Ponturile zilei de JOI: 7 recomandări la cotă medie 1.95!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

VEZI AICI ȘI PONTURILE PENTRU BILETUL ZILEI!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis Roland Garros Halep vs. Pliskova 1 & Under 20.5 game-uri 2.47  Superbet Nu
 Cehia Tenis Prostejov Delbonis vs. Robredo peste 22.5 game-uri 2.00  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis Roland Garros Ostapenko vs. Bacsinszky peste 21.5 game-uri 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Islanda Fotbal Icelandic Fist Div Fram vs. Thor 1 1.78  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Italia FotbalSerie B Benevento vs. Carpi PSF X 1.62   Superbet Nu
 Statele Unite FotbalCalificări WC 2018 SUA VS. Trinidad Tobago SUA peste 2.5 goluri 1.75   888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Australia FotbalCalificări WC Australia vs. Arabia Saudită 1X & ambele marchează 2.10   BETFAIR–450 Ron Bonus
COTA MEDIE: 1.95PROFIT: -9

PLASEAZĂ-ȚI PARIURILE LA FORTUNA ȘI AI PRIMUL PARIU ASIGURAT PÂNĂ LA 300 DE RON!

Meciul dintre Halep și Pliskova, din semifinalele de la Roland Garros, este, probabil, cea mai importantă confruntare a anului în tenisul feminin. Pe lângă locul în ultimul act, cele două își vor disputa și poziția de lider mondial, cehoaica fiind la o victorie distanță de atingerea acestui obiectiv, în timp ce Simona are nevoie să câștige turneul pentru a deține și supremația în circuitul WTA.

Miercuri, Halep a pus în scenă cea mai frumoasă revenire a carierei sale, a întors meciul cu Svitolina de la set și 1-5, iar șocul trăit în sferturi ar trebui s-o influențeze pozitiv și să-i permităp să treacă mai ușor peste partida în fața unui oponent care nu a avut, până acum, niciun adversar cu adevărat mare.

Logica spune că sfertul câștigat dramatic cu Svitolina o va încărca pozitiv pe Simona, iar lucrurile ar trebui să fie ușoare. Halep are 4-1 în meciurile directe cu Pliskova, iar zgura ar trebui să fie mediul în care diferența la deplasarea în teren se vede cel mai bine. Românca e mare favorită, joacă pe suprafața pe care adversarul nu se simte foarte bine, are meciul în mână, e la doi pași de o performanță istorică și nu ar trebui să rateze o asemenea șansă.

A doua săptămână de la Roland Garros îi găsește, adesea, pe mulți zguriști de top pe listele de participare ale turneelor challenger, iar argentinianul Delbonis și spaniolul Robredo nu fac excepție în acest an.

Accidentat înainte de Roland Garros, Delbonis a pierdut complet surprinzător în primul tur de la Paris, în minimum de seturi în fața rusului Kravchuk, dar și-a revenit pe zgura din Cehia, unde nu a pierdut prea mult timp cu Donskoy și Jarry și a obținut biletul spre sferturi.

Robredo nu a avut șanse cu Dimitrov la Roland Garros, în turul doi, dar a obținut victorie bună cu Janowicz, în Cehia, apoi a profitat de abandonul lui Gulbis și a ajuns până la meciul cu Delbonis. Ambii sunt zguriști prin definiție, ambii au valoare mult peste turneul de la Prostejov, iar singurele meciuri directe, două la număr, s-au terminat în trei seturi. Nu e deloc exclus să vedem o confruntare clasică de zgură, cu schimburi, game-uri și seturi lungi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.