Flash Tips: Cinci pronosticuri pentru prima zi de sâmbătă a lunii!

0

E o zi de sâmbătă cu încărcătură destul de mare, dacă ne gândim la evenimentele programate: finala Ligii Campionilor la fotbal și semifinalele Ligii Campionilor la handbal masculin. Avem însă și alte meciuri pregătite pentru astăzi, la cote foarte atractive.

Juventus vs. Real Madrid, Liga Campionilor

Finala Ligii Campionilor se va disputa în acest an, pe Milennium Stadium din Cardiff, între cele mai în formă echipe din Europa. Cele două echipe s-au mai intânlnit în semifinala din urmă cu doi ani, în care s-a impus Juve. Acest meci este așteptat cu sufletul la gură de o întreagă planetă.

După ce a câștigat titlul și cupa în Italia. „Bătrâna Doamnă” n-a pierdut niciun meci în acest sezon din Liga Campionilor şi are doar trei egaluri în cele 12 meciuri jucate. Trupa lui Massimiliano Allegri a eliminat în optimi pe FC Porto, cu o dublă victorie, 2-0 şi 1-0. În sferturi a venit rândul Barcelonei, care a prierdut cu 3-0 la Torino și 0-0 pe Camp Nou. În semifinale, Juventus a învins-o de două ori pe Monaco, 2-0 şi 2-1, şi va juca pentru a doua oară în ultimii trei ani cu trofeul Ligii Campionilor pe masă.

Real Madrid  a cucerit și ea titlul în Spania și speră să rupă blestemul, să fie prima echipă care câștigă de 2 ori consecutiv Champions League. „Galacticii” au câştigat 11 din cele 14 finale disputate și doar un singur meci a pierdut echipa lui Zinedine Zidane în actuala campanie de Ligă, 2-1 cu Atletico. În sferturi au avut emoții foarte mari în fața celor de la Bayern Munchen și doar greșelile de arbitraj au făcut ca nemții să fie eliminați, iar în semifinale deznodământul l-am știut după victoria din tur a Realului cu 3-0. Dacă va cuceri trofeul, Gianluigi Buffon va deveni cel mai vârstnic câştigător din istoria Ligii Campionilor.

Pronostic: Juventus câștigă trofeul
Cotă: 2.00 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 4/10

Valencia vs. Baskonia, ACB

Semifinalele din play-off-ul Ligii ACB continuă astăzi cu partida dintre Valencia și Baskonia. Scorul la general este de 1-1, dar Valencia este favorită la calificarea în finală pentru că a reușit să câștige un meci în deplasare, iar următoarele 2 jocuri ale seriei se dispută pe terenul ei. Sistemul după care se dispută semifinalele este cel mai bun din 5 meciuri.

Gazdele de astăzi au câștigat primul meci al semifinalei, la un singur punct diferență cu scorul de 83-82. După ce au încheiat sezonul regulat pe locul 3, „liliecii” au trecut în sferturi de Barcelona cu 2-1 la general, obținând cele două victorii în propria sală.

Baskonia este sigură de prezența în viitoarea ediție a Euroligii. Cei de la Baskonia s-au impus clar în cel de-al doilea meci cu scorul de 90-70, după un meci pe care l-au dominat încă de la început. În sferturi oaspeții au trecut de Gran Canaria cu scorul de 2-1 la general.

Pronostic: Peste 159.5 puncte
Cotă: 2.20 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 3/10

North Melbourne Kangaroos vs. Richmond Tigers, AFL

Runda a 11-a din AFL Australian Football League continuă cu partide foarte spectaculoase. Astăzi la Melbourne, Kangaroos va primi vizita celor de la Richmond Tigers. După 10 etape disputate cele două echipe sunt despărțite de 2 victorii în clasament.

Echipa gazdă ocupă poziția a 13-a. În ultimele două partide a obținut două victorii, dintre care una surprinzătoare la Melbourne Demons. Din șase meciuri disputate acasă, echipa din Melbourne a obținut doar două victorii. Gazdele de astăzi au a treia cea mai slabă apărare a campionatului.

Richmond a surprins negativ prin începutul slab de campionat. Față de echipa gazdă au cifre mult mai bune la posesii în 50-ul advers, dar și la posesii contestate. După victoria de etapa trecută sperăm că Richmond se află într-o formă ascendentă. În meciurile din deplasare în acest sezon au obținut două victorii din cinci meciuri.

Pronostic: 2
Cotă: 1.90 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 4/10

Vardar Skopje vs. FC Barcelona, Liga Campionilor

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal masculin începe astăzi, la Koln, și are o premieră: nicio echipă din Bundesliga, campionatul considerat cel mai puternic, nu a ajuns în această fază.

Vardar Skopje pare mai tare ca niciodată și decisă să meargă până la final, în premieră. Macedonenii se află pentru prima oară în această fază a competiției după noul format și au demonstrat de-a lungul sezonului că își merită locul în primele patru. Victoriile cu Kielce, Pick Szeged, Lowen și Flensburg din acest sezon nu sunt întâmplătoare, iar astăzi foarte probabil replica oferită Barcelonei va fi una pe măsură.

Catalanii și-au câștigat grupa din care au făcut parte, dar impresia lăsată este că au fost vulnerabili în multe momente. Totuși, Barca a reușit să termine grupa cu doar o remiză și o înfrângere în cele 14 meciuri jucate, iar în sferturi a avut emoții în fața lui Kiel, o echipă poate mai slabă ca niciodată. E clar însă că reprezentanta Spaniei are o trupă foarte solidă, foarte bine echilibrată valoric.

E posibil ca experiența Barcelonei să aibă un cuvânt greu de spus, dar Vardar va avea un elan fantastic la prima participare în Final Four. Valoric, diferența dintre cele două echipe nu e mare, iar cotele reflectă acest lucru.

Pronostic: 1
Cotă: 2.50 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Metz vs. Brest, Division 1

Finala campionatul francez de handbal feminin se reia astăzi de la 22-21 în favoarea lui Metz, rezultat înregistrat chiar pe terenul lui Brest, nou-promovată care are un cuvânt însă greu de spus încă de la primul an.

Metz are așadar prima șansă la un nou titlu de campioană, cel de-al 11-lea în ultimii 14 ani, dar Brest are un lot competitiv, fapt demonstrat de altfel deja în campionat și în Cupa EHF. Brest a compensat în acest sezon lipsa unei bănci lungi cu o apărare foarte bine pusă la punct, însă rămâne de văzut cum va funcționa aceasta la Metz, acolo unde a câștigat în sezonul regulat cu 22-21, un rezultat ce ar împinge astăzi finala într-un decisiv.

Pronostic. Sub 47.5 goluri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.