Ponturile Zilei: Cotă medie peste 2.00 pentru pariurile zilei de astăzi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

PARIAZĂ LA FORTUNA ÎN ACEST WEEKEND ȘI AI PARTE DE PARIURI GRATUITE FĂRĂ NUMĂR! VEZI AICI DESPRE CE ESTE VORBA!

  VEZI AICI BILETUL ETAPEI DE COTA 53+ PROPUS DE REDACȚIA NOASTRĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Manchester City vs. Liverpool Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Premier League Stoke vs. Manchester United 2&Sub 3.5 goluri 2.25  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională CSU Danubius Galați vs. CSM Unirea Slobozia Sub 46.5 goluri 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională Potaissa Turda vs. HC Odorhei 2 2.55  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Atletico Madrid Ambele marchează 1.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 2.06PROFIT: -11.45

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Manchester City vs. Liverpool

Coutinho rămâne la Liverpool, dar Klopp a anunțat că nu îl va lua în lot pentru meciul de pe Etihad. Brazilianul nu e complet refăcut și se alătură absenților Clyne și Lallana. City l-a pierdut pe Kompany în pauză internațională, accidentat în meciul Belgiei cu Gibraltar. Nici Sterling nu va juca, suspendat după eliminarea cu Bournemouth. „Cetățenii” au doar două victorii cu Liverpool în ultimele 13 meciuri, ultimul succes venind în 2014. În campionat se bucură de 11 meciuri fără înfrângere, cel mai lung șir de la venirea lui Guardiola.

Stoke vs. Manchester United

Man United e singura echipă cu 9 puncte după trei etape. În acest sezon au stat deja pe primul loc mai multe zile decât în ultimele patru ediții! La Stoke nu a mai câștigat în campionat din 2013, de când antrenor era Alex Ferguson. Per total, însă, United a câștigat de 14 ori cu Stoke în ultimele 20 meciuri în toate competițiile. Singura întrebare pentru Mourinho e dacă îl va păstra pe Marțial în formația de start sau va reveni Rashford. La Stoke lipsește Shawcross, accidentat, iar în locul lui va debuta Wimmer, transferat de la Tottenham. Choupo-Moting, Fletcher și Zouma sunt incerți, dar va reveni Mame Diouf.

Valencia vs. Atletico Madrid

Se poate implica din nou Valencia în lupta pentru un loc fruntaș? Startul de sezon e bun, un 2-2 pe Bernabeu e dătător de speranțe pentru duelul cu o altă reprezentantă a capitalei, Atletico. Fosta campioană a început ezitant, doar 2-2 cu Girona, dar și-a luat revanșa pe terenul lui Las Palmas: 5-1.

Nu cred că ar trebui să ne gândim la rezultatele din sezonul trecut, pentru că Valencia pare schimbată în bine. În plus, Antoine Griezmann absentează astăzi, suspendat.

Potaissa Turda vs. HC Odorhei

Pentru al doua oară consecutiv, Potaissa Turda are un meci foarte dificil pe teren propriu în acest sezon. La debut, ardelenii au pierdut 22-23 cu Steaua, după un meci slab, în care lipsa unui coordonator de joc cu experiență a fost decisivă.

Odorheiul vine după un 25-23 cu Focșani, dar are un lot foarte valoros, cu care îi permite să se implice în lupta pentru titlu în acest sezon. La Turda însă istoria nu este de partea ei, acolo unde a pierdut ultimele patru dăți. Cota oferită însă pentru victoria harghitenilor este atractivă, iar valoarea superioară a acestora ne face să credem că succesul poate fi obținut.

CSU Danubius Galați vs. CSM Unirea Slobozia

E un derby între două echipe ce se vor afla la finalul sezonului în partea de jos a clasamentului, așa că ar trebui să avem un meci foarte încins. Galațiul vine după o victorie mare cu Brăila, 15-14, în care apărarea a dus greul, așa cum se poate observa după scor. În schimb, se poate spune că Slobozia s-a pregătit în compania campioanei pentru acest meci și n-a evoluat tocmai rău, pierzând 29-37 după un meci foarte bun.

Totuși, Slobozia nu va mai fi așa relaxată și astăzi. E un meci de care pe care, presiunea va fi mare, așadar ne așteptăm la un meci de luptă.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.