Ponturile Zilei: Șapte predicții de la US Open și una din fotbal, la cotă medie 1.85!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Fratangelo vs. Karlovic Peste 10.5 game-uri în primul set 1.72  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Chardy vs. Monfils Peste 34.5 game-uri 1.92  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Verdasco vs. Pospisil Peste 3.5 seturi 1.65  NETBET–1500 Ron Bonus VOID
 Statele Unite Tenis US Open Cuevas vs. Dzumhur 1 2.10  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Federer vs. Tiafoe Tiafoe +8.5 game-uri 1.80  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open – Feminin Osaka vs. Kerber Peste 20.5 game-uri 1.82  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open – Feminin Townsend vs. Bogdan 2 2.10  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Emiratele Arabe Unite vs. Arabia Saudită 2 1.70  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: -3.42

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Fratangelo vs. Karlovic

Singura șansă a americanului Bjorn Frantangelo în meciul cu Ivo Karlovic, din primul tur de la US Open, e să înceapă bine și să găsească ritmul din primele game-uri, pentru că, altfel, misiunea sa va fi una imposibilă.

E ușor de anticipat că uriașul croat va câștiga fără stres game-urile în care va servi și că presiunea va fi pe mai tânărul său adversar, dar Fratangelo nu e un jucător deloc rău. Americanul are o dreaptă foarte bună, servește bine și e capabil de lucruri mari, așa că un over în prima manșă pare safe.

Chardy vs. Monfils

Doi francezi cu stiluri diferite, Jeremy Chardy și Gael Monfils vor fi adversari într-un meci tare din runda inaugurală de la US Open.

Semifinalist în 2016, Monfils are o presiune aparte dată de nevoia de a-și apăra punctele cucerite anul trecut, dar, chiar și așa, rămâne un jucător care intră destul de greu în competițiile mari. Chardy nu e în formă, dar jocul său, construit în jurul unui forehand ucigător în zi bună, e făcut pentru suprafețe rapide, iar asta ne dă speranțe că Monfils nu va închide foarte repede meciul.

Verdasco vs. Pospisil

Ieșiți din formă, Fernando Verdasco și Vasek Pospisil se vor înfrunta în primul tur de la US Open, într-un meci al jucătorilor care au reprezentat, cândva, o amenințare pe hard-ul american.

Verdasco are trei înfrângeri consecutive, cu Millot, Zverev și Zeballos și nu a mai trecut de turul al doilea la Flushing Meadows din 2013, iar jocul său pe hard a suferit teribil în ultima perioadă. Vestea bună pentru iberic e că și Pospisil se află într-o formă mizerabilă și vine după patru înfrângeri consecutive, dar o astfel de confruntare nu ar trebui să se termine în patru manșe.

Cuevas vs. Dzumhur

Anul foarte slab pe care-l traversează și cele cinci înfrângeri consecutive l-au transformat pe uruguayanul Pablo Cuevas în outsider într-un meci în care, anul trecut, ar fi pornit drept mare favorit. Marți, el își va măsura forțele cu bosniacul Dzumhur, un tenismen în formă, dar căruia îi lipsește constanta.

Dzumhur a făcut finală la Winston Salem după ce a venit din calificări și se află într-un moment bun, dar trebuie spus că foarte puține au fost momentele în care bosniacul a legat două turnee bune în cariera sa. De partea cealaltă, Cuevas nu a jucat nimic de la French Open încoace, dar cota pe victoria sa are valoare, în măsura în care e jucătorul mai experimentat, care, dacă prinde o zi bună, e mai greu de oprit.

Federer vs. Tiafoe

Elvețianul Roger Federer debutează la US Open contra unui adversar cu 17 ani mai tânăr, americanul Francis Tiafoe, un tenismen cu potențial, care s-ar putea dovedi o nucă mai tare decât se așteaptă casele de pariuri.

De-a lungul timpului, Federer nu a forțat în primele tururi ale turneelor de Grand Slam, a folosit meciurile pentru a se acomoda cu suprafața și mingile și, în general, nu și-a învins foarte rău adversarii mai slab cotați. Pentru că Tiafoe e un jucător cu un serviciu foarte bun, un shot maker de viitor, care nu va avea nimic de pierdut și va veni pe terenul central pentru a izbi toate mingile, credem că tânărul yankeu va acoperi handicapul – unul destul de mare -, mai ales că în singurul meci direct cu Federer, în 2017 a pierdut cu 7-6, 6-3.

Osaka vs. Kerber

Campioana en-titre de la US Open, germanca Angelique Kerber nu a avut parte de o tragere la sorți foarte bună, iar primul meci pe cimentul american va fi unul de foc, contra japonezei Naomi Osaka.

Kerber nu e în formă, a căzut pe locul șase și va sta cu teama că e nevoită să ajungă departe în turneu pentru a nu pierde puncte, iar acest lucru va conta enorm. În fața sa va sta o jucătoare puternică, de serviciu, care lovește foarte tare din spatele terenului, iar matchup-ul e cum nu se poate mai potrivit pentru un meci ceva mai lung. Kerber va întoarce multe mingi, Osaka va închide rapid multe puncte, linia e mică și nu vedem cum vreuna se va impune foarte rapid.

Townsend vs. Bogdan

Americanca Taylor Townsend a dat jos câteva dintre kilogramele în plus care o împiedicau să joace la potențialul maxim, dar rămâne o jucătoare greoaie, care se mișcă mult prea lent, iar acest detaliu va conta în meciul ei contra Anei Bogdan.

Românca e o luptătoare prin definiție și dă ce are mai bun la competițiile de Mare Șlem, unde motivația și concentrația sunt altele decât la turneele obișnuite. Ambele joacă la nivelul lor obișnuit în ultimele luni, dar capacitatea Anei de aîntoarce foarte mult mingi în terenul advers, de a-și face adversarul să lovească des din alergare și de a nu-i va da timp pentru a se așeza pe lovituri e un argument demn de luat în calcul într-un asemenea duel.

Emiratele Arabe Unite vs. Arabia Saudită

Astăzi este programat primul meci din etapa a 9-a a calificărilor pentru Cupa Mondială din Rusia, între Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită. Situația este destul de clară în grupă, Japonia, Arabia Saudită și Japonia urmând să se lupte pentru cele două locuri calificante direct, urmând ca a treia să joace baraj. Avem astfel un meci între o echipă care nu mai are șanse de calificare și una pentru care meciul are caracter aproape decisiv. Pe lângă acest lucru, oaspeții au echipa mai valoroasă câștigând 8 din ultimele 10 partide directe, restul de 2 terminându-se la egalitate. Emiratele Arabe par că au dezvoltat un complex față de vecinii lor și nu cred că vor reuși ceva în partida de astăzi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.