Ponturile Zilei: 8 recomandări la cotă medie 1.92 pentru duminică!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminariile CM 2018 Serbia vs. Țara Galilor1 1.73  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal  Preliminariile CM 2018 Irlanda vs. AustriaAmbele marchează 2.10  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal  Preliminariile CM 2018 Islanda vs. CroațiaGol în ambele reprize 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal  Preliminariile CM 2018 Israel vs. Albania1 2.15  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Spania Baschet ACBReal Madrid vs. Valencia Real Madrid -7.5 puncte 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Olanda Tenis ATP S-Hertogenbosch Vasek Posipisil vs. Stefano Tsitsipas Peste 22.5 game-uri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Stuttgart Ruben Bemelmans vs. Peter Gojowczyk Peste 22.5 game-uri 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP StuttgartMarco Chiudinelli vs. Marton Fucsovics Peste 22.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron BonusDa
COTA MEDIE: 1.92PROFIT: -7.6

Serbia vs. Țara Galilor, Preliminariile CM 2018

Absentă de la ultimele turnee majore, Serbia are acum o șansă mare să ajungă la Cupa Mondială, dar primul pas trebuie făcut contra galezilor. Ambele echipe sunt neînvinse până acum, însă oaspeții vor trebui să joace fără starul Gareth Bale, suspendat. După 1-1 în tur, vecinii noștri sunt favoriți ținând cont că vor beneficia de sprijinul suporterilor.

Irlanda vs. Austria, Preliminariile CM 2018

Neînvinsă în grupa D, Irlanda poate pune capăt viselor austriecilor de a mai merge în Rusia. După ce au dezamăgit la Europeanul de anul trecut, oaspeții își vor juca astăzi una dintre ultimele șanse. Irlanda este favorită la victorie meciul după analiza meciului tur, dar și Austria este obligată să marcheze deoarece egalul nu o ajută foarte mult

Islanda vs. Croația, Preliminariile CM 2018

După ce Croația s-a impus în meciul tur cu 2-0, islandezii sunt dornici de a obține un rezultat bun în fața Croației. Pentru a nu pierde poziția a doua în grupă, gazdele au nevoie de minim un punct. Pentru oaspeți cea mai importantă absență este cea a lui Rakitic. Ar trebui să asistăm la un meci spectaculos, pentru că Islanda a câștigat toate meciurile de acasă, în timp ce croații au procentaj maxim în deplasare.

Israel vs. Albania, Preliminariile CM 2018

Vecine de clasament, Israel și Albania au șanse doar matematice la calificare, pentru că se află în cea mai puternică grupă alături de Spania și Italia. Israelienii arată o formă bună pierzând doar cu primele două clasate, dar și în aceste partide au marcat. Albanezii vin după trei înfrângeri în care nu au reușit să înscrie vreun gol.

Real Madrid vs. Valencia, ACB

După 87-81 în primul meci al finalei Ligii ACB, madrilenii sunt favoriți să obțină un nou succes și să mai facă un pas spre marele trofeu. În primul meci diferența s-a făcut în sfertul trei, deoarece toate celelalte trei sferturi s-au terminat la egalitate. Sperăm ca astăzi Realul să încline mult mai clar balanța în favoarea sa.

Vasek Pospisil vs. Stefanos Tsitsipas, ATP S-Hertogenbosch

Ultimul tur din calificările pentru turneul olandez de la Hertogenbosch ar putea aduce un pariu interesant în măsura în care canadianul Pospisil și grecul Tsitsipas vor respecta și în meciul de astăăzi scenariile puse în scenă în debutul sezonului de iarbă.

Pentru over, calculele nu sunt deloc complicate. Iarba de la Hertogenbosch e foarte, foarte rapidă pentru că terenurile au găzduit puține meciuri și pământul nu a apărut încă în locul gazonului, iar ambii jucători vin după două meciuri lungi, de trei seturi, în care au sărit cu mult linia de 22, game-uri și au jucat tiebreak în primul set. Ambii au servit bine în primul tur, așa că nu break-urile vor fi laitmotivul confruntării.

Ruben Bemelmans vs. Peter Gojowczyk, ATP Stuttgart

Turneul de la Stuttgart își va alege unul dintre calificații pe tabloul principal în urma duelului dintre Ruben Bemelmans și Peter Gojowczyk, reprezentantul gazdelor, iar spectatorii ar trebui să vadă un adevărat festival de servicii în ultimul tur al calificărilor.

Prin definiție, Bemelmans și Gojowczyk sunt jucători care se bazează pe serviciu, iar suprafața de la Stuttgart îi va ajuta să-și pună în valoare arma de temut. În primul tur, amândoi au supraviețuit unor meciuri foarte lungi, iar în ultimele două confruntări directe au jucat trei tiebreak-uri în cinci seturi. E lesne de înțeles de ce alegem over-ul.

Marco Chiudinelli vs. Marton Fucsovics, ATP Stuttgart

Elvețianul Marco Chiudinelli intră cu mai multă experiență pe iarbă în duelul contra ungurului Marton Fucsovics, din al doilea tur de calificări de la Stuttgart, dar momentul bun pe care-l traversează maghiarul echilibrează meciul și îl face pasibil de over.

Chiudinelli l-a scos în trei seturi pe americanul Fritz și, în general, se comportă pe iarbă ca un jucător care cunoaște rigorile acestei suprafețe. Fără un serviciu ieșit din comun de puternic, găsește unghiurile potrivite, știe să stea în punct și să ajungă la fileu, iar asta îl transformă în ușor favorit contra lui Fucsovics, care are puține meciuri la activ pe iarbă.

Ungurul a performat pe zgură în acest an, iar serviciul puternic îl poate ajuta să supraviețuiască și pe cea mai rapidă suprafață din circuit. Niciunul nu excelează la retur, miza e calificarea pe tabloul principal, așa că un meci cu minimum 23 de game-uri nu ar trebui să fie tocmai o surpriză.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.