Ponturile Zilei: Cele șase pronosticuri pentru luni, la cotă medie 1.85!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

Pariază la cota 10.00 pe victoria României în Muntenegru!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Muntenegru vs. România Muntenegru HA 0 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Polonia vs. Kazakhstan Polonia câștigă la 0 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Goffin vs. Rublev Peste 37.5 game-uri 1.83  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Pliskova vs. Brady Brady +5.5 game-uri 1.97  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Vandeweghe vs. Safarova Peste 22.5 game-uri 2.02  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis US Open Svitolina vs. Keys Peste 21.5 game-uri 1.78  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: +5.6

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Muntenegru vs. România

România și-a cam luat adio de la calificare după rezultatele din ultima etapă, astfel că meciul are o miză specială doar pentru Muntenegru. Ex-iugoslavii se află în lupta pentru un loc în primele două cu Polonia și Danemarca, iar un succes cu România este vital.

Un Muntenegru ce a impresionat în Kazahstan, 3-0, pe un teren foarte dificil acolo unde România și Polonia nu au câștigat. În schimb, România vine după un 1-0 cu Armenia, obținut foarte greu, dar logic.

Muntenegru stă doar la mâna ei pentru o calificare la CM, în condițiile în care va întâlni în acest final de campanie România, Danemarca și Polonia, iar pe primele două chiar pe teren propriu.

Polonia vs. Kazahstan

Polonia nu are timp de lamentări după 0-4 în Danemarca și are nevoie de un succes astăzi pentru a-și consolida prima poziție în clasament. Leșii sunt în continuare mari favoriți la prima poziție, în condițiile în care programul este accesibil.

Iar Kazahstan este o trupă ce pune probleme doar acasă, gazonul fiind principalul inamic al adversarilor. Pe teren străin, kazacii au cedat 0-5 în Muntenegru, 1-4 în Danemarca și 0-2 în Armenia, rezultate ce vorbesc de la sine.

Goffin vs. Rublev

Dacă belgianul David Goffin e un obișnuit al optimilor de finală în turneele de Mare Șlem, prezența tânărului rus Andrey Rublev în această vază a competiție de la US Open surprinde, dar e perfect meritată, dacă ne uităm la ce a arătat acesta în meciurile cu Bedene, Dimitrov și Dzumhur, în care a pierdut un singur set.

Goffin a ajuns aici după ce i-a învins pe Pella și Benneteau, de fiecare dată cu over, și a profitat de abandonul lui Monfils în cel mai greu meci al turneului. Belgianul e obișnuit cu astfel de partide, dar Rublev e în fața primei performanțe mari la un turneu de Mare Șlem și, cu siguranță, nu va ieși de pe teren până nu va arunca totul în luptă. Mergem cu over, pentru că diferența între cei doi în acest moment e foarte mică.

Pliskova vs. Barty

Nevoită să salveze o minge de meci, cehoaica Pliskova a învins-o dramatic pe chinezoaica Zhang și a ajuns în optimile de la US Open, unde va avea parte de un adversar diferit. Dacă asiatica e o jucătoare de regularitate, constantă din spatele terenului, Brady e genul care atacă foarte mult, iar chiar acest detaliu o poate încurca pe Pliskova.

Cehoaica a acuzat ceva probleme fizice în meciul cu Zhang și, oricum, jocul ei nu a strălucit în primele trei meciuri. Despre Brady se poate spune că e într-o formă bună, după ce le-a învins pe Petkovic, Strycova și Niculescu, americanca e motivată și încrezătoare, deci are argumente pentru a pune în scenă o evoluție apreciabilă.

Vandeweghe vs. Safarova

Într-o optime foarte echilibrată de pe tabloul feminin de la US Open, bookmakerii găsesc foarte greu o favorită între Coco Vandeweghe și Lucie Safarova, iar un pariu pe over la game-uri poate deveni o variantă de luat în calcul.

Vandeweghe are două victorii în trei seturi, cu Riske și Radwanska, și una cu Jabeur, iar jocul său de forță se potrivește de minune pe cimentul din New York-ul natal, unde fanii vor încerca să o împingă spre victorie. Dar Lucie Safarova e jucătoare experimentată, cu multe astfel de meciuri în spate, care, ajutată de un forehand cu mâna stângă foarte bun, are destule atuuri într-un meci care se anunță dur.

Svitolina vs. Keys

În cursa sa spre titlul de la New York și poziția de lider mondial, ucraineanca Elina Svitolina are un obstacol greu de depășit în persoana americancei Madison Keys. Două jucătoare în formă, cele două se vor întâlni marți dimineață, iar miza va fi un loc în ultimele opt.

Svitolina vine după trofeu la Toronto, optimi la Cincinnati și trei victorii de control la US Open, cu Siniakova, Rodina și Rogers, în timp ce Keys a depășit adversare mai grele, pe Mertens, Maria și Vesnina, și are un titlu câștigat la Stanford. Hard-ul e suprafața pe care jocul amândorura produce rezultate, chiar dacă prin stiluri diferite, iar momentul bun pe care-l traversează atât Svitolina, cât și Keys nu ar trebui să permită ca vreuna dintre ele să câștige foarte ușor.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.