Ponturile Zilei: Patru predicții pentru ultima zi a săptămânii, la cotă medie 1.80!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Germania Tenis ATP Hamburg Cedrik Marcel Stebe vs. Oscar Otte Peste 22.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Hamburg Federico Delbonis vs. Kenny De Schepper 2-0 1.61  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Tenis WTA București Julia Goerges vs. Irina Begu Peste 21.5 game-uri 1.87  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Tunisia vs. Rusia Sub 58.5 goluri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: +5.54

 

Cedrik Marcel Stebe vs. Oscar Otte, ATP Hamburg

Doi nemți vecini de clasament, Cedrik Marcel Stebe și Oscar Otte, locurile 152 și 151 ATP, vor fi adversari, duminică, în ultimul tur de calificări al turneului de la Hamburg.

Veniți din generații diferite, cei doi sunt în momentul carierei în care atacă intrarea în top 100, iar ultima perioadă a înseamnat pentru fiecare un joc foarte bun și rezultate peste medie. Ambii au motivația de a intra pe tabloul principal al competiției din țara natală, ambii se bazează pe servicii care-i ajută să facă puncte ușoare, chiar și pe zgură, și ambii produc tenis bun pe suprafața roșie. Otte e mare amator de over-uri, Stebe vine după un meci epuizant cu Fucsovics, miza e pe măsură, deci 23 de game-uri nu par chiar imposibile.

Federico Delbonis vs. Kenny De Schepper, ATP Hamburg

Spre finalul unui sezon de zgură în care a impresionat la nivel de challenger, dar a dezamăgit în ATP, argentinianul Federico Delbonis caută calificarea pe tabloul principal de la Hamburg și pleacă din postura de mare favorit în fața francezului Kenny de Schepper.

Pariul pe o victorie scurtă a lui Delbonis e susținut de stilul impunător al argentinianului pe zgură, dar se bazează și pe incapacitatea lui De Schepper de a produce rezultate pe această suprafață. Delbonis e sigur pe serviciu, are ABC-ul zgurii și poate transforma apărarea în atac în câteva secunde, în timp ce De Schepper e un jucător dependent de serviciu, care produce greșeli neforțate în momentul în care e plimbat stânga-dreapta și nu mai poate lovi din zona de confort. Argentinianul are tot ce-i trebuie pentru a descoase jocul adversarului său și nu ar trebui să-și complice prea mult existența.

Julia Goerges vs. Irina Begu, WTA București

Finala turneului de la București, care se va juca duminică între Irina Begu și Julia Goerges, va însemna un concurs de „care lovește mai tare din spatele terenului” între două jucătoare care au arătat o formă ieșită din comun pe zgura din capitală.

Begu și Goerges au un tipar comun la București: ambele joacă prime seturi lungi sau foarte lungi, apoi încep să citească jocul adversarei și se impun fără mari probleme. Un scenariu asemănător ar trebui să fie pus în scenă și astăzi, pentru că începutul de meci e foarte important în economia finalei. Irina vine cu motivația dată de o finală în fața propriilor fani, Goerges vine cu un serviciu mult peste media WTA și un forehand năucitor, lupta pentru victorie e deschisă, iar over-ul în meci pare un pariu indicat în asemenea condiții.

Tunisia vs. Rusia, Campionatul Mondial de handbal Under 21

Derby-ul Grupei C din a 4-a etapă a grupelor CM de handbal masculin tineret, se dispută intre Tunisia și Rusia. Echipele se află in luptă directă pentru calificarea în playoff, Rusia fiind în acest moment în afara primelor 4 poziții.

După un început dezastruos cu înfrângeri în fața Spaniei și a Macedoniei, Rusia si-a revenit și a câștigat cu 23-20 în fața Braziliei, intr-o partidă în care defensiva a functionat foarte bine. Pentru a se califica mai departe rușii nu mai au voie să facă pași greșiți, fiind o luptă aprigă între 5 echipe care țintesc 4 locuri calificante. Una dintre aceste 5 echipe este și Tunisia, care după antrenanentul cu Burkina Faso, a pierdut clar cu Brazilia, însă spre surprinderea tuturor, la fel de clar a învins Macedonia la 5 goluri diferență. Lucrurile sunt extrem de încurcate în această grupă, însă un lucru este clar și anume că meciul dintre Rusia și Tunisia va fi unul pe viață și pe moarte pentru calificare. În aceste tipuri de meciuri, de regulă antrenorii fixează bine defensivele cu scopul de a încasa cât mai puține goluri, iar meciurile sunt foarte tensionate și cu multe greșeli.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.