Pariurile Zilei: Cele mai bune sugestii ale începutului de săptămână!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Manchester City vs. Everton Ambele marchează 2.10  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Meistriliiga Paide vs. Infonet 2/2 1.78  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis Winstom-Salem Benneteau vs. Herbert Peste 22.5 game-uri 1.85  NETBET–1500 Ron BonusNu
 Statele Unite Tenis New Haven Mladenovic vs. Babos Peste 20.5 game-uri 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis New Haven Strycova vs. Kasatkina 2 1.83  FORTUNA:–300 Ron BonusDa
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: +8.31

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Manchester City vs. Everton

Meciul zilei de astăzi vine din Premier League, unde City primește vizita lui Everton, una din trupele importante ale acestui sezon. Se anunță un meci tare, mai ales dacă ne luăm după corecția primită de trupa lui Guardiola în ultimul meci direct.

A fost un categoric 4-0 atunci, dar doi dintre artizanii succesului, Romelu Lukaku și Ross Barkley nu vor fi prezenți și astăzi, primul transferat la Manchester, iar al doilea accidentat. Everton a avut însă un start bun de sezon, are patru victorii fără gol primit din tot atâtea meciuri, dar în fața unor adversari inferiori.

City a început bine și ea sezonul, 2-0 la Brighton, dar faptul că nu are încă meciuri oficiale în picioare ar putea să conteze astăzi. Una din achizițiile importante ale verii, Benjamin Mendy, este încă accidentat, în timp ce Bernardo Silva ar putea ocupa un loc în primul 11 astăzi.

Paide vs. Infonet

Pentru astăzi alegem o partidă din Estonia, intre campioana Infonet Tallin și ocupanta antepenultimului loc, Paide.

După un început dezastruos de sezon, campioana surpriză a ediției precedente de campionat pare să își revină, având nu mai puțin de 9 victorii în ultimele zece partide. Echipa s-a trezit însă prea târziu titlul fiind pierdu, iar șansele la cupele europene minime. Paide este o echipă modestă din Estonia, care mai mereu a reușit să se salveze la limită de la retrogradare. În partidele cu echipele cu pretenții Paide pierde mai mereu la scor, diferența de valoare fiind mare. Infonet a câștigat ultimele 7 partide directe din 8 disputate, iar în șase dintre ele a condus încă de la pauză. Mizăm pe faptul ca așa va fi și astăzi.

Benneteau vs. Herbert

În primul tur de la Winston-Salem, ultimul turneu înainte de US Open, francezii Julien Benneteau și Pierre-Hugues Herbert anunță un meci echilibrat.

De-a lungul timpului, ambii au jucat finale în competiția de la Winston-Salem (Benneteau în 2011, Herbert în 2015), dar adevărul e că niciunul dintre ei nu se află într-o formă care să le permită să spere la o performanță asemănătoare. Benneteau vine după trei înfrângeri consecutive, două pe iarbă și una în calificări la Cincinnati, dar de fiecare dată a făcut meciuri bune, pierdute strâns. Cum Herbert e și el un mare amator de over-uri și cum ambii au în serviciu o armă pe care se pot baza la nevoie, credem că nu ar fi o idee rea să mizăm pe un meci cu minimum 23 de game-uri.

Mladenovic vs. Babos

Kristina Mladenovic și Timea Babos au format, până de curând, una dintre cele mai bune perechi din tenisul la dublu feminin, deci vom presupune că se cunosc foarte bine și că jocul celeilalte nu mai reprezintă niciun secret.

În primul tur de la New Haven, cele două se vor întâlni într-un meci care se anunță foarte, foarte interesant, mai ales dacă ne uităm la istoricul întâlnirilor directe. Mladenovic și Babos au jucat de șase ori, de trei ori au ajuns în trei seturi, iar în ultimii doi ani și-au împărțit victoriile, semn care confirmă cele spuse mai sus. Dacă franțuzoaica traversa un moment mai bun și juca un tenis mai bun decât cel arătat în ultimele săptămâni, discuția ar fi fost alta, dar, cum Mladenovic e departe de potențial, iar Babos o cunoaște foarte bine, șansele pentru un meci lung ni se par destul de mari.

Strycova vs. Kasatkina

Două jucătoare de nivel apropiat, cehoaica Barbora Strycova și rusoaica Daria Kasatkina vor sta față în față în prima rundă a turneului de la New Haven, competiție pe care ambele o atacă fără mari performanțe în a doua parte a sezonului de hard.

La Toronto, Strycova a fost oprită de Halep, apoi nu a avut nicio șansă cu Makarova, la Cincinnati, în timp ce Kasatkina a pierdut cu Svitolina, viitoarea câștigătoare a competiției cadadiene, și cu Keys, într-o perioadă în care americanca joacă bine. Din punct de vedere al formei și al suprafeței nu se pot trage concluzii evidente, dar alegem să-i acordăm încredere rusoaicei, în principal pentru că are avantajul unui joc care să-i permită să facă față mai ușor ruperilor de ritm pe care le va propune Strycova. Kasatkina e constantă la un anumit nivel, are un joc așezat și inteligent și, în mod normal, ar trebui să găsească cheia pentru stilul puțin atipic al adversarei.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.