Ponturile Zilei: Recomandările zilei, la cotă medie 1.81!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Polonia Tenis Challenger Poznan Goncalo Oliveira vs. Jerzy Janowicz 0-2 1.60 BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Elveția Tenis WTA Gstaad Anna Zaja vs. Kiki Bertens Sub 19.5 game-uri 1.72  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Croația Tenis ATP Umag Kenny De Schepper vs. Alessandro Giannessi 2 1.77  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București Alexandra Dulgheru vs. Ekaterina Alexandrova 2 2.15  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal CM U21 Burkina Faso vs. Macedonia Macedonia -22.5 goluri1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.81PROFIT: +0.87

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Goncalo Oliveira vs. Jerzy Janowicz, Challenger Poznan

Jerzy Janowicz se numără printre foștii jucători importanți care și-au găsit forma la turneul de la Wimbledon, iar prima competiție de după a treia competiție de Mare Șlem a anului e un challenger în țara natală, Polonia.

Între Janowicz și calificarea în sferturile de finală de la Poznan va sta lustianul Goncalo Oliveira, un jucător din afara top 250, care nu ar trebui să-i pună foarte mari probleme. Polonezul are avantajul terenului propriu, care se poate dovedi important în măsura în care Janowicz e un jucător de moral, care se poate încărca din energia dată de public. Cum adversarul e foarte modest, misiunea lui Jerzy nu ar trebui să fie deloc complicată.

Anna Zaja vs. Kiki Bertens, WTA Gstaad

Olandeza Kiki Bertens și-a atins vârful carierei în ultimele luni, iar în această perioadă a intrat pe o mică pantă descendentă, dar tot pornește ca favorită urișă în fața nemțoaicei Anna Zaja, în turul doi de la Gstaad (Elveția).

Diferența dintre cele două e foarte mare, din punct de vedere al jocului și al clasamentului, iar run-ul foarte bun al lui Zaja la Gstaad pare mai repede o întâmplare, în condițiile în care germanca e o jucătoare de futures, fără rezultate impresionante. Bertens servește bine și, de obicei, joacă bine în această a perioadă a anului, când se face tranziția de la iarbă la cimentul american.

Kenny De Schepper vs. Alessandro Giannessi, ATP Umag

Surprinzător pe undeva, francezul Kenny de Schepper și-a făcut loc în optimile turneului ATP de la Umag, după ce i-a învins pe Viola, SKugor și Paire. La capătul a trei victorii bune, de încredere, De Schepper îl va înfrunta pe Alessandro Giannessi pentru un loc în sferturi.

Pe orice altă suprafață, probabil că De Schepper ar fi fost favorizat, dar zgura e mediul în care italianul se simte foarte bine. Giannessi nu e un jucător înalt, dar servește bine și știe să acopere fileul, iar forehand-ul este lovitura sa de paradă. De Schepper e un tenismen robust, care se mișcă greu, iar problemele de deplasare vor fi mult mai eveidente pe zgură, mai ales în fața unui adversar rezistent în schimburile lungi, dar și eficient și ofensiv.

Alexandra Dulgheru vs. Ekaterina Alexandrova, WTA București

În urmă cu ceva ani, Alexandra Dulgheru n-ar fi avut probleme într-un astfel de meci. Măcinată de accidentări ce au aruncat-o în afara top 250, Dulgheru caută să revină la forma de altădată.

Doar că astăzi va avea în față o jucătoare foarte agresivă din toate punctele de vedere, ce n-a arătat deloc rău în primul tur cu Barbora Krejcikova. În trecut, Alexandrova a reușit partide bune și chiar a luat set lui Pliskova la French Open.

Burkina Faso vs. Macedonia, Campionatul Mondial de handbal U21

Campionatul Mondial de handbal masculin rezervat jucătorilor sub 21 ani se desfășoară in Algeria și aduce la start cele mai bune 24 echipe din lume împărțite în patru grupe de câte șase echipe.

Meciul dintre Macedonia și Burkina Faso contează pentru grupa C a competiției și pune față in față două echipe cu pretenții diferite și de valoare diferită. Macedonia are o generație de excepție și este una dintre principalele favorite la câștigarea titlului mondial. Reprezentanții micuței țări ex-iugoslave au început in forță turneul și au trecut fără probleme de Rusia (29-22), o altă echipă cu pretenții și cu tradiție în handbal.Macedonia a câștigat o grupă de calificare foarte grea pentru a ajunge la acest mondial, lăsând acasă Portugalia și Polonia, două forțe pe plan european. De cealaltă parte, Burkina Faso este pentru prima dată la un campionat mondial de tineret și după opinia specialiștilor este cea mai.slabă echipă din competiție. Jucătorii sunt total.depășiți de miza competiției și au pierdut primul meci cu 50-17 în fața Tunisiei. Dacă Tunisia i-a învins la o diferență de 33 goluri, cred că Macedonia va depăși cu ușurință limita de 22 goluri propusă de casele de pariuri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.