Ponturile Zilei: Cele mai bune predicții ale zilei din tenis!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Anderson vs. Gulbis Peste 3.5 seturi 1.81  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Pouille vs. Donaldson Pouille -2.5 game-uri 1.92  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Tipsarevic vs. Schwartzman Tipsarevic +5.5 game-uri 1.87  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open – Feminin Babos vs. Sharapova Under 19.5 game-uri 1.83  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open – Feminin Wozniacki vs. Makarova Makarova +4.5 game-uri 1.93  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: -10.21

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Anderson vs. Gulbis

După meciuri ușoare în prima rundă, Kevin Anderson și Ernests Gulbis vor fi protagoniștii unui duel foarte tare pe hard-ul de la US Open, adică pe o suprafață pe care stilurile lor de joc se potrivesc de minune.

Ambii au avut prolbeme medicale în ultimul timp, dar au găsit, de curând, forma care i-a consacrat și au devenit, din nou, nume cu greutate în circuit. Anderson e unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, Gulbis are și el o servă puternică, dar și un joc ceva mai spectaculos, iar în momentul în care ambii joacă la un nivel decent e greu de crezut că vreunul va găsi răspunsurile necesare unei victorii în minimum de seturi.

Pouille vs. Donaldson

Americanul Jared Donaldson a câștigat două tiebreak-uri în fața francezului Lucas Pouille într-un meci jucat curând, la Masters-ul de la Montreal, așa că ambii cam știu la ce să se aștepte în confrutnarea din turul al doilea de la US Open.

Pouille a venit la New York după o perioadă dezamăgitoare, dar și-a adus aminte că anul trecut l-a învins pe NAdal și a ajuns până în sferturi, s-a trezit și l-a învins în minimum de seturi pe belgianul Bemelmans, iar nivelul arătat a fost unul foarte bun. Donaldson e într-un moment bun, dar Pouille e un jucător care-și atinge potențialul la competițiile importante, deci ne așteptăm să treacă în turul trei.

Tipsarevic vs. Schwartzman

Sârbul Janko Tipsarevic, fost jucător de top 10, a reușit o revenire fabuloasă în primul tur, contra australianului Thanasi Kokkinakis, când a întors meciul de la 0-2 la seturi și a pus în scenă o evoluție superbă. În turul al doilea, el va avea un alt tip de adversar, iar stilul lui Diego Schwartzman s-ar putea să-l ajute.

Argentinianul s-a distrat cu compatriotul Berlocq și joacă bine de ceva timp, motiv pentru care e considerat mare favorit al meciului. Totuși, oricât de bun ar fi Schwartzman, sud-americanul nu are un serviciu cu care să-l țină la respect pe sârb, iar Tipsarevic e un jucător cu experiență, care, atunci când joacă bine, poate reprezenta un real pericol.

Babos vs. Sharapova

Când rusoaica Șarapova ajunge la un nivel al încrederii arătat în meciul cu Simona Halep, câștigat în trei seturi superbe, jucătoare de tipul unguroaicei Timea Babos nu prea au ce să facă, pentru că rezultatul meciului nu va depinde de ele.

Întoarsă pe teren după o perioadă tulbure, Șarapova a jucat incredibil contra Simonei, a adus aminte în multe momente de jucătoarea de dinainte de multele probleme avute, iar forma ei nu prea lasă loc de interpretări. Babos are arme, dar va fi de ajuns ca Șarapova să ajungă la 70-80% din ce a arătat cu Halep pentru a închide meciul repede.

Wozniacki vs. Makarova

Daneza CAroline Wozniacki a câștigat șapte meciuri din șapte cu rusoaica Ekaterina Makarova, ultimul în 2014, iar forma foarte bună pe care o traversează o recomandă drept favorita meciului din turul al doilea de la US Open.

Finalistă la Toronto, sfertfinalistă la Cincinnati, Wozniacki e văzută cu șanse la trofeu la Flusing Meadows, iar debutul a însemnat o victorie de control contra Mihaelei Buzărnescu. De partea cealaltă, Makarova a învins-o clar pe Barthel, are obiceiul de a juca bine la turneele importante, iar jocul său ofensiv, bazat pe forehand-ul cu mâna stângă, ar trebui să-i pună mari probleme danezei.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.