Ponturile Zilei: 7 recomandări la cotă medie 1.75 pentru vineri!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis Roland Garros Wawrinka vs. Murray Wawrinka -1.5 game-uri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus
 Franta Tenis Roland Garros Nadal vs. Thiem peste 35.5 game-uri 1.72  888SPORT–1000 Ron Bonus
 Cehia Tenis Chall. Prostejov Vesely vs. Prostejov 2-0 seturi 1.66  BETFAIR–450 Ron Bonus
 Romania Handbal Calificări CM 2017 România vs. Austria Austria +11.5 1.85  SuperBet
 Ucraina Handbal Calificări CM 2017 Ucraina vs. Spania Spania -2.5 1.75  SuperBet
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Feroe vs. Elveția 2 & sub 3.5 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Andorra vs. Ungaria 2 & sub 3.5 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus
COTA MEDIE: 1.75PROFIT:

VEZI AICI ȘI PONTURILE PENTRU BILETUL ZILEI!

Wawrinka vs. Murray

Prima semifinală a turneului de la Roland Garros e, de fapt, o reeditare a penultimului act din 2016, când Andy Murray l-a învins pe Stan Wawrinka pentru a pierde, mai apoi, finala în fața lui Novak Djokovic.

Dacă scoțianul a pierdut trei seturi pe drum, câte unul cu Nishikori, Klizan șiu Kuznetsov, Wawrinka a mers perfect și a devenit cel mai vârstnic semifinalist din istoria Roland Garros la capătul unui parcurs în care i-a învins în minimum de seturi pe Kovalik, Dolgopolov, Fognini, Monfils și Cilic.

Evident, paralela se face cu meciul de anul trecut, când Murray a ieșit învingător la capătul unei partide de patru seturi în care Wawrinka a greșit foarte, foarte mult, dar lucrurile pot sta altfel și bookmakerii îl văd pe elvețian cu prima șansă.

Wawrinka e foarte greu de bătut în a doua săptămână a turneelor de Mare Șlem, iar cu Cilic a arătat că e capabil să-și surclaseze adversarul într-o zi în care greșește puțin și jocul nu-i merge. Soarta meciului va sta în racheta lui Wawrinka, pentru că Murray nu poate fi decât jucător reactiv pe zgură. Până acum, Wawrinka a convins, iar noi credem că-și va respecta statutul și-l va învinge pe Murray.

Nadal vs. Thiem

Austriacul Dominic Thiem l-a spulberat pe Novak Djokovic în sferturile de la Roland Garros și a câștigat biletul pentru cea mai așteptată confruntare pe zgură a anului, care va avea loc astăzi, în semifinale, contra marelui Rafael Nadal.

Mare favorit la câștigarea celui de-al zecele Roland Garros al carierei, Nadal a șters pe jos cu adversarii întâlniți și a arătat câte ceva din forma care l-a transformat în cel mai bun jucător din istoria suprafeței roșii. În acest context, specialiștii rostesc un singur nume când vorbesc despre omul care-l poate opri pe Rafa, Dominic Thiem.

Rafa și Thiem au câștigat câte 22 de meciuri pe zgură în acest an, spaniolul pierzând doar unul, față de patru ale adversarului. Totuși, Thiem, care a pierdut deja de două ori în acest an în fața lui Rafa, are un moral bun dat de victoria în fața spaniolului din finala de la Roma, dar și de cele cinci meciuri câștigate în minimum de seturi la Paris.

Thiem e singurul care poate duce ritmul infernal impus de Rafa, iar vestea bună este că el se află în cea mai bună formă a carierei, iar Nadal nu a fost testat absolut deloc la acest turneu. Linia de over e destul de mică, Thiem inspiră încredere prin tot ceea ce face, așa că noi considerăm că pariul merită atacat din plin.

Vesely vs. Sandgren

Americanul Tennys Sandgren se poate lăuda cu 15 victorii obținute în acest sezon, cu o participare în premieră la Roland Garros, dar și cu trei succese foarte bune pe zgura de la Prostejov, unde a reușit, surprinzător, să ajungă până în semifinale.

Aflat într-o formă foarte bună, Sandgren are o mică problemă care-l cam împiedică să se gândească la finală. Adversarul său de vineri ca fi Jiri Vesely, reprezentantul gazdelor, care pornește ca mare favorit și care în primele trei meciuri de la Prostejov nu a pierdut niciun set.

Pe scurt, Vesely e jucătorul mult, mult mai valoros, cu experiență mai mare pe zgură, iar faptul că se afla în fața unei finale într-un turneu din țara natală ar trebui să rezolve și problema motivației. Mergem pe o victorie în minimum de seturi a marelui favorit al turneului.

România vs. Austria

Romania traversează o schimbare de generații, iar Martin Ambros se bazează doar pe două jucătoare din lotul cu care Tomas Ryde aborda Olimpiada de anul trecut. Tricolorele suferă oarecum la exprimare dacă ne raportăm la meciurile sub comanda noului selecționer, victorie la limită și înfrângere cu Spania și o înfrângere severă în urmă cu o săptămână în Ungaria, la zece goluri.

E clar însă că Austria nu poate emite pretenții la calificarea la Mondial, dar pe alocuri poate pune probleme României. Vom avea o sală arhiplină la Oradea, dar premizele pentru o victorie la scor a tricolorelor sunt puține.

Ucraina vs. Spania

Învinsă de Belarus în două amicale, Ucraina are clar șansa a doua în disputa cu Spania de astăzi, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Franța. Ex-sovieticele n-au mai câștigat un meci important din 2012, de la Campionatul European, sunt în mare scădere de nivel și Spania va profita de acest lucru foarte probabil.

Insulele Feroe vs. Ungaria

”Pescarii” din Insulele Feroe nu mai sunt, de multă vreme, echipa cu care se făceau calcule doar pentru golaveraj. Scorurile de la 7 în sus au dispărut, iar feroezii reprezintă o echipă destul de incomodă, dar care nu poate emite pretenții în fața naționalelor mari. Să ne amintim, însă, că la Ploiești abia i-am bătut cu 1-0 și asta cu ajutorul lui Pantilimon care a scos o torpilă care se ducea spre păianjen în minutul 85. Elveția este pe primul loc în grupă și problema victoriei nu cred că se pune, însă vor avea puțin de furcă.

Andorra vs. Ungaria

Cu doar 0-0 în Feroe, vecinii maghiari nu mai pot emite pretenții la calificare într-o grupă din care fac parte Elveția și campioana Europei, Portugalia. Andorra a reușit primul punct pe propriul teren cu Feroe, iar obiectivul principal pentru acest meci va fi să nu ia prea multe. Posibil scor corect 0-2!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.