Ponturile Zilei: Avem cotă medie 1.81 pentru cele șapte pronosticuri!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Fritz vs. Thiem Peste 35.5 game-uri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Goffin vs. Pella Goffin -5.5 game-uri 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Mannarino vs. Fratangelo Peste 3.5 seturi 1.82  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Sugita vs. L. Mayer Peste 38.5 game-uri 1.82  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Niculescu vs. Bogdan Peste 21.5 game-uri 1.98  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Islanda vs. Grecia Islanda +19.5 puncte 1.60  ADMIRAL–800 Ron BONUSNu 
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Cipru vs. Bosnia&Herzegovina Bosnia&Herzegovina -1 HA 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.81PROFIT: -0.59

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Fritz vs. Thiem

În fața propriilor suporteri, pe o suprafață rapidă precum cea de la US Open, americanul Taylor Fritz poate reprezenta o reală amenințare pentru austriacul Dominic Thiem, cu care se va confrunta în turul al doilea.

Fritz a făcut sferturi la Winston-Salem, apoi a continuat forma bună cu o victorie în minimum de seturi la Baghdatis, în timp ce Thiem nu a transpirat deloc cu De Minaur. Austriacul e puternic și constant, dar Fritz are un joc de forță, exploziv pe alocuri, un serviciu decent și arme suficiente pentru a-l ține ocupat pe Thiem.

Goffin vs. Pella

Supărat de o accidentare, belgianul David Goffin nu a jucat în ultima vreme la capacitate maximă, dar tot are prima șansă în duelul cu argentinianul Guido Pella.

În mod clar, Goffin e jucătorul superior pe hard, suprafață pe care sud-americanul obține rar performanțe în circuitul ATP, iar diferența de valoare ar trebui să se vadă, în ciuda faptului că Thiem nu e într-o formă extraordinară. Belgianul e omul cu calitățile pe hard, e obișnuit să câștige astfel de meciuri la turnee de Mare Șlem, deci e demn de încrederea noastră.

Mannarino vs. Fratangelo

Ajutat de un serviciu foarte bun, de o dreapta excelentă și de capacitatea de a rezista mental unui test important, americanul Bjorn Fratangelo a reușit surpriza în primul tur de la US Open, a câștigat două tiebreak-uri și l-a învins în patru seturi pe croatul Karlovic, iar runda a doua îi aduce un adversar la fel de dificil.

Francezul Mannarino e într-un moment bun și, pe undeva surprinzător pentru el, a găsit constanța în rezultate în ultimul timp, iar la US Open nu a avut emoții cu lituanianul Berankis. Mannarino e favoritul și e greu de crezut că nu va câștiga un set, dar momentele de cădere din jocul francezului și entuziasmul lui Fratangelo ne fac să credem că nici americanul nu se va lăsa mai prejos.

Sugita vs. L. Mayer

Revenit aproape de forma care l-a consacrat, argentinianul Leo Mayer a lăsat în spate o perioadă slabă, a câștigat un turneu pe zgură, la Hamburg, apoi a produs surpriza în primul tur de la US Open, când l-a eliminat pe francezul Gasquet. Joi, în runda a doua, el va da peste un tenismen foarte constant, japonezul Yuichi Sugita.

În general, Sugita nu strică planurile pariorilor și e un jucător care-și învinge adversarii mai slab cotați, apoi pierde în fața oponenților ceva mai valoroși. Cu Mayer, duelul se anunță foarte echilibrat, pentru că ambii au armele necesare pentru a domina perioade din meci, așa că over-ul la game-uri devine o opțiune interesantă.

Niculescu vs. Bogdan

Duelul românesc pentru un loc în turul al treilea de la US Open, între Monica Niculescu și Ana Bogdan, ar trebui să fie unul foarte lung și echilibrat, pentru că ambele jucătoare pun preț pe o performanță bună la New York.

După ce Niculescu a găsit răspunsurile în fața lui Mladenovic, iar Bogdan și-a folosit calitățile de atletă pentru a trece de Townsend, e de așteptat ca forma bună în care se află să le permită celor două să facă un meci bun. Anul trecut, tot în turul doi de la US Open, Niculescu a câștigat cu 6-0, 6-1, dar, spre deosebire de acea partidă, Bogdan atacă meciul de astăzi fără încărcătura unor alte patru partide în spate, dar și cu experiența câtorva dueluri tari în circuitul WTA.

Islanda vs. Grecia

Astăzi debutează Campionatul European de Baschet Masculin și intră în scenă unele dintre favorite, printre care Franța, Lituania și Grecia.

Grecia beneficiază de o generație de excepție, chiar și fără Spanoulis retras, jucători precum frații Antetokoumpo sau Papagiannis oferindu-le șanse destul de bune la accederea în fazele superioare ale competiției. Grecii nu au impresionat în amicale, au pierdut drastic cu Serbia și au făcut egal cu Italia, însă la cum stim pragmstismul elen, aceste rezultate nu sunt foarte relevante.

De cealaltă parte, Islanda continuă să impresioneze, micuțul stat nordic având echipe competitive la toate sporturile, printre care și baschetul. Șanse prea mari de calificare mai departe nu sunt, însă nu ii văd pe islandezi să se facă de râs. În pregătiri Islanda a învins doar Ungaria, pierzând alte cinci partide. Fiind primul meci nu cred că grecii vor forța și vom asista la o partidă de uzură. Islanda nu este chiar atât de slabă și are forța să nu piardă la mai mult de 19 de puncte.

Cipru vs. Bosnia&Herzegovina

Forma bună pe care o traversează Cipru din puncte de vedere al rezultatelor nu este tocmai relevantă, deoarece cele șapte puncte au fost obținute împotriva Gibraltarului și a Estoniei. Așadar, Bosnia&Herzegovina este mare favorită la Nicosia, pe un teren pe care Belgia a câștigată fără drept de apel, 3-0.

A fost 2-0 pentru bosniaci în tur, dar o victorie mult mai categorică decât o arată scorul. E drept, primul gol a venit în minutul 70, dar dominarea gazdelor de atunci a fost totală: 25 de șuturi spre poartă, dintre care 11 pe spațiul porții.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.