Ponturile Zilei: 1 septembrie profitabil, continuăm și pe 2 la cotă medie 2.00!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Albania vs. Liechtenstein Albania -2.5 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CMSerbia vs. Moldova Serbia -2 HA 1.70  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Spania vs. Cehia Spania -19.5 puncte 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională HCDS Constanța vs. CSU Suceava Constanța -5.5 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Potaissa Turda vs. CSA Steaua 2 2.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 2.00PROFIT: +2.95

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Albania vs. Liechtenstein

Într-o grupă din care fac parte Spania și Italia e imposibil să te califici, când te numești Albania, Israel sau Macedonia. Așadar, lupta a rămas pentru locul trei, o luptă onorifică doar, pentru că acest loc nu ajută la nimic.

Iar Albania și Israel și-au împărțit punctele directe într-un mod destul de ciudat, victorii în deplasare cu 3-0. Prezentă la Euro anul trecut, Albania a crescut mult în joc și este astăzi favorită certă la victorie în fața unei formații cu un singur gol marcat în șase partide. Liechtenstein încă este foarte departe de ce se cere în fotbalul modern, astfel că și astăzi va fi victimă sigură.

Serbia vs. Moldova

E un meci pe care Serbia trebuie să-l câștige având în vedere configurația clasamentului. Ex-iugoslavii se află într-o postură foarte bună pentru a merge la Euro, astfel că un pas greșit astăzi ar echivala cu ratarea obiectivului. Moldova nu este o trupă care însă să poată pună probleme, în condițiile în care singurele puncte au fost obținute cu Georgia, iar a pierdut fără drept de apel. A fost 3-0 în Moldova în primul meci, un scor ce se poate repeta și azi.

Spania vs. Cehia

Echipa câștigătoare nu trebuie schimbată, așa că mergem tot pe mâna Spaniei, campioana europeană en-titre etalând un joc încântător în prima zi de competiție, cu WIlly Hernangomez și Pau Gasol printre remarcați. O victorie cu 99-60 împotriva Muntenegrului și confirmarea faptului că ibericii sunt marii favoriți ai competiției și doar o minune îi poate oprii să obțină un nou titlu continental.

Pe hârtie, adversarul de azi este mai slab decât cel de ieri, Cehia fiind cu o clasă sub Muntenegru. În prima partidă cehii nu au impresionat și au bătut mai greu decât o arată scorul modesta echipă a României. Satoransky nu poate să facă față singur vedetelor Spaniei și handicapul de 19,5 puncte nu pare foarte greu de acoperit.

HCDS Constanța vs. CSU Suceava

Liga Națională de handbal debutează astăzi cu duelul de la Constanța, finalista Cupei din sezonul trecut, și Suceava, o trupă ce se va regăsi probabil și anul acesta în play-out.

Constanța, prin transferurile realizate, pare o trupă foarte solidă și capabilă să obțină titlul de campioană în cel mai echilibrat campionat din istorie. Suceava a efectuat mutări notabile în vară, astfel că astăzi este outsider din toate punctele de vedere.

Potaissa Turda vs. CSA Steaua

Este cel mai interesant meci al primei etape de handbal, dacă ne raportăm la ce a arătat Turda în sezonul trecut și la cum arată Steaua în acest sezon. Dacă ardelenii n-au schimbat foarte mult lotul, la gruparea bucureșteană au sosit jucători ce au schimbat fața echipei în totalitate. Așadar, Steaua ar putea furniza surpriza astăzi, pe un teren pe care nu a câștigat niciodată în istprie.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.