Ponturile Zilei: Începem săptămâna cu opt pronosticuri ce ne aduc profit!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Portimonense vs. Maritimo 1X & 0-2 goluri 1.95  BETFAIR–450 Ron BonusNu
 Romania Fotbal Liga 2 CS Mioveni vs. Pandurii 1 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Almagro vs. Johnson Peste 33.5 game-uri 1.87  NETBET–1500 Ron BonusDa
 Statele Unite Tenis US Open Edmund vs. Haase Peste 39.5 game-uri 1.92  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Tomic vs. Muller Peste 9.5 game-uri în primul set 1.74  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Eubanks vs. Sela Peste 33.5 game-uri 1.84  FORTUNA:–300 Ron BonusNu
 Statele Unite Tenis US Open Sharapova vs. Halep Peste 21.5 game-uri 1.98  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Uniunea Europeana Handbal IHF Super Globe Al Saad vs. Vardar Skopje Peste 53.5 goluri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: -7.9

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Portimonense vs. Maritimo 

Nou-promovata Portimonense revine pe teren propriu după două deplasări consecutive, în care a pierdut, dar în care a pus probleme. Problema echipei este că a primit gol în fiecare meci de până acum, unul cu Boavista și câte două cu Braga și Rio Ave.

La fel ca și Portimonense, Maritimo a obținut toate punctele pe teren propriu, doar că sunt șase la număr. Toate meciurile disputate de până acum s-au încheiat cu același scor, 1-0, în victoriile cu Pacos Ferreira și Boavista și în înfrângerea cu Belenenses. O problemă a lui Maritimo astăzi ar putea fi factorul fizic, după ce joi am avut o deplasare lungă, până la Kiev, unde a pierdut 1-3 în Europa League pe terenul lui Dinamo.

CS Mioveni vs. Pandurii

Pretendente la un loc în prima ligă, Mioveni și Pandurii se află față în față astăzi în cel mai interesant meci al etapei a cincea. Iar dacă Mioveniul a început bine sezonul și ar putea urca până pe trei cu o victorie astăzi, gorjenii sunt abia pe 14 după ce au pierdut puncte pe teren propriu cu Chindia și Clinceni.

Mioveniul are prima șansă astăzi, iar faptul că are un lot mai omogen poate fi decisiv astăzi. Istoria este de partea gorjenilor, dar lucrurile sunt schimbate radical față de cele patru partide directe din istorie.

Almagro vs. Johnson

În primul tur de la US Open, americanul Steve Johnson pare să aibă o misiune foarte ușoară în fața spaniolului Nicolas Almagro, dar o confruntare cu un fost jucător de top 10 nu e niciodată ușoară, mai ales în deschiderea unui turneu important.

Dintre cei doi, Johnson e omul care joacă tenisul mai bun în această perioadă și, probabil, va reuși să câștige meciul. Însă nu trebuie uitat că Almagro e jucător de dispoziție, cu arme, care poate face oricând o mare surpriză. Spaniolul nu a mai jucat pe hard de la Australian Open, dar are un serviciu bun, care-l poate ajuta să scape de game-urile în care pune mingea în joc. Linia e avantajoasă, Johnson nu are obiceiul să înceapă în forță turneele de Mare Șlem, deci over-ul la game-uri ne surâde.

Edmund vs. Haase

Când numărul locurile 36 și 45 ATP se întâlnesc în primul tur al unui Grand Slam ambii jucători pot spune că au avut ghinion la tragerea la sorți. E cazul partidei de luni, dintre Edmund și Haase, care se anunță una dintre cele mai echilibrate ale rundei inaugurale de la US Open.

În această vară, Haase se poate lăuda cu o semifinală de Masters, la Toronto, în timp ce Edmund are avantajul unei săptămâni foarte bune la Winston-Salem, unde a plecat din calificări și s-a oprit abia în semifinale. Concret, ambii trec printr-un moment în care tenisul lor produce rezultate și e greu de crezut că meciul nu se va întinde pe minimum patru seturi.

Tomic vs. Muller

Australianul Bernard Tomic a căzut pe locul 146 ATP, nu a mai jucat de la Wimbledon, dar tot rămâne un tenismen pe care nu ai vrea să-l înfrunți în chiar primul meci al unui Grand Slam. Luni, el va sta față în față cu Gilles Muller, iar un cumul de motivație și stil de joc poate duce spre un pariu interesant.

Muller e genul care face break-uri foarte greu, dar care nici nu are prea mari emoții pe propriul serviciu. Cum turneul e la început, e greu de crezut că luxemburghezul va ieși din tipare, așa că întrebările planează asupra lui Tomic. Ne bazăm pe motivația dată de un Grand Slam, trecem peste perioada neagră a australianului și credem că în primul set va sta aproape de un adversar care-și va ridica nivelul jocului odată cu înaintarea în meci.

Eubanks vs. Sela

Ca în fiecare an, americanii propun jucători foarte tineri cărora le acordă o șansă la US Open, iar în 2017 a venit rândul lui Christopher Eubanks să-și încerce șansa. După un an cu 13 victorii și patru înfrângeri pe hard, dintre care patru succese la nivel de ATP, Eubanks își va măsura forțele cu Dudi Sela.

Israelianul de origine română e dat drept mare favorit, dar credem că și Eubanks va avea un cuvânt important de spus. Americanul de 21 de ani e foarte înalt, servește foarte bine, iar Sela e un jucător foarte scund, cu rever cu o mână, motiv pentru care returul devine foarte greu de realizat în condiții optime. Alegem over-ul, pentru că israelianul e superior în jocul din câmp, iar o confruntare între două astfel de stiluri are șanse mari să se lungească.

Sharapova vs. Halep

Blockbusterul primului tur de la US Open e confruntarea dintre Maria Șarapova și Simona Halep, în reeditarea finalei de la Roland Garros, din 2014. La trei ani de la ultimul act de la Paris, cele două atacă ultimul Grand Slam din 2017 de pe poziții diferite.

Rusoaica a fost măcinată de accidentări în ultima vreme și nu și-a găsit ritmul, fapt care o transformă pe Simona în favorită, dar latura mentală nu trebuie dată la o parte. ȘArapova are 6-0 în întâlnirile directe, iar patru dintre meciuri s-au terminat în minimum 22 de game-uri. E clar pentru toată lumea că ambele jucătoare vor fi motivate de faptul că joacă una împotriva celeilalte, iar la fel de clar e că rusoaica nu va pleca de pe teren până nu va da și ultima picătură de energie. Halep joacă tenisul de un nivel mai bun, dar Șarapova are armele și experiența de partea ei, trecutul a arătat că meciurile dintre cele două se pot lungi foarte ușor, așa că anticpăm un over.

Al Saad vs. Vardar Skopje

Super Globe sau mai popular Campionatul Mondial al cluburilor se desfășoară anul acesta în Qatar și aduce la start câștigătoarele trofeelor continentale și echipele care au ajuns în fazele superioare cum este cazul Europei. Noi vă propunem meciul din finala mică dintre campioana Europei, Vardar Skopje și campionii Asiei, Qatarezii de la Al Sadd, un meci care în opinia noastră va fi mai spectaculos decât anticipează bookmakerii.

Deși ținteau finala, gazdele competiției nu au avut nicio șansă în semifinale în fața nemților de la Fuchse Berlin și au pierdut fără drept de apel la 7 goluri, 30-23. Al Sadd se poate identifica cu naționala Qatarului fiind plină de jucători naturalizați din care se remarcă Saric, Tomic sau Vidal, însă dacă la nivelul echipelor naționale Qatar a ajuns o forță mondială, la nivel de echipe de club lipsa competitivității îi ține mult pe loc. Echipa marchează ușor goluri, are un joc rapid, fiind însă trădați de defensiva destul de permisivă și de lipsa de pregătire fizică. De cealaltă parte, Vardar a tratat puțin superficial această competiție, surprinzătoarea campioană a Europei odihnind o parte din valoroșii jucători sârbi și croați. Cu toate acestea, Vardar a marcat 30 de goluri cu iranienii de la Naft și 29 cu Barcelona în semifinale, lucru care spune multe despre forța ofensivă a echipei din Macedonia. Prevăd un meci spectaculos în care echipele nu au motive să se omoare cu firea în defensivă, o miză reală fiind absentă. Cred că Vardar va marca peste 30 de goluri în fața unui adversar la îndemână, iar gazdele împinse de publicul qatarez vor contribui și ele la un meci cu peste 53 de goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.