Ponturile Zilei: Cote mari pentru propunerile single ale zilei!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Anderson vs. Carreno Busta Peste 10.5 game-uri în primul set 2.35  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis US Open Nadal vs. Del Potro Del Potro +4.5 game-uri 1.96  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis Challenger Alphen Robredo vs. Cagnina 2-0 1.90  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională Dinamo București vs. Minaur Baia Mare Peste 56.5 goluri 1.80  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Anglia Fotbal Championship Derby vs. Hull Ambele marchează 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.97PROFIT: -3.9

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Anderson vs. Carreno Busta

Pentru Kevin Anderson și Pablo Carreno, meciul de vineri, din semifinalele de la US Open e, cu siguranță, cel mai important al carierei, ambi având, la prima prezență în penultimul act al unui turneu de Mare Șlem, o șansă nesperată la o finală.

Evident, despre concentrare și motivație nici nu mai poate fi vorba, iar faptul că ambii au câștigat toate seturile de deschidere ale meciurilor jucate la US Open e un argument în plus pentru o primă manșă foarte echilibrată. La cum a servit la Flushiing Meadows, Anderson nu va avea emoții pe propriul serviciul, iar forma extraordinară a spaniolului ne dă încredere că nici Carreno nu va clipi mai devreme de 5-5.

Nadal vs. Del Potro

Pentru a doua oară în carieră, Juan Martin del Potro împiedică un duel între Nadal și Federer la US Open și face un turneu grozav pe cimentul care i-a adus singurul trofeu de Mare Șlem, în 2009.

Acum opt ani, argentinianul nu i-a dat nicio șansă lui Nadal, căruia i-a lăsat doar șase game-uri, tot în semifinale, dar calculele vor fi altele. Chiar dacă nu mai are explozia de atunci, Del Potro rămâne un tenismen foarte periculos, care se poate lăuda cu cinci victorii în fața lui Rafa, toate pe hard outdoor, dar și cu două succese consecutive. Spaniolul e dat favorit grație parcursului fără cusur, dar forehand-ul grandios și serviciul foarte eficient îl vor ajuta pe Del Potro să stea aproape.

Robredo vs. Cagnina

Cu 57 de victorii și șase turnee futures câștigate pe zgură în acest an, belgianul Julien Cagnina și-a câștigat renumele de jucător decent pe suprafața roșie, a ajuns până în sferturile challenger-ului de la Alphen, dar seria sa de 27 de victorii consecutive ar trebui să se oprească odată cu meciul contra veteranului spaniol Tommy Robredo.

Teoria spune că nu e indicat să mizezi împotriva unui jucător care câștigă meciuri pe bandă rulantă și a pierdut ultima dată la finalul lunii iulie, însă diferența dintre Robredo, fost jucător de top 5, și un jucător de doar 23 de ani, care nu a luat contactul cu tenisul cu adevărat mare merită speculată. Spaniolul e un maestru al jocului pe zgură, a bătut doi adversari destul de dificili până acum, iar faptul că are nevoie de puncte pentru a urca din nou în clasament e o motivație suficientă pentru a da totul într-o competiție de rang inferior.

Dinamo București vs. Minaur Baia Mare

Au trecut vremurile în care cele două formații se luptau pentru supremație în România. În acest moment, Dinamo a ajuns în vârf, iar Minaur cauta să revină la gloria de altădată, cu o echipă din care fac parte jucători cu experiență și tineri talentați.

Nu este însă suficient pentru ca Baia Mare să poată pună probleme unei echipe ca Dinamo, trupă ce stă foarte bine din punct de vedere al calității individuale. Bucureștenii sunt favoriți la titlu și anul acesta și au arătat în pregătire că nu se pot încurca de echipe inferioare valoric.

Derby vs. Hull

Cu linii de clasament asemănătoare, diferența dintre Derby și Hull în acest moment este făcută de eficacitatea atacului. Hull a înscris cu cinci goluri mai mult decât adversarul de astăzi, unul incomod, care poate încurca socotelile oricui în acest sezon.

Iar dacă Hull a marcat în fiecare meci din acest sezon, Derby nu a făcut-o într-un singur meci din cele cinci susținute, 0-2 cu Wolves. Totuși, pe Pride Park se câștigă greu, însă Hull are o șansă prin prisma lotului valoros pe care îl are.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.