Ponturile Zilei: 9 recomandări la cotă medie 2.02 pentru sâmbătă!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CMPolonia vs. România11.53  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CMScoția vs. Anglia21.70 888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CMLituania vs. Slovacia21.72NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CMKazakhstan vs. DanemarcaPSF X1.89SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Franta TenisRoland GarrosJelena Ostapenko vs. Simona HalepScor corect 1-24.00UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis Challenger Surbiuton Marius Copil vs. Sergiy Stakhovsky Peste 23.5 game-uri1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Cehia Tenis Challenger ProstejovFederico Delbonis vs. Jiri VeselyPeste 22.5 game-uri1.83  MAXBET–900 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Preliminarii CMMacedonia vs. Suedia Suedia -7.5 goluri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Preliminarii CMCehia vs. Turcia Cehia -6.5 goluri1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 2.02PROFIT: -5.53

VEZI AICI ȘI PONTURILE PENTRU BILETUL ZILEI!

Polonia vs. România, Preliminariile CM

România își va juca astăzi ultima șansă de a mai prinde Mondialul de anul viitor, în condițiile în care elevii lui Cristoph Daum au doar șase puncte și au obținut o singură victorie în aceste preliminarii. Cinci din cele șase goluri ale românilor au fost înscrise în victoria cu 5-0 în fața Armeniei, iar din ofensiva tricolorilor va lipsi Denis Alibec astăzi, accidentat în această săptămână. Polonia domină această grupă, fiind lider detașat, cu șase puncte avans și patru victorii în cele cinci meciuri disputate. Meciul tur a fost câștigat clar de polonezi cu 3-0, românii fiind dominați la toate capitolele.

Scoția vs. Anglia, Preliminariile CM

Anglia, singura echipă fără gol primit în preliminarii, va încerca să obțină o nouă victorie în fața scoțienilor pe care i-au învins în șase din ultimele șapte partide directe. Scoției, echipa fără gol marcat în două dintre ultimele trei meciuri, îi va fi foarte greu să înscrie ținând cont de „zidul’’ pe care îl vor avea în față. Harry Kane va fi gura de foc a englezilor, în condițiile în care Rooney este neconvocat, iar Vardy a părăsit cantonamentul accidentat.

Lituania vs. Slovacia, Preliminariile CM

Ținând cont că Anglia este mare favorită la primul loc în această grupă, celelalte echipe se bat pentru poziția secundă, care duce la baraj. Cu trei victorii și un singur gol primit în ultimele trei meciuri, Slovacia va merge în Lituania să își consolideze locul al doilea al grupei. Cu aproape două goluri primite pe meci, Lituania nu va opune rezistențe în acest meci, pentru la calificare nu se mai pot gândi. Gazdele nu au înscris în ultimele trei partide, iar în meciul tur la Trnava au fost învinși cu scorul de 4-0.

Kazakhstan vs. Danemarca, Preliminariile CM

Cu o singură victorie în ultimele patru meciuri din grupă, danezii nu mai au voie să facă pași greșiți în cursa pentru baraj. Oaspeții vin după remiza 0-0 din România, iar astăzi vor întâlni o echipă care este fără victorie în grupă. Chiar dacă nu este învinsă acasă în preliminarii, reușind remize cu Polonia și România, Kazakhstanul este pe ultima poziție și nu are așteptări prea mari de la acest joc.

Jelena Ostapenko vs. Simona Halep, Roland Garros

Istoria tenisului feminin se va scrie astăzi, de la ora 16:00, pe arena Philippe Chatrier, unde letona Jelena Ostapenko și Simona Halep vor juca cel mai important meci al carierelor.

Din punct de vedere al cotelor, Simona e văzută drept mare favorită, având de partea ei experiența mult mai mare la nivel înalt, Ostapenko aflându-se în fața primei finale de Mare Șlem din carieră, la doar 20 de ani, dar o finală e exact genul de meci în care previziunile și calculele hârtiei nu mai contează.

Simona vine după două victorii în trei seturi, ambele cu jucătoare mult mai bine cotate decât Ostpanko, la capătul unor meciuri în care mentalul a ajutat-o foarte mult, iar partea psihică va juca un rol mega important și în ultmiul act de la Paris.

Ostapenko e genul de outsider pe care nu ți-ai dori să-l întâlnești în finală, pentru că e tânără, nu are nimic de pierdut și lovește mingea ca din tun. Letona vine, la rândul ei, după trei meciuri câștigate în trei seturi, semn că ambele nu au nicio problemă cu partidele lungi, decise pe muchie de cuțit. Simona trebuie să stea calmă și să aștepte momentele slabe ale adversarei, pentru că ele vor veni, iar noi anticipăm un scenariu în care letona începe bine, dar apoi Halep pune lucrurile în ordine și-și respectă statutul de favorită. Mergem pe o victorie în trei seturi a româncei.

Marius Copil vs. Sergiy Stakhovsky, Challenger Surbiuton

În cel mai bun an al carierei, Marius Copil își încearcă norocul pe iarba de la Surbiton (Anglia), unde va juca împotriva ucraineanului Stakhovsky pentru un loc în careul de ași.

Turneul din Anglia a fost sabotat de ploaie, care a dat programul peste cap, dar ambii jucători au reușit să dribleze o săptpmână destul de solicitantă și au ajuns printre ultimii opt fără set pierdut, după prestații convingătoare, în special la serviciu.

Calculul pentru un meci cu cel puțin 24 de game-uri e destul de simplu și implică doar capacitatea celor doi de a-și câștiga game-urile de serviciu pe o suprafață foarte rapidă. Marius are de partea sa viteza mai mare pe prima minge de serviciu și loviturile mai puternice, în timp ce Stakhovsky se simte mult mai în largul său pe iarbă, unde poate folosi un slice foarte agresiv și unde poate controla fileul. Nu ar trebui să apară multe break-uri, niciunul nu strălucește la retur, așa că over-ul e un pariu ușor de anticipat.

Federico Delbonis vs. Jiri Vesely, Challenger Prostejov

Cei mai buni doi jucători prezenți la turneul Challenger de la Prostejov, Cehia, argentinianul Delbonis și cehul Vesely își vor disputa trofeul la capătul unei săptămâni în care nu au întâlnit adversari care să se ridice la nivelul lor.

Fiecare a jucat câte patru meciuri pe zgura din Cehia și niciunul nu a pierdut vreun set, arătând, dacă mai era nevoie, că locul lor nu e la turnee de tip Challenger. Sâmbătă, în finală, lucrurile ar trebui să fie foarte echilibrate, așa cum au fost și în precedentele două meciuri directe.

De fiecare dată când Delbonis și Vesely, doi stângaci foarte agresivi, cu servicii foarte bune, s-au întâlnit a ieșit un meci foarte, foarte lung, de trei seturi, cu tiebreak-uri și tensiune până la final, iar partida de astăzi nu ar trebui să facă notă discordantă, mai ales dacă ne raportăm la modul în care cei doi au arătat pe propriul serviciu în această săptămână.

Macedonia vs. Suedia, Play-off CM

Barajul dintre Macedonia și Suedia are un singur scenariu: calificarea nordicelor la Mondialul de handbal din Franța. Suedia nu se poate împiedica de Macedonia, o națională ce nu produce nimic în ultimii ani și vom avea un meci într-o singură direcție și astăzi la Skopje.

Macedonia a pus probleme oarecum unor echipe însă ce nu se bazează pe un joc în viteză, așa cum face Suedia. Nordicele vor taxa la maxim erorile gazdelor prin contraatacuri tăioase, astfel că ne așteptăm ca scorul să capete proporții rapid.

Cehia vs. Turcia, Play-off CM

Revelația de la Euro 2016 are o șansă imensă de a reveni la Mondial după patru ani. Cehia este favorită în duelul cu Turcia, o națiune ce a ajuns cu greu la baraj după ce a învins Elveția, o altă echipă modestă a Europei.

E clar că vom avea un meci într-un singur sens, așa cum a fost și amicalul din martie 2015. Diferența de valoare e mare, Cehia este în creștere și va demonstra că rezultatele de la Euro nu au fost întâmplătoare.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.