Ponturile Zilei: Cinci predicții cu cote atractive pentru miercuri!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Basaksehir vs. Sevilla Ambele marchează 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Napoli vs. Nice 1 & Peste 2.5 goluri 1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Olympiakos vs. Rijeka 1 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Anglia Fotbal Championship Sheffield vs. Sunderland X2 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Campionatul Asiei Liban vs. Iran Sub 154.5 puncte 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.75PROFIT: +6.65

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Basaksehir vs. Sevilla

Cu Clichy, Elia, Adebayor sau Inler în lot, vicecampioana Turciei Basaksehir a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor unde dă peste o forță a Europei, Sevilla. Teoretic ar trebui să avem un meci deschis, la prima vedere.

Basaksehir este o trupă ofensivă, ce a trecut categoric de Club Brugge, deși belgienii au condus cu 2-0 pe teren propriu la finalul primei reprize. Per-ansamblu turcii au arătat foarte bine și nu este o surpriză faptul că au trecut de formația lui Rotariu.

Sevilla este un adversar de alt calibru. care a investit serios în această vară în aducerile lui Muriel, Kjaer, Nolito, Banega, Pizzaro și Corchia, la care se adaugă revenirea lui Jesus Navas. Echipa n-a mers rau în pregătire, cu victorii la Arsenal sau RB Leipzig, ce demonstrează că poate sparge orice defensivă.

Napoli vs. Nice

Surpriza din Ligue 1 pare să aibă o misiune infernală în play-off-ul non-campioanelor, unde întâlnește pe Napoli, o trupă din ce în ce mai solidă de la an la an.

Italienii n-au transferat nume sonore în această vară, dar au reușit să-și păstreze toate vedetele din sezonul trecut. La Napoli au ajuns Nikola Maksimovic, Marko Rog și Adam Ounas pentru 43 de milioane de euro, la care se adaugă împrumutul lui Mario Rui de la AS Roma. Cele mai importante teste ale napoletanilor au fost cu Atletico și Bayern, primul pierdut 1-2, iar al doilea câștigat 2-0.

Nice are deja patru jocuri oficiale în acest sezon și nicio victorie! Francezii au trecut de Ajax după 1-1 acasă și 2-2 în deplasare și au pierdut apoi ambele dispute din Ligue 1, 0-1 cu Saint Etienne și 1-2 cu Troyes, chiar pe teren propriu. Wylan Cyprien și Mario Balotelli sunt accidentați și vor lipsi de la acest duel.

Olympiakos vs. Rijeka

După Partizan, pentru Olympiakos urmează un alt duel cu o formație ex-iugoslavă, Rijeka. Primul meci are loc pe Karaiskakis, acolo unde Oly are un suport important din partea publicului, deci un mare avantaj.

Experiența la acest nivel a lui Oly poate să fie suficientă pentru ca grecii să meargă în grupe. În turul precedent, băieții lui Hasi au profitat din plin de greșelile lui Partizan și au mers mai departe cu 5-3 la general, dar a fost o dublă mai grea decât o arată scorul. Rijeka are o singură victorie în cinci meciuri oficiale, 1-0 cu Istra, în campionat. A avut probleme până acum în fața echipelor tari, deși a trecut de Salzburg, pentru a pierdut în campionat și cu Osijek, și cu Dinamo Zagreb, reprezentante ale Croației în Europa League.

Sheffield Wednesday vs. Sunderland

De zece ani nu s-au mai aflat față în față cele două echipe, iar astăzi ar trebui să avem un duel foarte interesant.

Începutul n-a fost grozav pentru Sheffield, însă accidentările au dat bătăi de cap Carlos Carvalhal până acum. Portughezul nu știe încă nici dacă diseară va putea alinia cel mai bun 11, deoarece are cinci jucători incerți pentru partida de pe Hillsborough.

Sunderland vine după un convingător 3-1 la Norwich, în care Grabban a semnat o dublă și în care McGeady a marcat și el și a oferit o pasă de gol. Lotul lui Sunderland este mult peste nivelul ligii secunde, astfel că ar trebui să fie favorită la promovarea în Premier League, de unde a venit la finalul sezonului trecut de altfel.

Liban vs. Iran

Pentru astăzi ne îndreptăm atenția către Cupa Asiei la baschet masculin organizată anul acesta în Beirut, Liban, competiție care a ajuns în faza sferturilor de finală. Începând cu ora 21:00 se dispută o partidă mai echilibeata decât o arată cotele, cea dintre gazda competiției Liban și campioana en-titre Iran.

Libanul s-a pregătit așa cum trebuie pentru competiția pe care o organizează și a aliniat o echipă solidă din care străluceste Fadi El Khatib cu o medie impresionantă de 25 puncte pe meci. Libanezii au trecut pe rând de Coreea de Sud, Kazkhstan și Taiwan și au pierdut greu 82-86 cu puternica selecționată din Noua Zeelandă. Susținuți de un public frenetic, Libanul poate da lovitura astăzi și să se califice în semifinale.

Iranul încearcă să își pastreze trofeul cucerit în urmă cu 2 ani,însă sarcina lor pare destul de dificilă. Spre deosebire de adversarii lor, iranienii au disputat doar trei partide,victorii cu India, Syria și Iordania, câștigarea grupei calificându-i direct în sferturile de finală. Adversarii au fost destul de modești, acesta fiind primul test real pentru Iran.

Cred ca vom asista la o partidă echilibrată în care miza partidei își va spune cuvântul în evoluțiile jucătorilor. În astfel de partide de regulă nu se înscriu prea multe puncte, antrenorii punând accent în special pe defensivă. Mizăm pe un meci în care nu se înscriu mai mult de 155 de puncte.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.