Ponturile Zilei: Selecțiile de miercuri, la cotă medie 1.92!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 FCSB vs. CSMS Iași FCSB câștigă la 0 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Fotbal Super League Guangzhou R&F vs. Jiangsu Suning Peste 3.5 goluri 2.20  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Ryan Harrison vs. Roberto Bautista Agut Harrison +3.5 game-uri 1.90  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Kei Nishikori vs. Gael Monfils Peste 22.5 game-uri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Nick Kyrgios vs. Paolo Lorenzi Kyrgios -4.5 game-uri 1.82  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.92PROFIT: +2.81

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

FCSB vs. CSMS Iași, Liga 1

După o victorie destul de chinuită la Chiajna, FCSB primește vizita unei alte formații modeste din Liga 1, CSMS Iași. Pentru bucureșteni este penultimul test înaintea meciului de la Lisabona, cu Sporting, pentru că sâmbătă mai au un meci important, cu Astra.

Poli Iași nu ne-a impresionat până acum, iar în meciurile cu formațiile superioare nu a avut nicio șansă. Moldovenii au patru puncte după 0-0 cu Gaz Metan și 1-0 la Chiajna, dar au un lot slab valoric, cu străini fără prea mare valoare.

Guangzhou R&F vs. Jiangsu Suning, Super League

Guangzhou R&F și Jiangsu Suning, două din echipele atractive din punct de vedere ofensiv ale Chinei, se află față în față în această după-amiază. Iar dacă s-ar respecta calculele hârtiei, ar trebui să avem un meci foarte deschis, cu multe reușite.

Gazdele de astăzi vin după nouă meciuri în care au marcat, dar au și primit gol, și niciunul din ele nu s-a terminat la egalitate! În etapa trecut Guangzhou a trecut de Liaoning cu 4-1, iar starul Eran Zahavi a reușit o dublă. Jiangsu a înregistrat și ea rezultate asemănătoare, are șase partide din ultimele șapte în care a marcat și a primit gol. Mai mult, în ultimele șapte partide directe am avut goluri în ambele porți.

Ryan Harrison vs. Roberto Bautista Agut, ATP Montreal

Finalist la Atlanta, americanul Ryan Harrison joacă bine pe o suprafață rapidă precum cea de la Montreal și va avea șansele sale contra spaniolului Roberto Bautista Agut.

Pe hârtie, Harrison servește mai bine, lovește mai puternic din spatele terenului și are un joc de fileu mai bun, în timp ce Bautista aleargă mai mult, lungește punctele și e mai bun în defensivă și în plan mental. Americanul e outsider, dar faptul că a jucat bine în ultimele săptămâni ne dă curaj și ne face să credem că Harrison va reuși să nu fie învins foarte, foarte clar de un adversar care, în general, muncește foarte mult pentru victorii.

Kei Nishikori vs. Gael Monfils, ATP Montreal

Învingător în trei seturi în fața americanului Steve Johnson, Gael Monfils va avea o misiune foarte, foarte dificilă în turul al doilea de la Montreal, unde va da peste niponul Kei Nishikori.

În trei meciuri directe, Monfils și Nishikori au mers de trei ori în trei seturi, iar două dintre dueluri s-au terminat abia în tiebreak-ul decisiv. Apropiația ca valoare, cei doi au stiluri oarecum asemănătoare de joc, în sensul că pot rezista în schimburi până în momentul în care au șansa să atace și să închidă punctul. E un meci echilibrat, între doi jucători cu calități pe hard, așa că alegem over-ul la game-uri.

Nick Kyrgios vs. Paolo Lorenzi, ATP Montreal

La debutul la Montreal, australianul Nick Kyrgios i-a lăsat doar trei game-uri lui Viktor Troicki, arătând că problemele fizice și lipsa motivației sunt de domeniul trecutului. Vestea bună pentru el e că în turul al doilea va da peste Paolo Lorenzi, un italian care ar cam trebui să-l lase să-și facă jocul.

Pe hard, diferența dintre cei doi e foarte mare, iar Kyrgios pornește în mod clar cu prima șansă. În condițiile în care va servi la nivelul din meciul cu Troicki, Kyrgios ar trebui să se impună lejer, pentru că toată presiunea se va muta pe serviciul italianului, unul care nu este îndeajuns de puternic pentru a-i oferi lui Lorenzi game-uri ușoare.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.