Ponturile Zilei: Predicții din trei competiții diferite la cotă medie 1.89!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Hoffenheim vs. Liverpool Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Sporting vs. FCSB Sporting -1.5 HA 1.95  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Young Boys vs. TSKA Moscova Ambele marchează 1.70  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Championship Hull vs. Wolves Peste 2.5 goluri 2.25  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Fotbal Championship Middlesbrough vs. Burton Middlesbrough -1 HA 1,84  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Statele Unite Fotbal ATP Cinncinatti Del Potro vs. Berdych Peste 23.5 game-uri 1.94  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Statele Unite Fotbal ATP Cinncinatti Schwartzman vs. Khachanov Peste 22.5 game-uri 1.80  MAXBET–900 Ron Bonus Da
 Statele Unite Fotbal ATP Cinncinatti Karlovic vs. Tsonga Tsonga -1.5 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.89PROFIT: +7.33

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Hoffenheim vs. Liverpool

E meciul zilei în Liga Campionilor, între două formații atractive din punct de vedere ofensiv. Dacă Hoffe este surpriza plăcută din sezonul trecut al Bundesligii, Liverpool revine în Liga Campionilor după o pauză de doi ani.

Hoffenheim vine după un 1-0 în Cupă cu Erfurt, o formație din liga a treia. Echipa și-a pierdut un fundaș central important, Sule, plecat la Bayern Munchen în această vară, dar a reușit să transfere jucători ce au evoluat bine în sezonul trecut: Gnarby, Schulz și Nordtveit. În schimb, Liverpool a remizat 3-3 în weekend cu Watford, în deplasare, un rezultat ușor dezamăgitor dacă ne raportăm la rezultatele din pregătiri. Defensiva a cedat ușor, fapt de care și Hoffenheim poate profita.

Sporting vs. FCSB

Este, probabil, bancherul zilei. Sporting Lisabona primește vizita lui FCSB, iar balanța este înclinată destul de mult în favoarea portughezilor. Pe lângă avantajul propriului teren, avantajul valori la nivel de lot, dar și la nivelul bărcii tehnice, românii se confruntă și cu absența a doi jucători esențiali: Teixeira și Budescu, astfel opțiunile din atac fiind subțiate grav.

Young Boys vs. TSKA Moscova

După ce au eliminat-o pe Dinamo Kiev, Young Boys are parte de o nouă misiune ex-sovietică. De data aceasta TSKA Moscova, vicecampioana Rusiei, este oponenta reprezentantei Elveției.

Young Boys este o trupă redutabilă pe teren propriu, acolo unde și gazonul sintetic este o problemă mare pentru adversare. Gruparea din Berna vine însă după o dezamăgire cruntă, un 0-4 cu Thun, iar moralul a fost refăcut într-o mică măsură prin succesul din Cupă, 3-0 la Breitenrain. Taulant Seferi este singura absență a gazdelor de astăzi.

Moscoviții au obținut o victorie mare în weekend, 2-1 cu Spartak Moscova pe teren propriu, într-unul din marile derby-uri ale Rusiei. A fost însă o victorie obținută pe final, după ce Schennikov a egalat în minutul 83, iar Vitinho a semnat golul victoriei un minut mai târziu. Goncharenko l-a pierdut însă oe Akinfeev, accidentat la genunchi.

Hull vs. Wolves

Într-o seară în care toți ochii sunt ațintiți pe Uefa Champions League, vă propunem o partidă interesantă din liga a doua engleză între Hull și Wolves, două echipe cu ambiții de revenire rapidă în Premier League.

După retrogradarea nedorită de anul trecut, nivelul salarial ridicat i-a convins pe jucători să continue cu Hull și  în Championship și să atace promovarea sub comanda rusului Leonid Slutski, fost la CSK Moscova dar și la naționala Rusiei. Au rămas jucători cu nume, precum Abel Hernandez, Kamil Grosicski sau Sebastian Larsson, jucători peste nivelul ligii a doua. În primele două partide,Hull a făcut un egal pe terenul celor de la Aston Villa și a bătut pe Burton cu 4-1. Și Wolves s-a întărit destul de mult și a adus un antrenor de clasă mondială în persoana portughezului Nuno Espirito Santo, trecut pe la Valencia și Porto. Lotul arată bine fiindca o combinație între jucători cu experiență cum este scoțianul Barry Douglas și tineri precum Ruben Neves și Diego Jotta, conaționali ai antrenorului. Wolves a început cu 2 victorii 1-0 cu Yeovil și 2-0 la Derby și se anunță una dintre favoritele la promovare. Se intalnesc două echipe cu calitate destul de mare pe faza ofensivă și cu jucători ce pot face ușor diferența. Fiind începutul sezonului, apărările nu sunt încă puse foarte bine la punct și prevăd un meci cu peste 2 goluri.

Middlesbrough vs. Burton

Avem etapă în Championship, iar Middlesbrogh va primi vizita lui Burton, echipă care ne-a adus câștig pe varianta propusă sâmbătă și sperăm să ne aducă și acum. Boro a reușit să se impună etapa trecută în meciul cu Cardiff, în timp ce Burton are deja două înfrângeri în care a încasat 7 goluri. Cele două formații au obiective diametral opuse și mă aștept la o victorie lejeră a gazdelor de azi.

Juan Martin Del Potro vs. Tomas Berdych

Doi dintre oamenii înalți ai circuitului masculin se vor întâlni, marți, în turul întâi al turneului de la Cincinnatti, iar confruntarea dintre Del Potro și Berdych nu poate fi decât una echilibrată.

Pe o suprafață rapidă, care favorizează jucătorii cu servicii foarte bune și loviturile puternice din spatele terenului, over-ul la game-uri e indicat, în măsura în care atât Del Potro, cât și Berdych au tentința de a prelungi multe seturi.

Diego Schwartzman vs. Karen Khachanov

Diego Sebastian Schwartzman vine după o serie de șase meciuri consecutive în care a jucat trei seturi, iar faptul că-l va înfrunta pe Karen Khachanov, tenismen care are cinci meciuri de trei manșe în ultimele șase ne face să creden că am găsit un tipar.

Constanța cu care fac meciuri foarte lungi e dată de faptul că amândoi au spirit de luptător și nu renunță ușor când sunt conduși, dar și de incapacitatea de a-și păstra un nivel foarte bun pe un termen lung. Ca stil, Khachanov e mai puternic, dar Schwartzman are atuurile sale, precum deplasarea terenului și constanța din spatele terenului, așa că așteptăm un duel lung.

Ivo Karlovic vs. Jo Wilfried Tsonga

După trei seturi cu cehul Vesely, croatul Karlovic va avea misiunea grea de a-l înfrunta pe francezul Tsonga, în primul tur de la Cincinnati.

Tsonga vine după două înfrângeri consecutive cu Sam Querrey, dar, chiar și negăsind antidotul la jocul americanului, tot îo e superior lui Karlovic. Croatul și-a pierdut serviciul cu Vesely, iar o astfel de eroare nu îi va fi permisă cu Tsonga, pentru că francezul e mult mai sigur pe serviciul său.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.