Ponturile Zilei: Predicțiile pentru ultima zi a săptămânii!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Croația vs. Rusia Croația -4.5 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională CSM Focșani vs. CSM Făgăraș Făgăraș +2.5 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională – Feminin HCM Râmnicu Vâlcea vs. SCM Craiova 2 1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A Benevento vs. Torino 2 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A Lazio vs. AC Milan Ambele marchează și peste 2.5 goluri 2.05  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Anglia Fotbal Premier League Swansea vs. Newcastle Sub 2.5 goluri 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +11.7

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Croația vs. Rusia

Eurobasket a ajuns în fazele eliminatorii, acolo unde nu mai este loc pentru pași greșiți, iar propunerea noastră este meciul dintre Croația și Rusia.

Croația a terminat pe locul 2 grupa din care a făcut parte, înregistrând o singură înfrângere 73-79 împotriva Spaniei, într-un meci pe care l a condus în cea mai mare parte a timpului. Cu Bogdanovic, Saric și Bender, cei trei jucători din NBA, în mare formă Croația a prestat un joc solid care le dă speranțe chiar pentru câștigarea titlului. Croații aruncă foarte bine de la 3 puncte și au jucători experimentați care știu să gestioneze astfel de partide.

Rusia se bazează la această ediție de Eurobasket pe nucleul celor de la CSK, nu mai puțin de 6 jucători din lot evoluând la campioana internă. Acestora li se adaugă adăugă Timofey Mozgov de la Brooklyn Nets și Aleksei Shved de la Khimki, aceștia din urnă fiind și cei mai buni jucători la acest Eurobasket. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse, Rusia are deja două victime „grele” la activ, trecând de Turcia chiar la Istanbul și mai ales de Serbia.

CSM Focșani vs. CSM Făgăraș

Cele două echipe din Liga Națională ce s-au aflat în finalul sezonului trecut la turneul de menținere în prima ligă se află astăzi față în față într-o partidă din etapa a doua. Este cel mai interesant duel direct, având în vedere mutările din vară.

Focșaniul are mai multă experiență la nivelul primei ligi și acest lucru ar putea conta, dar Făgărașiul s-a întărit considerabil în vară și poate pune probleme oricui într-o zi bună. Așadar poate fi un meci de care pe care, în condițiile care potențialul plus valoric al oaspeților este compensat de omogenitatea gazdelor.

HCM Râmnicu Vâlcea vs. SCM Craiova

Derby-ul Olteniei la handbal feminin are loc astăzi și se anunță a fi cel mai încins din ultimii ani: cele două echipe sunt pretendente la cupele europene, dar doar Craiova pare să fie favorită certă la un loc în primele patru.

Pentru că trupa din Bănie este, cu adevărat, tare în acest sezon. Lăsând la o parte meciul cu CSM București din Supercupă, Craiova a arătat bine pentru prima etapă în fața Bistriței, 25-19, în care punctul forte, defensiva, și-a făcut din plin datoria. Vâlcea se caută, are un lot schimbat aproape în totalitate, iar de aici problemele de exprimare de la Brașov, de la debut. HCM-ul poate fi o nucă tare, dar pentru moment Craiova este superioară.

Benevento vs. Torino

Torino confirmă că rămâne o trupă tare, chiar dacă sezonul trecut a avut oarecare probleme. Începutul sezonului dă speranțe că echipa se poate bate la un loc în cupele europene, iar victoria cu Sassuolo din etapa trecută este impresionantă.

Benevento nu se ridica, încă, la rigorile primei ligi. Nou-promovata a cedat, la limită ce-i drept, duelurile cu Sampdoria și Bologna, care au însă experiență mult superioară. Să fie meciul cu Torino cel care aduce primele puncte în Serie A? Greu de crezut, în condițiile în care defensiva nu este cea mai sigură, iar atacul nu a produs mai nimic.

Lazio vs. AC Milan

E un meci foarte așteptat, poate meciul zilei în Europa. Lazio și Milan caută gloria de altă dată, dar rolurile par să se inversat în acest sezon, comparativ cu cel anterior: „diavolul” chiar arată bine pe hârtie, dar se află la primul test tare de până acum.

Lazio a dezamăgit cu Spal, dar doar ca scor, pentru că a avut numeroase ocazii. Romanii au etalat un joc frumos în primele trei meciuri oficiale și au tot dreptul să spere că se pot bate la titlu.

La fel și Milan trage la titlu, chiar dacă s-a chinuit puțin cu Cagliari etapa precedentă. Sunt patru victorii din tot atâtea meciuri pentru milanezi, incluzând aici și duelurile din Europa League.

Swansea vs. Newcastle

A fost o perioadă agitată la Swansea, judecând după mutările din lot din ultima perioadă: Sigurdsson și Llorente au fost cedați la Everton și Tottenham, au fost aduși în schimb Clucas, Bony și Renato Sanches, ultimul fiind o mare surpriză de altfel. Doar că rezultatele de până acum nu pot fi catalogate drept dezamăgitoare, grație victoriei 2-0 de la Londra cu Crystal Palace din runda trecută.

Newcastle se poate baza din nou pe Jonjo Shelvey, revenit după suspendarea primită ca urmare a eliminării din prima etapă, dar în schimb Aleksander Mitrovic nu va putea fi utilizat. Spre deosebire de Swansea, care a transferat pe ultima sută de metri, Newcastle nu a adus nimic nou.

Sunt două echipe ce nu au produs un fotbal prea atractiv până acum. Galezii au doar două goluri înscrise, cele din victoria de pe terenul lui Crystal Palace, în timp ce a marcat și ea tot înr-un singur meci: 3-0 cu West Ham, din etapa trecută.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.