Ponturile Zilei: Predicțiile pentru prima zi din weekend, la cotă medie 1.82!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Juventus București vs. FCSB X2 & 0-2 goluri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Italia Fotbal Serie A Juventus vs. Cagliari Juventus câștigă la 0 1.75  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Germania Fotbal Bundesliga Wolfsburg vs. Borussia Dortmund X2 & Ambele marchează 1.95  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U19 Croația vs. Spania 2 1.67  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U19 Franța vs. Danemarca Franța -4.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Cupa Asiei Australia vs. Noua Zeelandă Peste 154.5 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +4.78

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Juventus București vs. FCSB

Chiar dacă Dică va schimba toată echipa de la Lisabona, poate alinia în deplasarea de la Ploiești, unde dă piept cu Juventus, o echipă competitivă. În aceste condiții, FCSB este favorită la victorie, în fața unei formații pentru care Liga 1 pare să fie o pălărie prea mare.

Nu ar trebui să ne așteptăm la prea mult spectacol, în condițiile în care FCSB a suferit în campionat până acum, marcând doar cu Voluntari și Chiajna mai mult de un gol, în victorii la limită.

Juventus vs. Cagliari

N-ar trebui să fie un meci cu prea multe probleme pentru campioană, în condițiile în care are în față o formație ce în sezonul trecut a avut dificultăți foarte mari în defensivă.

Juventus n-a dezamăgit în pregătire, dar a făcut-o în schimb în Supercupă, atunci când a pierdut în fața lui Lazio cu 2-3, printr-un gol încasat în minutul 90+3. Cagliari n-a avut însă rezultate foarte bune în amicale, amintim aici 0-1 cu Olbia (liga a treia) sau 2-2 cu Brescia și Crotone. A trecut în schimb de Palermo în Cupă, după penalty-uri.

Wolfsburg vs. Dortmund

E unul din meciurile de top din prima etapă a Bundesligii. Sunt față în față două echipe atractive din punct de vedere ofensiv și ar trebui să avem un duel deschis.

Wolfsburg s-a salvat în urma barajului în sezonul trecut și ambițiile sunt, evident, mai mari acum. Deși „lupii” au pierdut trei piese importante, conducerea a investit în această vară și, teoretic, ar trebui să avem o trupă competitivă a lui Wolfsburg.

BVB are și ea pe hârtie o trupă mai tare ca în sezonul trecut, dar rămâne de văzut dacă până la finalul perioadei de mercato își va pierde vedetele, Aubameyang și Dembele, așa cum se zvonește. În ciuda unor meciuri mai puțin reușite în pregătire, BVB a fost aproape de a câștiga Supercupa cu Bayern, prestația fiind una foarte bună.

Croația U19 vs. Spania U19

Vicecampioana europeană întâlnește locul 6 de anul trecut de la Euro în prima semifinală a Mondialului Under 19 din Georgia. Se anunță un meci tare, între două formații bune ale lumii.

Iar Croația pare să fie în scădere de formă față de Europeanul de anul trecut de pe teren propriu, dar și-a atins obiectivul, calificarea în semifinale. Evoluțiile au fost fluctuante, în condițiile în care croații au remizat cu Portugalia, au pierdut cu Coreea de Sud și au învins apoi Polonia 33-28 după ce la pauză erau conduși cu 20-12! Au urmat victorii pe linie, inclusiv cu Slovenia, locul 4 de la Euro, și Suedia, după prelungiri.

Spania în schimb este una din cele două formații cu victorii pe linie de la acest Mondial. Ibericii s-au pregătit în România pentru acest turneu final, au putut fi văzuți pe viu la Călărași și prima impresie a fost că dețin poate cea mai puternică linie de nouă metri din lume, după Franța.

Franța U19 vs. Danemarca U19

E clar că Franța domină handbalul mondial, nu doar la nivel de seniori, ci și în sectorul juvenil. După bronzul de la tineret, juniorii au o șansă mare să pună mâna pe aurul mondial, în condițiile în care dețin cea mai puternică echipă de la acest turneu. Victoriile clare de la acest turneu (cea mai strânsă partidă fiind cu Norvegia, 34-28) le dau dreptul francezilor să se gândească și astăzi la un succes clar cu Danemarca.

Nordicii n-au impresionat, dar au câștigat partidele importante, cele din faza eliminatorie. Danemarca a pierdut în grupe cu Bahrain, echipa ce a terminat pe locul 22 în cele din urmă, însă și meciul chiar împotriva Franței, 26-35!

Australia vs. Noua Zeelandă

Meciul primei zile de weekend din baschet, vine din Asia, acolo unde în semifinalele Cupei Asiei ediția Liban 2017, se întâlnesc două echipe din … Oceania. După modelul fotbalistic și FIBA a decis să coopteze cele două țări mari din Oceania, Australia și Noua Zeelandă în zona de competiție asiatică, pentru a sporii valoarea competiției și pentru a le oferi adversari pe măsură. Australia devine încet o forță în baschetul mondial, locul 4 ocupat la jocurile olimpice de la Rio de anul trecut incununând ani la rând de progres.

Echipa are un joc ultra ofensiv, foarte asemănător cu cel american având o medie de peste 90 puncte/meci în turneu. Australienii excelează la aruncările de 3 puncte, prin care fac de regulă diferența în favoarea lor, cel mai bun exemplu fiind meciul cu China din sferturi când s-au distanțat la 26 de puncte, după ce la pauză aveau doar 3 puncte avantaj.

Noua Zeelandă are exact același stil de joc, în care nu prea se pune accent pe defensivă. Majoritatea jucătorilor au fost crescuți chiar în Australia și au această înclinație spre baschetul spectacol cu care nu multe țări se pot lăuda. În partida din sferturi cu Iordania, o echipă cu o defensivă foarte agresivă, Noua Zeelandă a marcat nu mai puțin de 97 de puncte, lucru care spune multe despre stilul de joc. Este foarte probabil să asistăm la un joc spectaculos, cele două echipe fiind croite pentru acest lucru.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.