Ponturile Zilei: Cote mari pentru ziua de miecuri!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open – Calificări Giron vs. Garin 2 2.00  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open – Calificări Hemery vs. Jarry Peste 22.5 game-uri 2.00  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis WTA New-Haven Pavlyuchenkova vs. Suarez-Navarro Peste 21.5 game-uri 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Manerbio Garcia-Lopez vs. Petrovic 2-0 2.25  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Suedia Fotbal Allsvenskan – Feminin Lynkopings vs. Pitea 1/1 1.70  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Liverpool vs. Hoffenheim 1 & Peste 2.5 goluri 2.15  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Romania Fotbal Liga 2 Pandurii vs. Academica Clinceni 1 1.90  MAXBET–900 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.97PROFIT: -10.55

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Giron vs. Garin

Ca de obicei, calificările pentru turneele de Mare Șlem aduc meciuri între jucători care, în mod normal, n-ar fi avut cum să se întâlnească în circuitul ATP. Este cazul meciului dintre Giron și Garin, doi jucători cu profiluri diferite, care nu frecventează aceleași turnee.

Giron e ușor favorit, dar cota e influențată de cele 40 de victorii strânse în 53 de meciuri pe hard. Totuși, seria impresionantă a fost făcută în turnee futures, cele mai slabe din circuit, iar singura performanță cu adevărat notabilă e un sfert la un turneu challenger. Garin e mai valoros pe zgură, dar în ultimul meci jucat pe hard outdoor s-a descurcat foarte bine și a pierdut strâns cu Granollers, un adversar redutabil. Credem că Garin are mai multe șanse decât o arată cotele și îl alegem drept învingător.

Hemery vs. Jarry

Tot din calificările de la US Open vine și a doua selecție a zilei, deoarece ne vom îndrepta atenția spre meciul dintre Calvin Hemery și Nicolas Jarry, doi jucători născuți în același an, 1995, cu cariere asemănătoare până în acest punct.

Hemery și Jarry se înscriu pe lista jucătorilor care și-au propus intrarea în top 100, dar încercarea e destul de grea. Francezul e pe locul 177, Jarry e pe locul 130, iar hard-ul outdoor poate fi mediul propice pentru o confruntare echilibrată. Ambii au ca avantaj serviciul, apoi stilurile lor încep să se despartă, pentrur că Jarry e cel care lovește mai tare, în timp ce Hemery are un joc ceva mai așezat. Ar trebui să iasă o încleștare lungă.

Pavlyuchenkova vs. Suarez-Navarro

Anastasia Pavlyuchenkova, din Rusia, și Carla Suarez-Navarro, din Spania, se vor înfrunta în una dintre cele mai tari optimi de finală ale turneului de la New Haven, ultimul înainte de US Open.

Într-o perioadă tulbure a circuitului feminin, cele două au rămas cu statutul de jucătoare foarte valoroase care nu au reușit, încă, să-și atingă adevăratul potențial, în ciuda unor performanțte bune obținute de-a lungul carierei. Rusoaica se bazează pe un backhand cu două mâini foarte bun, pe constanța din spatele terenului și pe forța superioară, în timp ce Carla e mintea limpede, care excelează pe partea tactică. Over-ul e la îndemână, mai ales că ultimele două meciuri, jucate în 2014 și 2015, s-au terminat după trei seturi.

Garcia-Lopez vs. Petrovic

După ce ieri ne-a confirmat așteptările și l-a învins clar pe Lenny Hampel, ibericul Guillermo Garcia-Lopez e din nou subiectul încrederii noastre în încercarea de a-și lua revanșa în fața sârbului Danilo Petrovic.

În urmă cu doar o săptămână, Petrovic l-a învins în minimum de seturi pe Lopez la Cordenons, tot în Italia, unde se va juca și meciul din optimile de la Manerbio. Chiar dacă pare un argument ciudat, înfrângerea l-ar putea ajuta pe spaniol, un jucător experimentat, care se va folosi de concluziile trase săptămâna trecută pentru a găsi antidotul contra unui adversar nu foarte, foarte puternic. Mizăm pe experiență, pe capacitatea lui Lopez de a învăța din greșeli și credem că o victorie în minimum de seturi e o alegere bună.

Lynkopings vs. Pitea

Un meci interesant din campionatul Suediei de fotbal feminin se dispută de la ora 20:00 între Linkopings și Pitea.

Gazdele sunt pe primul loc al clasamentului și par a întrerupe dominația autoritară din ultimul deceniu al celor de la Rosengard. Linkopings are 19 victorii în ultimele 20 partide disputate pe propriul teren, o performanță care spune multe despre forța acestei echipe pe propria arenă. Formată din jucătoare internaționale , în general titulare la echipele Suediei sau Islandei, Linkopings are șanse bune să devină în viitor una dintre forțele fotbalului feminin european. De cealaltă parte, avem o echipă de nivel mediu în campionatul Suediei, care momentan ocupă locul 6, cu 15 puncte și un golaveraj 10-10. Pitea pare în creștere sezonul acesta, are o defensivă destul de bună, a treia din campionat, însă este totuși destul de departe de valoarea și de pretențiile adversarilor de astăzi.

Liverpool vs. Hoffenheim

Liverpool are liniște înaintea returului din play-off cu Hoffenheim, după victoria cu 2-1 din Germania. Cormoranii au prima șansă și astăzi, în fața unei echipe fără experiență la nivel înalt, dar care poate pune probleme într-o zi bună prin jocul său ofensiv.

Repetiția lui Hoffe pentru acest retur n-a fost prea reușită, în ciuda victoriei la limită obținută. A fost 1-0 cu Hertha, golul venind în minutul 84 de la Kramaric, la primul șut pe spațiul porții de până atunci.

Liverpool s-a impus și ea tot cu 1-0 în weekend, dar a dominat întâlnirea și n-a arătat deloc rău: 21 de șuturi spre poartă, dintre care 11 cadrate. Am putea avea un scenariu asemănător ca în tur și pe Anfield, în condițiile în care Hoffe a dictat ritmul jocului.

Pandurii vs. Academica Clinceni

Deși într-o situație complicată, Pandurii încearcă să revină în prima ligă după doar un sezon petrecut în eșalonul secund. Gorjenii evoluează la Motru în meciurile de pe teren propriu și astăzi primesc vizita lui Academica Clinceni, o formație ce se va regăsi și în acest sezon la mijlocul clasamentului.

După 0-0 cu FC Argeș și 3-3 cu Chindia, Pandurii a învins la București pe Metaloglobus, 3-2, după un meci în care gazdele au avut însă ocaziile mai mari. Gorjenii își intră treptat în ritm și nu ar trebui să aibă astăzi emoții cu reprezentanta Ilfovului, care și-a arătat limitele etapa trecută, pe teren propriu, în fața celor de la UTA.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.