Ponturile Zilei: Pronosticuri din trei sporturi la cotă medie 1.95!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Baschet Eurobaschet Spania vs. Muntenegru Spania -9.5 puncte 1.60  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Mahut vs. Carreno Busta Carreno Busta -5.5 game-uri 1.84  888SPORT–1000 Ron Bonus Da 
 Statele Unite Tenis US Open Zverev vs. Isner Peste 10.5 game-uri în primul set 2.06  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Sakkari vs. V. Williams Sakkari +5.5 game-uri 1.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Kazakhstan vs. Muntenegru X2 & 0-2 goluri 2.15  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM România vs. Armenia 1X & 0-2 goluri 2.15  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.95PROFIT: +5.07

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Spania vs. Muntenegru

Cu un lot plin de vedete, câștigătoare a trei din ultimele patru ediții, Spania intră astăzi în joc chiar la Cluj Napoca, într-un meci impotriva Muntenegrului. Frații Gasol, Sergio Rodriguez sau veteranul Juan Carlos Navarro au răspuns prezent convocării lui Sergio Scariolo și ibericii sunt văzuți de toți specialiștii principalii favoriți la un nou titlu continental. Muntenegru nu este chiar o echipă slabă, însă în meciurile cu echipele tari și-a arătat de regulă limitele. Recent au pierdut cu Franța 70-100 și este greu de crezut că vor rezista campionilor en-titre. Sergio Llull este singura absență din tabăra ibericilor care sunt bine acoperiți pe toate posturile.

Mahut vs. Carreno Busta

După două meciuri de trei seturi în calificări și trei partide de cinci seturi pe tabloul principal, drumul francezului Nicolas Mahut la US Open ar trebui să se termine odată cu dulul contra spaniolului Pablo Carreno-Busta.

Mahut, care e jucătorul mai în vârstă, e un tenismen ofensiv, care atacă des fileul și vrea să închidă punctele repede, dar Carreno e fix genul de adversar pe care nu-l vrea în față. Ibericul pasează bine, e foarte bun în defensivă, trece printr-o formă bună și ar trebui să câștige destul de ușor.

Zverev vs. Isner

Americanul John Isner a devenit unul dintre favoriții turneului după cele câteva mari surprize de până acum, dar aventura sa la US Open va continua cu un meci foarte tare, în fața neamțului Zverev.

Isner servește fabulos, iar forma bună pe care o arată de câteva săptămâni ne face să credem că nu va avea prea multe emoții în game-urile de pe propriul serviciu și că răspunsurile trebuie căutate în terenul neamțului. Zverev, însă, e un jucător de servici-vole, care are cu ce să-l surprindă pe american, de aceea e greu de crezut că va scăpa meciul din mână încă din primul set.

Sakkari vs. V. Williams

Între grecoaica Maria Sakkari și americanca Venus Williams există diferențe foarte mari din punct de vedere al palmaresului și al experienței, motiv pentru care reprezentanta gazdelor pleacă cu prima șansă în duelul din runda a treia de la US Open.

În primele două meciuri, Venus nu a reușit să le învingă la mai mult de patru game-uri nici pe Kuzmova, nici pe Dodin, adversare cel puțin acceptabile, iar bănuiala noastră e că americanca nu va face un meci perfect contra lui Sakkari. Grecoaica a convins în meciurile cu Bertens și Rodionova, e o jucătoare arțăgoasă, care nu cedează niciun centimetru, iar determinarea și forța sa de luptă ne sporesc încrederea că nu se va da învinsă prea ușor.

Kazakhstan vs. Muntenegru

E o deplasare dificilă pentru oricine merge acolo, fapt demonstrat până acum în această campanie de calificare, deoarece Polonia și România au remizat, 2-2 și 0-0, iar Danemarca s-a impus cu 3-1, însă diferența n-a fost atât de mare precum o arată scorul.

Muntenegru e o formație pragmatică în deplasare și a scos patru puncte din duelurile de la Cluj și Copenhaga, dar a cedat în Armenia surprinzător și acel rezultat ar putea să o coste locul la baraj. Totuși, sunt jucători care evoluează la un nivel mai ridicat decât cei ai gazdelor și muntenegrenii au prima șansă astăzi.

România vs. Armenia

Nu vom avea, cu siguranță, scenariul din tur, când România a deschis scorul repede, a beneficiat de un om în plus și s-a impus cu 5-0. Vom avea o echipă a Armeniei foarte motivată să răzbune acel scor, astfel că am putea avea un meci de luptă.

Șansele României la calificare sunt aproape nule și doar o victorie astăzi o mai menține, pe cât posibil, cu șanse de calificare. Jocul sub comanda lui Daum nu convinge, așadar mizăm pe un meci cu puține reușite astăzi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.