Ponturile Zilei: Patru selecții pentru ultima zi a săptămânii!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbal Cupa Confederațiilor Chile vs. Australia Chile HA -1.25 1.77  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Germania vs. Camerun Germania HA -1 1.60  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Vysshaya Liga Neman vs. BATE Borisov 2 1.55  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Turcia Tenis ATP Antalya Istomin D. vs. Darcis S. 2 2.12  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.76PROFIT: +5.11

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Chile vs. Australia, Cupa Confederațiilor

După ce a trecut cu bine de testul cu Germania, Chile are nevoie de un singur punct pentru a merge în semifinalele competiției. Adversarul este Australia, care n-a arătat deloc rău în primele două partide, dar care este inferioară grupării sud-americane.

Chile a trecut din 4-3-3 în 4-3-1-2 la precedentul meci, o tactică puțin mai prudentă decât de obicei și care s-a dovedit a fi câștigătoare. Vidal și compania au arătat ceva mai bine decât Germania, astfel că teoretic cu Australia au prima șansă și ne-am putea îndrepta spre o victorie categorică a lor.

Germania vs. Camerun, Cupa Confederațiilor

Echipa experimentală a Germaniei rezistă la acest turneu, în condițiile în care examenul cu Chile nu a fost deloc simplu. Nemții au însă o șansă bună la calificare și la fel ca și Chile are nevoie de un singur punct pentru a accede în penultimul act.

Camerun nu are ce pierde în acest meci, dar n-a avut șanse prea multe în fața lui Chile, un adversar superior. Foarte probabil acest meci va curge în favoarea Germaniei, de asemenea o trupă superioară.

Neman vs. BATE, Vysshaya Liga

BATE Borisov riscă să piardă, cel puțin momentan, contactul cu primele două clasate. O situație surprinzătoare, în condițiile în care în ultimii ani BATE a dominat autoritar întrecerea internă.

Misiunea cu Neman nu e deloc facilă, dacă judecăm după rezultatele de până acum, dar campioana s-a impus de fiecare dată în ultimele șapte întâlniri directe.

Denis Istomin vs. Steve Darcis, ATP Antalya

Doi tenismeni capricioși se află față în față în turneul ATP de la Antalya, ce debutează duminică. Doi tenismeni destul de agresivi, dar care au lăsat impresia că niciodată nu și-au atins potențialul maxim.

E un meci ce se anunță echilibrat și interesant, dar Darcis poate avea un avantaj moral având în vedere că a câștigat cele două meciuri directe disputate până acum.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.