Ponturile Zilei: Cotă medie 1.83 pentru cele mai bune cinci pronosticuri ale zilei!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Voteli World Grand Prix Polonia vs. Coreea de Sud 1 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Astra Giurgiu vs. Sepsi Sf. Gheorghe 1X & 0-2 goluri 1.91  MAXBET–900 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon M. Cilic vs. R. Federer Peste 3.5 seturi 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Romania Tenis WTA București S. Shapatava vs. L. Kerkhove 2 1.73  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București A. Kalinina vs. F. Stollar Stollar câștigă minim un set 1.90  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.83PROFIT: -3.35

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Polonia vs. Coreea de Sud, World Grand Prix

În Grand Prixul feminin se întâlnesc cu începere de la ora 21.30, cele mai bune echipe din grupa a doua valorică, echipe care cel mai probabil vor merge umăr la umăr către grupa finală.

Polonia a pierdut un singur set până acum în competiție, în partida câștigată cu 3-1 cu Peru, în rest au victorii la zero cu Croatia, Canada și Argentina de două ori. Echipa arată foarte bine în ultima perioadă, ca de altfel întreg voleiul polonez, dacă ne gândim că echipa masculină de tineret tocmai a câștigat titlul mondial fără set pierdut. Jucătoarele poloneze sunt foarte puternice și înalte, dominând fileul cu ușurință.

Coreea de Sud se află de asemenea intr-o formă destul bună, obținând până acum victorii la zero cu Peru, Argentina și Kazkhstan, cărora li s-a adăugat o înfrângere surprinzătoare cu Bulgaria. Deși au cam pierdut teren, in fața celorlalte reprezentante ale Asiei, China, Japonia și Thailanda fiind în prima grupă valorică, Coreea de sud se află într-o revenire de formă încercând să recapete gloria de altă dată.

Echipele sunt de o valoare relativ egală, poate cu un plus pentru Polonia. Cred ca fizicul superior va face diferenta, coreencele având o medie de înălțime destul de mică, care le va dezavantaja în încercarea lor de a face puncte.

Astra Giurgiu vs. Sepsi Sf. Gheorghe, Liga 1

Fosta campioană susține al doilea meci în patru zile, după ce joi a debutat fericit în Europa League, 3-1 cu Zira FK. Totuși, victoria cu azerii nu trebuie luată ca punct de referință, deoarece Astra a avut un adversar foarte modest în față, care a greșit mult și care și-a arătat limitele de foarte multe ori.

Sepsi s-a întărit, a adus câțiva jucători cu nume și poate pune probleme Astrei. La echipa din Sfântu Gheorghe au ajuns Oros, Astafei, Miron sau Grecu, jucători cu experiență la nivelul primei ligi, dar și Linas Pilibaitis și Marius Papsys, doi lituanieni de 32 și 28 de ani și alți tineri de perspectivă.

Marin Cilic vs. Roger Federer, ATP Wimbledon

Despre meciul acesta am mai vorbit și la biletul zilei. E poate meciul turneului având în vedere cum au evoluat lucrurile pentru cei doi până acum, însă și prin prisma faptului că Cilic i-a pus mari probleme lui Federer în precedentele două întâlniri. La US Open, în 2014, Cilic a trecut de elvețian cu 3-0 în semifinale, iar anul trecut în sferturi croatul a condus cu 2-0 la seturi și a cedat în cele din urmă în decisiv.

Sophia Shapatava vs. Lesley Kerkhove, WTA București

Turneul de la București și-a început ieri runda calificărilor și propune meciuri foarte interesante și în turul secund. Unul dintre ele, ce ar trebui să înceapă la ora 14:00, este cel dintre georgianca Sophia Shapatava și olandeza Lesley Kerkhove.

Kerkhove a avut un meci facil sâmbătă, câștigat 6-0 6-2 în fața lui Panna Udvardy, în timp ce Shapatava a avut nevoie de decisiv în duelul cu Jovana Jaksic. Astăzi olandeza are prima șansă, este o jucătoare mai solidă din toate punctele de vedere și are și avantajul moral oferit de cele două victorii directe de până acum: 6-4 4-6 10-7 în Bundesliga și 7-5 6-3 într-un turneu ITF.

Anhelina Kalinina vs. Fanny Stollar, WTA București

Kalinina are un sezon de zgură fantastic, dar cotele oferite pentru o victorie astăzi în fața lui Fanny Stollar sunt foarte mici în raport cu posibilitățile celor două jucătoare. Stollar a evoluat solid sâmbătă în fața Cristinei Dinu, s-a impus în două seturi și a dictat în foarte multe momente ritmul partidei. Așadar, Kalinina nu va avea deloc un meci simplu astăzi, iar cota de 1.30 pentru victoria acesteia nu este justificată mai ales după evoluția din primul set al disputei de ieri, când italianca Martina Di Giuseppe i-a pus destule probleme.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.