Ponturile Zilei: Predicțiile din Europa League și cele mai bune pronosticuri din tenis, la cotă medie 1.82!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Lyngby vs. Krasnodar Krasnodar HA 0 1.63  BETFAIR–450 Ron BonusDa
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League FC Midtjylland vs. Arka 1 & Peste 2.5 goluri 1.83  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Hajduk Split vs. Brondby 1 1.91  NETBET–1500 Ron BonusDa
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League AC Milan vs. CSU Craiova Sub 3.5 goluri 1.76  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Oleksandriya vs. Astra Giurgiu X2 2.00  UNIBET–250 Ron BonusNu
 Statele Unite Tenis ATP Kitzbuhel Sebastian Ofner vs. Renzo Olivo 1 1.93  FORTUNA:–300 Ron BonusDa
 Statele Unite Tenis ATP Kitzbuhel Thomaz Bellucci vs. Fabio Fognini Fognini -3.5 game-uri 1.83  MAXBET–900 Ron BonusDa
 Statele Unite Tenis ATP Washington Juan Martin Del Potro vs. Kei Nishikori Peste 22.5 game-uri 1.79  BETFAIR–450 Ron BonusNu
 Statele Unite Tenis WTA Stanford Alison Riske vs. Anastasia Pavlyuchenkova 2 1.73  888SPORT–1000 Ron BonusDa
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +13.81

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Lyngby vs. Krasnodar, Europa League

Joi seară vom cunoaște echipele calificate in play off-ul Europa League, iar una dintre cele mai disputate partide se desfășoară in Danemarca, acolo unde echipa locală Lyngby dispută returul cu rușii de la Krasnodar. În tur scorul a fost 2-1 pentru echipa rusă, după un meci dominat de la un capăt la altul, dar în care victoria a venit abia în ultimul minut prin golul rezervei de doar 17 ani Suleymanov.

Lyngby a început prost campionatul, având 10 goluri primite în trei partide și nu îi văd capabili să întoarcă cursul calificării în favoarea lor. Krasnodar are jucători foarte experimentați cum ar fi căpitanul Granqvist, Smolov sau Wanderson, oameni obișnuiți cu partidele din cupele europene și cred că în partida din deplasare le va fi mai ușor decât pe propriul teren, formația daneză fiind obligată să iasă la joc. Mizăm pe victoria echipei antrenată de Igor Shalimov, miza fiind returnată în caz de egal.

FC Midtjylland vs. Arka, Europa League

Unul din cele mai spectaculoase meciuri din prima manșă a fost în Polonia, când Arka s-a impus cu 3-2. A fost o victorie obținută în minutele de prelungire, printr-un gol semnat de rezerva Rafal Siemaszko, dar per-total a fost un meci echilibrat.

Midtjylland pare însă echipa mai matură și a demonstrat acest lucru și turul precedent, când a trecut de Ferencvaros, o echipă nu mult diferită de Arka. Cele două goluri semnate în deplasare vor conta enorm în perspectiva acestui meci, dar n-ar trebui să avem un meci diferit față de cel tur.

Hajduk Split vs. Brondby, Europa League

După un meci tur plictisitor, în care s-au înregistrat doar trei șuturi pe cadrul porții, Hajduk și Brondby se află față în față în decisivul pentru accederea în play-off. Se poate spune că acel 0-0 avantajează pe Brondby, dar Hajduk e o echipă solidă acasă.

Croații au mers în play-off de fiecare dată în ultimii trei ani și n-au mai fost în grupe din 2010. E drept însă că nici adversarul de astăzi nu are un record mai bun în Europa și chiar a pierdut în Finlanda, cu VPS, 1-2, și a încasat recent trei goluri de la Lyngby.

AC Milan vs. CSU Craiova, Europa League

„Diavolul” s-a impus 1-0 la Severin și nu poate rata calificarea în play-off, dar a arătat destule slăbiciuni în urmă cu o săptămână, de care Craiova putea profita. Totuși, se schimbă puțin datele problemei, pentru că fanii milanezi au luat cu asalt casele de bilete și așteaptă prima reprezentație a celei mai bune echipe construite în ultimii ani pe San Siro.

Milan e în urmă cu pregătirea și s-a văzut acest lucru, dar are foarte multă calitate în ciuda faptului că nu aliniază cel mai bun „11” nici diseară. Craiova își va juca șansa, cel mai probabil va miza pe contraatac, pentru că va fi greu să aibă posesia pe San Siro.

Oleksandriya vs. Astra Giurgiu, Europa League

Putem spune, fără să fi văzut toate partidele de săptămâna trecută, că meciul tur dintre Oleksandriya și Astra a fost cel mai puțin productiv dintre toate. Un 0-0 fără ocazii de poartă, giurgiuvenii nici măcar n-au șutat pe spațiul porții adverse, dar nici ucrainenii nu au impresionat prea mult.

Tehnic, Astra a arătat mai bine decât oponetul din Ucraina și are jucători care pot face diferența într-un astfel de meci. Oleksandriya nu a impresionat, este o formație de care fosta campioană a României poate trece ca urmare a unui meci bun, așadar cota oferită pentru victoria gazdelor este nejustificată.

Sebastian Ofner vs. Renzo Olivo, ATP Kitzbuhel

Austriacul Sebastian Ofner e unul dintre cei doi reprezentanți ai gazdelor rămas în turneul ATP de la Kitzbuhel, iar zorii unei performanțe bune se întrevăd pentru tănărul de 21 de ani.

Un jucător agresiv, înalt, cu serviciu foarte bun și un joc foarte potrivit pentru zgură, Ofner a profitat de abandonul lui Basilashvili în primul tur, apoi a produs o mare surpriză când l-a eliminat pe uruguayanul Pablo Cuevas. În sferturi, el va da peste Renzo Olivo, cel mai slab cotat adversar din această săptămână. Olivo e un zgurist cel puțin decent, i-a eliminat pe Monteiro și Zeballos, dar e greu de crezut că va trece de un Ofner care traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Thomaz Bellucci vs. Fabio Fognini, ATP Kitzbuhel

Italianul Fabio Fognini e cel mai în formă jucător în această perioadă când vine vorba despre tenis pe zgură. A câștigat la Gstaad, în Elveția, iar săptămâna aceasta a început-o foarte bine, cu o victorie în minimum de seturi în primul tur de la Kitzbuhel, contra lui Zekic.

Între Fognini și o nouă semifinală de turneu ATP 250 va sta brazilianul Thomaz Bellucci, cel care i-a eliminat pe Dolgopolov și Struff. În șapte meciuri jucate, toate pe zgură, Bellucci a câștigat unul singur, iar stilul lui Fognini nu îi convine absolut deloc. Fognini e un jucător de urmărit atunci când e în formă și joacă un tenis bun, iar mâine ar trebui să asistăm la o nouă victorie a italianului, a șasea consecutivă.

Juan Martin Del Potro vs. Kei Nishikori, ATP Washington

Del Potro și Nishikori sunt doi dintre cei mai buni jucători de pe tabloul principal al turneului de la Washington, SUA, dar tragerea la sorți a decis că se vor înfrunta încă din turul al treilea, în unul dintre cele mai așteptate meciuri ale competiției.

Uriașul argentinian propune același joc foarte dur cu care ne-a obișnuit, presărat cu forehand-uri geniale și servicii puternice, în timp ce Nishikori e omul cu mai multă imaginație, cu un joc mai așezat și mai tacticizat. Între cei doi se va da o bătălie a stilurilor destul de spectaculoase din care ar trebui să ne alegem cu un meci foarte lung și echilibrat.

Alison Riske vs. Anastasia Pavlyuchenkova, WTA Stanford

Într-un an în care nu a mai reușit un turneu bun din ianuarie, când juca finala de la Shenzen, americanca Alison Riske încearcă să dea un restart la Washington, turneu în care va juca în turul al doilea contra rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

Dacă Riske are un 2017 dezastruos, rusoaica se poate lăuda cu două turnee câștigate, cu sferturi de finală la Australian Open și Indian Wells și cu foarte multe victorii pe hard outdorr, suprafața pe care va juca și astăzi. Pavlyuchenkova se sime în mediul ei pe un coment ca cel de la Washington, are loviturile mai tari și capacitatea de a rupe jocul în momentele importante și, chiar dacă în ultimele luni nu s-a ridicat la un nivel foarte bun, credem că se va ridica deasupra unei oponente care nu are prea multe argumente.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.