Ponturile Zilei din tenis: Trei pronosticuri de la US Open!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Goffin vs. Monfils Peste 37.5 game-uri 1.86  BETFAIR–450 Ron Bonus VOID
 Statele Unite Tenis US Open Osaka vs. Kanepi Osaka -2.5 game-uri 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Brady vs. Niculescu 1 1.82  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.78PROFIT: -0.54

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Goffin vs. Monfils

Belgianul David Goffin și francezul Gael Monfils pot spune că au șansa unui parcurs foarte bun la US Open, iar meciul lor, din turul al treilea, ar trebui să se lase cu ceva scântei.

Goffin a trecut peste linia de over în meciurile cu Benneteau și Pella, în timp ce Monfils s-a strecurat pe lângă Chardy, apoi a fost nevoit să joace cinci seturi cu Donald Young. În întâlnirile directe, trei la număr, s-a ajuns de fiecare dată în set decisiv, iar explicația pentru echilibru e că niciunul nu e prea încântat când întâlnește un adversar cu stilul celuilalt. Over și acum, pe o suprafață rapidă, potrivită pentru amândoi.

Osaka vs. Kanepi

În momentul în care nipona Naomi Osaka intră intr-o formă de concurs bună, găsește rachetele din spatele terenului și elimină greșelile neforțate, șansele adversarei scad văzând cu ochii, mai ales pe suprafață rapidă.

A pățit-o pe propria piele Angelique Kerber, fostul lider mondial, apoi a venit rândul cehoaicei Allertova, iar sâmbătă între Osaka și optmile de la US Open va sta Kaia Kanepi, din Estonia. Revenită după accidentare, Kanepi a trecut de calificări, apoi le-a învins pe Schiavone și Wickmayer, dar senzația pe care o degajă e că nu se află, încă, la nivelul ei cel mai bun. Osaka e în formă, servește demențial și lovește cu încredere, deci așteptăm un al treilea meci bun consecutiv din partea ei.

Brady vs. Niculescu

După ce a eliminat două nume importante – Petkovic și Strycova -, Jennifer Brady își continuă parcursul de la US Open cu o confruntare contra Monicăi Niculescu, deținătoarea unui stil unic în WTA.

Pusă la încercare de Mladenovic și, mai ales, Ana Bogdan, Niculescu a trecut de primele două meciuri, dar trebuie ținut cont că prima adversara era ieșită din formă, iar a doua avea un stil care-i convenea de minune. Brady e genul de jucătoare care merge la totul sau nimic, iar jocul defensiv al Monicăi o va ajuta să preia rapid controlul în schimburi. Ne asumăm riscul de a paria pe o jucătoare inconstantă, neobișnuită cu marile rezultate, dar momentul bun al americancei ar cam trebui speculat.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.