Ponturile Zilei: Recomandările de astăzi au o cotă medie de 1.80!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Tenis US Open Stephens vs. Sevastova Stephens -2.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Tenis US Open Williams vs. Kvitova Peste 21.5 game-uri 1.84  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Tenis US Open Querrey vs. Anderson Peste 10.5 game-uri în primul set 2.08  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Baschet Euro Basket România vs. Ungaria Sub 145.5 puncte 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Fotbal Preliminariile CM Islanda vs. Ucraina Sub 2.5 goluri 1.60  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Fotbal Liga Națională Corona Brașov vs. HCM Râmnicu Vâlcea Corona -1.5 goluri 1.65  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: -0.84

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Stephens vs. Sevastova

Pentru Sloane Stephens sezonul 2017, unul al revenirii după o perioadă lungă departe de teren, e senzațional, iar parcursul său din această vară merită toată aprecierea și încrederea noastră. După două turnee foarte bune, la Toronto și Cincinnati, în care a făcut semifinale și a învins nume mari sau foarte mari, americanca e în sferturi la US Open, după încă patru victorii superbe, cu adversare foarte puternice. Aici, ea e considerată favorită în meciul cu Sevastova, iar noi credem că va reuși să-și respecte statutul și va câștiga relativ ușor, mai ales că e într-o formă de vis și, spre deosebire de letonă, are în spate experiența meciurilor din fazele superioare ale turneelor de Mare Șlem.

Williams vs. Kvitova

Venus Williams și Petra Kvitova au unele dintre cele mai puternice servicii din circuitul feminin, joacă la superlativ la US Open, iar înfruntarea lor, din optimile de finală, ar trebui să se înscrie într-un șir de meciuri memorabile.

În cinci partide directe, Kvitova a câștigat de patru ori, iar partea interesantă e că toate meciurile au avut nevoie de trei seturi pentru a-și decide câștigătoarea, iar două dintre ele s-au terminat în tiebreak-ul decisivului, iar unul cu 7-5. E, așadar, confruntarea dintre două jucătoare în formă, care au în spate o întreagă tradiție în meciuri lungi, așa că mergem cu un over la game-uri.

Querrey vs. Anderson

Meciul dintre Querrey și Anderson, din optimile de la US Open, oferă multe posibilități de pariere, iar majoritatea sunt legate de over-uri, dar cea mai bună idee pare un pronostic legat de primul set, care capătă o importanță sporită în condițiile în care amândoi joacă bine și sunt tenismeni de moral.

Querrey are 9-6 în meciurile directe, iar majoritatea au început cu prime manșe decise la tiebreak sau după 12 game-uri. Cum cimentul de la New York e rapid și le avantajează serviciile și cum ambii au experiența necesară ca să-și dea seama că primul set e foarte important într-un astfel de meci, minimum 10 game-uri în prima manșă nu sună chiar rău.

România vs. Ungaria

Astăzi se dispută o nouă etapă din faza grupelor la Eurobasket, iar în sala din Cluj Napoca avem meciul dintre România și Ungaria. Echipa noastră nu a reușit surprize până acum și a pierdut toate partidele de o manieră categorică, la minim 15 puncte diferență. Singurul jucător care se ridică cât de cât la nivelul competiției este Vlad Moldoveanu, însă echipa este departe de lumea bună a baschetului și mai avem mult de muncă până a ne califica la un turneu final fără să îl organizăm. De cealaltă parte, Ungaria a fost peste așteptări aici și profitând de jocul extraordinar a lui Hanga au ținut aproape de puternica echipă a Croației și a învins surprinzător Cehia cu 85-73. În aceste condiții, cu o victorie astăzi, Ungaria este aproape calificată, iar România este o formație la îndemână. Cred că va fi o partidă de uzură în care nu se vor marca prea multe puncte,

Islanda vs. Ucraina

Ne așteaptă un meci foarte important în Islanda, care poate simplifica sau complica lupta pentru locul secund. Cele două echipe sunt în luptă directă pentru locul de baraj, astfel că vom avea un meci de luptă, în care diferența să fie făcută de detalii.

Iar islandezii sunt experți în meciuri cu puține goluri, în condițiile în care în nouă din ultimele partide în care au fost implicați s-au marcat maxim două goluri. Ucraina nu este nici ea o trupă foarte spectaculoasă, deci toate premizele unui meci închis astăzi.

Corona Brașov vs. HCM Râmnicu Vâlcea

Unul din cele mai interesante meciuri ale etapei inaugurale are loc astăzi, la Brașov, între două echipe ce au investit mult în această vară. Doar că, așa cum este logic, cele două au probleme de exprimare din cauza lipse omogenității.

Așadar, partida va fi tranșată probabil realizările personale. Corona stă mai bine la acest capitol, are câteva jucătoare din naționala României care pot oricând rezolva o partidă. Vâlcea este în căutări, iar rezultatele fluctuante din amicale demonstrează că Aurelian Roșca mai are mult de muncă.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.