în play-off de pe poziția a opta și au câștigat chiar primul meci al seriei, cu scorul de 87-80. Această victorie poate reprezenta un avantaj mare, dar e greu de crezut că echipa Capo D’Orlando va reuși să câștige ambele meciuri de pe propriul teren.

Chiar dacă a terminat pe ultima poziție în Euroligă, Emporio Milano, este una dintre cele mai puternice echipe ale Europei. Sezonul regulat al campionatului intern l-a câștigat la pas, având 23 de victorii în cele 30 de etape disputate. Astăzi ne așteptăm ca echipa oaspete să marcheze multe puncte, deoarece are de partea ei valoarea jucătorilor.

Pronostic: Echipa oaspete marchează peste 82.5 puncte
Cotă: 1.83 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Tomas Berdych vs. Carlos Berlocq, ATP Roma

Semifinalist în 2013 și sfertfinalist în alte patru ocazii la Roma, cehul Tomas Berdych joacă pentru un loc în optimi contra argentinianului Carlos Berlocq.

De-a lungul carierei, Berlocq, ajuns la 33 de ani, s-a dovedit un jucător foarte bun pe zgură, dar niciodată nu a avut capacitatea de a se bate cu adevărat de la egal la egal cu jucătorii de top. Cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla nici astăzi, când cehul pornește ca favorit și are tot dreptul să spere la o victorie „scurtă”.

E adevărat că Berlocq nu a pierdut set cu Giraldo și Arnaboldi, în calificări, și cu Haase, pe tabloul principal, dar Berdych vine dintr-o altă lume. O lume în care servește mult mai bine decât cei trei, în care dă puține șanse adversarilor pe primul serviciu și în care penalizează, de cele mai multe ori, jucători defensivi precum Berlocq.

Pronostic: 2-0
Cotă: 1.88 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Andy Murray vs. Fabio Fognini, ATP Roma

În mod normal, meciurile în care este implicat italianul Fabio Fognini nu sunt chiar cele mai atractive pentru pariuri, dar o partidă în care „Don Fabio” joacă acasă, contra unui Murray ieșit din formă, poate oferi puțin spațiu de manevră.

Fognini a mers bine la Madrid, a jucat superb pe alocuri cu Nadal, iar în primul tur la Roma nu a stat la discuții cu compatriotul Berrettini. CÎn schimb, Murray a pierdut cu Ramos, Thiem și, surpriză, Coric și e foarte departe de forma care-l ducea până în finala Roland Gaross-ului.

E de așteptat să avem un meci echilibrat, pentru că Murray trebuie să tureze motoarele înainte de Openul Franței, în timp ce Fognini, un adversar care i-a pus mereu probleme, trece printr-un moment bun.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.73 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 6/10

Marin Cilic vs. Ryan Harrison, ATP Roma

Pentru Marin Cilic lucrurile sunt destul de simple în momentul în care prinde în față un adversar inferior valoric. În cazul în care e în formă, așa cum se întâmplă în această perioadă, șansele să piardă set sunt foarte mici.

Un adversar inferior va întâlni croatul și în turul al doilea la Roma, pe americanul Ryan Harrison, cel care și-a arătat din plin limitele pe zgură în 2017. Toate înfrângerile lui Harrison pe suprafața roșie, cu Pouille, Kuznetsov, Ferrer și Kyrgios, au venit în minimum de seturi, iar cele nouă manșe din zece câștigate de Cilic în meciurile directe, dar și parcursul croatului din ultimele săptămâni ne fac să credem că americanul nu va petrece mult pe teren în această seară.

Pronostic: 2-0
Cotă: 1.50 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

Kevin Anderson vs. Alexander Zverev, ATP Roma

Sud-africanul Kevin Anderson și tânărul neamț Sasha Zverev sunt doi tenismeni în jocul cărora serviciul reprezintă o piesă esențială, iar zgura de la Roma va găzdui o înfruntare care se anunță mai interesantă decât o arată cotele.

Chiar dacă nu a căpătat încă din constanța lui Nadal sau Djokovic, Zverev e foarte bine văzut de bookmakerii, iar rezultatele sale din ultima vreme îl fac să-și merite cotele. Și conra lui Anderson germanul pleacă cu prima șansă, dar capacitatea sud-africanului de a face meciuri bune contra adversarilor de top nu trebuie neglijată.

În general, Zverev este un low starter, are multe meciuri în care-i permite adversarului să se distanțeze, după care revine, iar primele seturi ale meciurilor sale ajung de multe ori în cel puțin 10 game-uri. Cel mai probabil va fi cazul și azi, pentru că Anderson se poate baza pe un serviciu care să-i aducă puncte ușoare în startul meciului.

Pronostic: Peste 9.5 game-uri în primul set
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.