Ponturile Zilei: Fotbal și tenis de înaltă clasă, la cotă medie 1.81!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis ATP Winston-Salem Bautista vs. Lajovic 2-0 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis ATP Winston-Salem Medvedev vs. Edmund Peste 22.5 game-uri 1.87  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis ATP Winston-Salem Isner vs. Kuznetsov Peste 10.5 game-uri în primul set 2.25  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Manerbio Garcia Lopez vs. Hampel 2-0 1.65  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor – Feminin Subotica vs. Kyriat Gat 1 1.55  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Nice vs. Napoli Ambele marchează 1.65  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Rijeka vs. Olympiakos Ambele marchează 2.00  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.81PROFIT: -0.34

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Bautista vs. Lajovic

Finalistul din 2016 al turneului de la Winston-Salem, spaniolul Roberto Bautista-Agut începe aventura din 2017 contra sârbului Dusan Lajovic, un adversar pe care l-a învins lejer în cele patru meciuri jucate până acum.

Cu trei victorii în minimum de seturi, toate pe zgură, cea mai bună suprafață a lui Lajovic, și una în cinci seturi, la Australian Open 2016, Agut și-a respectat de fiecare dată statutul în fața adversarului, iar diferența între cei doi e făcută de stilul de joc al ibericului, care-l va incomoda vizibil pe sârb. Bautista e omul mai constant, care face treabă mai bună din spatele terenului, iar schimburile lungi pe care le va câștiga vor avea din nou efect.

Medvedev vs. Edmund

Curios pe undeva, pentru că e jucător de suprafețe rapide, rusul Danil Medvedev nu are nicio victorie pe hard în acest sezon, fiind învins, totuși, de jucători buni ai circuitului. Tot un adversar greu va întâlni și în runda a doua de la Winston-Salem, pe brianicul Kyle Edmund.

Edmund nu e nici el într-o formă grozavă, dar a adunat deja trei victorii pe cimentul american, două în calificări și una pe tabloul principal și e ușor favorit în acest meci care se anunță, totuși, destul de echilibrat. Edmund e un power baseliner cu lovituri foarte, foarte puternice și serviciu peste medie, Medvedev servește și el excelent și lovește tare din spatele terenului, iar suprafața rapidă ar trebui să-i ajute pe amândoi să nu aibă emoții în game-urile de serviciu.

Isner vs. Kuznetsov

Maestrul turneelor de 250 de puncte din SUA, John Isner vine la Winston-Salem după un run foarte bun la Cincinnati, unde s-a oprit în faza semifinalelor, după ce a oferit, ca de fiecare dată, meciuri cu multe game-uri și multe tiebreak-uri.

Nu e deloc greu de explicat de ce ne gândim la un over în primul set, pentru că Isner e un specialist al acestor „performanțe” și, ca de obicei, singurele semne de întrebare privind reușita pronosticului planează asupra adversarului. Avem încredere în Kuznetsov și în serviciul său, credem că rusul e un jucător experimentat, care știe că orice break oferit lui Isner va fi fatal, și găsim ceva valoare în cotă.

Garcia Lopez vs. Hampel

Două cariere aflate în puncte diferite se vor intersecta, marți, pe zgura italiană de la Manerbio, unde ibericul Guillermo Garcia-Lopez pornește ca favorit în confruntarea cu austriacul Lenny Hampel.

Lopez e un nume cunoscut iubitorilor de tenis datorită performanțelor bune pe care le-a obținut pe zgură de-a lungul carierei, în timp ce Hampel e un jucător de 22 de ani, care nu a intrat niciodată în top 350 ATP. Fost jucător de top 25, Lopez are toate argumentele din lume pentru a învinge ușor un oponent care nu prea are cu ce să-i pună probleme și, chiar dacă a părăsit rapid ultimele două turnee challenger la care a participat, credem că-și va face treaba și nu va dezamăgi.

Subotica vs. Kyriat Gat

Avem astăzi un pronostic dintr-o competiție mai puțin mediatizată, Liga Campionilor la fotbal feminin, între campioanele din Serbia și Israel, Subotica respectiv Kiryat Gat.

Subotica este o echipă obișnuită cu nivelul ligii campionilor, în ultimii ani având rezultate remarcabile, victorii cu Benfica sau Cardiff, dar mai ales egaluri cu echipe extrem de puternice cum ar fi Breidablik sau Wolfsburg. De cealaltă parte echipa israeliană se află la prima participare în cupele europene, fotbalul feminin din Israel fiind la un nivel destul de scăzut. Meciul contează pentru grupele de calificare în optimile de finală, unde se califică doar prima clasată, astfel că Subotica nu își permite un alt rezultat în afara victoriei, în condițiile în care cel mai probabil se vor lupta cu vicecampioana Norvegiei, Avaldsness pentru calificare. Merg pe mâna echipei din Serbia care este mai experimentată și mai valoroasă.

Nice vs. Napoli

La cum a arătat meciul tur, Napoli nu poate rata calificarea în grupele Ligii Campionilor. Italienii au dominat categoric meciul de pe teren propriu cu Nice și pleacă de la 2-0, un rezultat liniștitor având în vedere și numărul mare de ocazii pe care le-au ratat.

Iar dacă Napoli va înscrie astăzi, în condițiile în care Nice a avut dificultăți în a rezista atacurilor napoletanilor săptămâna trecută, întrebarea este dacă francezii vor reuși să marcheze și ei. Balotelli va lipsi și astăzi, accidentat, în timp ce Plea și Koziello vor vedea și ei meciul din tribune după ce au primit cartonașe roșii în tur.

Rijeka vs. Olympiakos

Grecii au prima șansă la calificarea în grupe după acel 2-1 de pe teren propriu, obținut însă cu foarte multă muncă. Olympiakos a dominat meciul, dar s-a văzut condusă cu 1-0 și nevoită să revină pe tabelă, ca golul victoriei să pice în ultimul minut de joc.

E clar că Rijeka, o trupă cu potențial, va fi nevoită să iasă la joc astăzi pentru că are nevoie de gol marcat. Rămâne de văzut cum croații vor gestiona situația, pentru că foarte probabil Olympiakos, cu experiența pe care o are, va profita de fiecare șansă ivită.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.