Ponturile Zilei: Selecțiile de sâmbătă, la cotă medie 1.89!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Belgia Fotbal Jupiter League Genk vs. Waasland Beveren Genk -1.5 2.10  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Fotbal Super League Guanghzou R&F vs. Guanghzou Evergrande Peste 3.5 goluri 2.15  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Fotbal Liga 1 Juventus București vs. FC Voluntari Voluntari HA 0 1.60  NETBET–1500 Ron Bonus void
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial Under 21 Franța U21 vs. Danemarca U21 Danemarca +4.5 goluri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Voteli World Grand Prix – Feminin Cehia vs. Polonia Peste 179.5 puncte 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.89PROFIT: +6.85

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

Genk vs. Waasland Beveren, Jupiter League

Genk nu va evolua în acest sezon în cupele europene și este foarte posibil ca acest lucru să fie benefic pentru echipa antrenată de Albert Stuivenberg. Echipa s-a întărit și țintește TOP 3 în acest sezon, iar pentru asta va avea nevoie să nu se împiedice de echipele cu probleme. În această categorie intră și adversara de azi, Waasland Beveren, echipă care a avut parte de meciuri de pregătire împotriva unor echipe de ligi inferiorare. Singura înfrângere suferită a fost chiar în fața lui FCSB, un 0-3 fără prea multe de discutat, în care limitele echipei s-au văzut din avion. Mă aștept la o victorie categorică a lui Genk, mai ales că Beveren nu s-a impus în ultimele 9 partide disputate.

Guanghzou R&F vs. Guanghzou Evergrande, Super League

Zi de mare meci în China, unde Guanghzou R&F primește vizita liderului Guangzhou Evergrande. Echipa lui Scolari este lider, dar Shanghai îi suflă deja în ceafă, apropiindu-se la un singur punct, ca urmare a rezultatelor slabe obținute în ultimele 5 partide din care s-au ales doar cu o victorie și un egal. Nu ne vom bate capul să găsim o câștigătoare a partidei, deoarece meciul e deschis oricărui rezultat. Gazdele de azi s-au impus și acum două săptămâni în Cupă cu 4-2, iar maniera de joc a fost aceeași între cele două, cu multe ocazii și acțiuni la ambele porți. Iar dacă aruncăm o privire pe aspecte statistice, vom observa că 8 din ultimele 9 partide directe au produs goluri de ambele părți și minim 3 în total. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 5 partide consecutive ale lui Guangzhou R&F, iar în 8 din ultimele 9 meciuri aceștia au încasat minim 2 goluri de la rivala de azi! Eran Zahavi, cel mai bun jucător al gazdelor, este disponibil pentru această partidă, în timp ce Scolari își pune speranțele în trio-ul Paulinho-Goulart-Alan.

Juventus București vs. FC Voluntari, Liga 1

Cele două echipe din capitală ce evoluează pe teren propriu la Ploiești se află față în față astăzi, într-un meci din etapa a treia. FC Voluntari este cotată cu prima șansă la casele de pariuri și evenimentele par să ducă spre o victorie a băieților lui Niculescu.

Juventus a pierdut primele două meciuri disputate în Liga 1, 0-3 cu Dinamo și 1-2 la Brașov cu Sepsi, iar sezonul se anunță a fi extrem de dificil. Patru goluri din cele cinci încasate de bucureșteni au fost primite în ultimele 30 de minute ale partidelor.

Învinși de FCSB la limită, în minutele de final, cei de la Voluntari au recuperat punctele pierdute pe teren propriu cu Astra. A fost 3-1 pentru ilfoveni. într-un meci în care au avut însă doar trei șuturi pe poartă.

Franța U21 vs. Danemarca U21, Campionatul Mondial de Handbal

Mondialul din Algeria a ajuns în faza semifinalelor, iar careul de ași este cum nu se poate mai spectaculos. În prima semifinală se vor afla față în față Franța și Danemarca, formații ce s-au întâlnit și în faza grupelor, atunci când echipa din Hexagon s-a impus cu 30-22.

Diferența este însă cam dură pentru posibilitățile celor două formații. E clar că Franța are prima șansă prim prisma lotului, dar danezii pot oricând provoca o surpriză, pentru că și-au arătat colții cu Norvegia, echipă în fața căreia pierduse de două ori la Europeanul de anul trecut, și cu Rusia.

Cehia vs. Polonia, World Grand Prix

Meci deosebit de important în play off-ul pentru promovarea în grupa 1 valorică de la Grand Prixul la volei feminin, între ocupantele locurilor 3, respectiv 4, Polonia și Cehia.

Echipele sunt de valori echilibrate, ambele terminând sezonul cu 7 victorii și doar 2 înfrângeri. În partida directă , Cehia a avut câștig de cauză cu 3-2 după o partidă în care s-au disputat peste 200 de puncte. Este foarte probabil ca scenariul să se repete, dată fiind miza foarte mare și determinarea ambelor echipe de a se intoarce în grupa principală. Nu văd o echipă să se detașeze și să câștige clar, iar limita de 179,5 puncte poate fi depășită chiar și în cazul unei partide în 4 seturi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.