Ponturile Zilei: Consultați cele mai bune selecții de luni!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Olivo vs. Caruso Olivo -1.5 game-uri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Sakharov vs. Mayer 0-2 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Berlocq vs. Fratangelo Peste 22.5 game-uri 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Turcia Tenis Challenger Istanbul Copil vs. Janvier 2-0 1.72  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Premier League West Ham vs. Huddersfield 1 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională CSM București vs. HC Dobrogea Sud Constanța Constanța +2.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: +4.5

 

Olivo vs. Caruso

Italianul Caruso și argentinianul Olivo sunt doi jucători aflați într-o formă proastă, care nu au găsit drumul spre victorie prea des în ultimul timp, iar meciul lor din primul tur de la Szczecin se anunță destul de echilibrat.

Totuși, impresia e că Olivo e jucătorul mai bun, care, de-a lungul ultimilor ani, a fost mult mai prezent în turneele care contează și a adunat o oarecare experiență la nivel înalt. Nu trece printr-un moment bun, dar, atât timp cât adversarul se află în aceeași situație, plusul de valoare îl va ajuta.

Sakharov vs. Mayer

Neamțul Florian Mayer e un jucător care, în mod normal, nu participă prea des la turnee challenger, dar are încă de tras de pe urma unei accidentări care l-a ținut departe de teren și se află în căutare de puncte. Finalist al turneului ATP de la Hamburg în acest an, Mayer va debuta la Szczecin contra francezului Gleb Sakharov, un jucător mult mai slab cotat.

Obișnuit mai degrabă al turneelor futures și challenger, Sakharov nu are armele necesare cu care să ridice pretenții în fața unui adversar mult mai galonat, cu un serviciu mai bun și aflat în căutarea câtorva rezultate bune, care să-l ajute să urce din nou în clasament.

Berlocq vs. Fratangelo

Cumva ciudat pentru un american, Bjorn Fratangelo e un tenismen cu rezultate mai bune pe zgură decât pe suprafețele rapide și se poate mândri cu un Roland Garros câștigat la juniori. Luni, el va avea de dus o luptă foarte intensă cu experimentatul argentinian Carlos Berlocq.

Zgurist prin definiție, Berlocq nu mai joacă la nivelul de altădată, dar poate face destul pentru a rămâne în top 100 și pentru a fi considerat, în continuare, un jucător decent pe suprafața roșie. Stilurile celor doi sunt diferite, pentru că Berlocq e un tenismen ofensiv, iar Fratangelo adoră să atace cu forehand-ul, dar, pe zgură, încleștarea lor ar trebui să fie lungă și echilibrată.

Copil vs. Janvier

Într-un an în care a luat pentru prima oară contactul cu top 100 și a legat câteva victorii la jucători importanți, Marius Copil începe ultima parte a sezonului pe hard-ul de la Istanbul, unde va da, în primul tur al unui turneu challenger, peste un adversar facil.

Posesor al unui serviciu excepțional, românul vine după ce a pierdut în trei seturi în fața lui Tsonga, la US Open, și dă peste un adversar care are o singură victorie pe hard outdoor și care preferă, oricum, jocul pe zgură. Suprafața vine în avantajul lui Marius, oponentul e mai mult decât accesibil, românul a fost destul de constant în acest an, deci un succes în minimum de seturi îi e la îndemână.

West Ham vs. Huddersfield

Se anunță un nou sezon dezamăgitor pentru West Ham, în ciuda pretențiilor ridicate dinaintea debutului oficial. Londonezii au pierdut toate cele trei partide susținute până acum, au primit zece goluri în total, dar meciul cu Huddersfield poate fi un nou început.

Ciocănarii vor avea însă în față echipa startului de sezon, o trupă ce a adunat șapte puncte în primele trei etape și care nu a primit gol, singura din Premier League cu această performanță! Huddersfield este o echipă ofensivă, joacă direct pe poartă, dar trebuie să admitem că West Ham este superioară valoric.

CSM București vs. HC Dobrogea Sud Constanța

Dezamăgirile primei etape se întâlnesc astăzi în Sala „Rapid”. E un meci ce poate fi oricând o semifinală de campionat, chiar și o finală, însă n-ar trebui să avem prea mult spectacol astăzi, ci doar realizări individuale.

Timpul de pregătire a fost scurt, astfel că echipele nu sunt omogene și acest lucru poate fi un factor în rezultatele din prima etapă. E clar că sunt două formații foarte puternice ale campionatului și niciuna nu își dorește să înceapă sezonul cu două înfrângeri, deci posibil să avem un meci de care pe care.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.