Ponturile Zilei: Șapte selecții din campionatele tari ale Europei, la cotă medie 1.80!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Newcastle vs. West Ham Ambele marchează 1.80  BETFAIR–450 Ron BonusNu
 Anglia Fotbal Premier League Manchester vs. Leicester 1 & Peste 2.5 goluri 1.85  888SPORT–1000 Ron BonusNu
 Germania Fotbal Bundesliga Werder Bremen vs. Bayern 2/2 & Peste 2.5 goluri 1.90  NETBET–1500 Ron BonusNu
 Germania Fotbal Bundesliga Leverkusen vs. Hoffenheim Ambele marchează 1.60  SPORTINGBET–700 Ron BonusDa
 Romania Fotbal Liga 1 Poli Timișoara vs. CFR Cluj 2 1.90  FORTUNA:–300 Ron BonusNu
Italia Fotbal Serie A Roma vs. Inter Ambele marchează & Peste 2.5 goluri 1.80  UNIBET–250 Ron BonusDa
 Anglia Fotbal Championship Middlesbrough vs. Preston 1 1.75  ADMIRAL–800 Ron BONUSNu
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -12.2

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Newcastle vs. West Ham

Pe hârtie, pare a fi un meci destul de interesant, între două formații fără punct însă până acum în acest sezon. Newcastle nu a marcat încă, dar poate fi un meci al descătușării.

Newcastle poate avea însă un sezon foarte dificil și asta doar din cauza campaniei de achiziții din această vară. Rafa Benitez nu are un lot mult schimbat față de cel cu care a securizat promovarea, iar faptul că nu a marcat până acum este o cauză. În schimb, West Ham a avut un start mai greu de sezon, cu deplasări la Manchester United și Southampton, în care a primit șapte goluri. Trupa lui Slaven Bilic a jucat însă bine pe terenul „sfinților”, unde au rămas încă din prima repriză în 10 oameni, au revenit de la 0-2 pentru a pierde în prelungiri, din penalty.

Manchester vs. Leicester

„Diavolii” au început furibund acest sezon, cu două victorii categorice, 4-0 cu West Ham și Swansea, în care au arătat foarte bine pentru un început de an competițional. Adversarul din etapa a treia este Leicester, fosta campioană, care pare să arate mult mai bine decât în sezonul trecut.

Manchester a câștigat ultimele trei partide directe și o pot face și sâmbătă. Trupa lui Mourinho are forță ofensivă, pare capabilă să se lupte din nou la titlu după ani de secetă, iar victoriile din primele două etape cu siguranță oferă confort.

Werder Bremen vs. Bayern

Rupe Werder seria neagră pe care o are în duelurile cu Bayern? Greu de crezut, deoarece deținătoarea titlului este favorită certă și în acest sezon cu oricine ar juca și Werder nu pare să aibă forța să o împiedice, chiar dacă ar fi într-o zi senzațională.

Sunt 15 victorii consecutive în meciurile oficiale pentru Bayern, fie că vorbim de întâlniri de la Bremen sau Munchen, iar majoritatea au fost la scor. Bavarezii au ceva absențe, dar lotul este suficient de puternic pentru ca acestea să nu se simtă într-o astfel de deplasare.

Leverkusen vs. Hoffenheim

Pentru prima oară după șase ani, Leverkusen este în afara Europei, astfel că e nevoie de un parcurs bun în acest sezon. Debutul a fost foarte dificil, 1-3 cu Bayern în deplasare, iar etapa a doua aduce o altă reprezentantă a Germaniei în Liga Campionilor. Hoffenheim.

Un Hoffenheim rănit după ce a pierdut cu 3-6 la general play-off-ul Ligii Campionilor cu Liverpool, dar trebuie să admitem că englezii erau mari favoriți. Meciul de pe Anfield a arătat exact unde Hoffe se află față de fotbalul mare, adică destul de departe, iar Europa League este mult mai aproape de puterile ei. A fost 3-0 și 1-0 pentru Hoffe în sezonul trecut, rezultate însă pe care nu știu dacă băieții lui Nagelsmann le pot repeta.

Poli Timișoara vs. CFR Cluj

Liderul Ligii 1 practică cel mai bun fotbal al momentului, iar locul din clasament este pe deplin meritat. Cu șase victorii la rând la 0, băieții lui Dan Petrescu se află în fața unui meci accesibil și sâmbătă, care întâmpină destule probleme.

Probleme financiare în primul rând, dar care par a fi date uitării de bănățeni. Poli vine după un 2-0 cu Gaz Metan, formație cu care se va lupta foarte probabil în play-out, una de moral și adusă de Vașvari, printr-o dublă.

Ar fi o oarecare revanșă pentru CFR Cluj, care a pierdut ultimul meci direct, în sferturile Cupei României, la penalty-uri.

Roma vs. Inter

E un meci foarte interesant în Serie A, între două echipe pretendente la podium, deoarece Juventus pare de departe, iar, favorită certă la titlu.

Și ambele echipe au avut debuturi în forță, Roma câștigând la Atalanta 1-0, o trupă tare din sezonul precedent, iar Inter 3-0 cu Fiorentina, o altă echipă bună a Italiei. Să avem spectacol între cele două formații? Premize sunt, deoarece loturile sunt puternice, iar duelurile precedente au adus goluri, în victorii ale celor de la Roma: 2-1 pe Olimpico și 3-1 pe Giuseppe Meazza.

Middlesbrough vs. Preston

Despărțite de doar un punct înaintea acestui meci, Boro și Preston se află față în față în etapa a cincea. Un meci care are o favorită certă, Boro, retrogradată din Premier League și care are ca obiectiv promovarea imediată.

Iar Boro a mers bine acasă, dar a avut probleme în deplasare. Băieții lui Garry Monk nu-și mai permit însă pași greșiți după înfrângerea de la Nottingham, iar tripleta Assombalonga-Gestede-Bamford trebuie să iasă la rampă. Braithwaite este în continuare absent, cu probleme musculare.

Preston a jucat în 4-2-3-1 și schimbarea a avut efect, 1-0 cu Reading, echipa lui Adi Popa. Totuși, Preston are probleme mari în duelurile cu Boro, pe care nu a învins-o niciodată începând cu 2000.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.