Ponturile Zilei cote 1.55-2.20: Cinci propuneri pentru vineri!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis WTA EastbourneWatson H. vs. Wozniacki C. Watson +4.5 game-uri 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Konta J. vs. Pliskova Ka. Peste 22.5 game-uri 1.92  FORTUNA:–300 Ron Bonus VOID
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Barty/Dellacqua vs. Babos/Hlavackova 1 1.55  MAXBET–900 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Eastbourne Gasquet R. vs. Monfils G. Peste 23.5 game-uri 1.89  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea EuropeanaFotbal Campionatul European U21Germania U21 vs. Spania U21X2 & ambele echipe marchează2.20  NETBET–1500 Ron BonusNu
COTA MEDIE: 1.84PROFIT: 4.12

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Watson H. vs. Wozniacki C., WTA Eastbourne

Britanica Heather Watson nu a ținut cont de numele adversarelor care i-au stat în față la turneul de la Eastbourne, le-a eliminat rând pe rând pe Tsurenko, Cibulkova, Pavlyuchenkova și Strycova în meciuri în care pornea cu a doua șansă, iar vineri are toate șansele să facă o figură frumoasă și în fața lui Caroline Woaniacki.

Daneza, fost lider mondial, e favorita partidei, dar senzația e că bookmakerii nu apreciază la adevărata valoare forma foarte bună prin care trece Watson. Reprezentanta gazdelor servește la superlativ la acest turneu, se mișcă foarte bine pe teren și găsește lovituri speciale, în special cu backhand-ul. Wozniacki e rezistentă și greu de depășit, dar handicapul e destul de mare și parcursul fabulos al lui Watson merită ceva încredere.

Konta J. vs. Pliskova Ka., WTA Eastbourne

Două dintre fetele care „omoară” mingea, britanica Johanna Konta și Karolina Pliskova (Cehia) vor fi adversare în semifinala de la Eastbourne, fază a competiției în care s-au întâlnit și anul trecut.

O scurtă privire aruncată peste istoricul meciurilor directe spune că cinci tre cele șase meciuri au avut nevoie de trei seturi foarte lungi pentru a-și alege câștigătoarea, iar tiebreak-urile sunt ceva obișnuit. Anul trecut, tot aici, Pliskova a bătut după 6-7, 6-3, 6-3, iar coordonatele nu ar trebui să se schimbe, pentru că amândouă servesc nemaipomenit, livrează tenis bun pe iarbă, sunt în formă la acest turneu și sunt de valori apropiate.

Barty/Dellacqua vs. Babos/Hlavackova, WTA Eastbourne

Finaliste la toate cele patru turnee de Mare Șlem, australiencele Ashleigh Barty și Casey Dellacqua s-au reunit în 2017, după o perioadă lungă în care au stat departe de tenis, pentru că prima s-a retras temporar, iar a doua a dat naștere primului copil. Vineri, în semifinalele de la Eastbourne, turneu pe care-l atacă într-o formă foarte bună, cele două jucătoare de la Antipozi vor juca împotriva perechii maghiaro-cehe Timea Babos/Andrea Hlavackova.

Pe scurt, ambele echipe reprezintă ceva în tenisul la dublu, dar cuplul australian e ceva mai valoros și are rezultate foarte bune. În ultimele patru turnee, Barty și Dellacqua au câștigat la Strasbourg, au jucat finală la Roland Garros, au câștigat pe iarba de la Birmingham, iar acum sunt în semifinale. Forma lor e foarte bună, de chimie nu mai poate fi vorba, adversarele nu sunt imposibile, iar cota are o oarecare valoare.

Gasquet R. vs. Monfils G., ATP Eastbourne

E pentru a patra oară când Richard Gasquet și Gael Monfils vor fi față în față în 2017, iar experiența primelor trei meciuri ne spune că over-ul, chiar și la o linie de 23,5, merită o atenție sporită.

După o înfruntare în sală (6-7, 6-4, 6-2 pentru Gasquet la Marseille), una pe zgură (7-6, 5-7, 4-3 abandon Gasquet la Roland Garros) și una pe iarbă (6-3, 4-6, 6-3 pentru Gasquet), e destul de clar că celor doi le place să joace meciuri de trei seturi, iar explicația constă în faptul că se cunosc de foarte mulți ani, își știu atuurile și punctele slabe și niciunul nu reușește să se ridice tot meciul cu mult peste nivelul adversarului. Se joacă din nou pe iarbă, Monfils va veni cu serviciile puternice, Gasquet va găsi unghiurile și loviturile speciale, iar over-ul nu e de neglijat.

Germania U21 vs. Spania U21, Campionatul European

Calculele hârtiei au fost respectate la Europeanul Under 21 din Polonia, în condițiile în care Germania și Spania erau cotate drept favorite la câștigarea turneului final. Cele două formații au ajuns în ultimul act după evoluții diferite, în condițiile în care Spania a câștigat toate duelurile de până acum, iar nemții au pierdut cu Italia în grupe și au avut nevoie de penalty-uri să treacă de Anglia.

Este, însă, un meci fantastic pentru fotbalul mare. Spania are clar prima șansă, deoarece Celades are jucători senzaționali la dispoziție, care pot rezolva o astfel de finală. Germania rămâne periculoasă, iar într-o finală orice se poate întâmpla.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.