Ponturile Zilei: Cele mai bune recomandări de miercuri, disponibile la cotă medie 1.84!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis Challanger Cary Harrison vs. Vukic 2-0 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Turcia Tenis Challenger Istanbul Bublik vs. Bolelli Peste 22.5 game-uri 1.95  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis Challanger Banja Luka Carballes-Baena vs. Haider-Maurer Peste 20.5 game-uri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Feyenoord vs. Manchester City Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.95  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Liverpool vs. Sevilla Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor RB Leipzig vs. Monaco Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Norvegia Handbal Grundigligaen women Kristiansand vs. Byasen Kristiansand -8.5 goluri 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.84PROFIT: -5.2

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Harrison vs. Vukic

Christian Harrison pornește ca mare favorit în fața lui Aleksander Vukic, în primul tur al turneului challenger de la Curry, și, dacă nu se întâmplă lucruri ieșite din comun, victoria sa ar trebui să vină foarte, foarte repede.

Diferența dintre cei doi e foarte mare și ar trebui să se vadă din plin pe hard outdoor, suprafață pe care fratele mai mic al lui Ryan Harrison joacă cel mai bun tenis al său. Harrison a revenit în acest an la un nivel decent, a jucat în fazele finale ale turneelor challenger și a participat în calificările unor turnee ATP, inclusiv US Open, în timp ce adversarul său abia trece de calificări la nivel de challenger. Argument mai bun pentru o victorie în minimum de seturi nu există.

Bublik vs. Bolelli

La Istanbul, pe hard, kazahul Bublik și italianul Bolelli vor fi personajele principale ale unui meci tare pentru turneele challenger, iar over-ul la game-uri pare foarte indicat.

Bublik vine după un succes la Aptos, în august, și o eliminare prematură în calificările de la US Open și e un jucător tânăr, în curs de dezvoltare, care servește excelent și se bazează mult pe forehand. Bolelli, în schimb, e un tenismen experimentat, cu ani la nivel înalt, dar care a ajuns, din cauza accidentărilor, în afara top 200 ATP. Sunt, așadar, doi jucători aflați în puncte diferite ale carierelor, dar care au calitate și care, în mod normal, vor oferi un meci echilibrat.

Carballes-Baena vs. Haider-Maurer

Fost jucător de top 50, austriacul Andreas Haider-Maurer a fost chinuit de o accidentare, iar acum se luptă să găsească din nou drumul spre elita tenisului mondial, iar în aceste luni nu poate participa decât la turnee challenger care să-l ajute să urce în clasament. Miercuri, în prima rundă de la Banja Luka, el va avea un adversar redutabil.

Spaniolul Carballes Baena joacă cel mai bun tenis al carierei în 2017, adună titluri și finale la nivel de challenger și s-a transformat într-un zgurist decent, greu de bătut. Semnele de întrebare sunt, așadar, în terenul adversarului său, dar Haider-Maurer e un jucător experimentat, care încă mai poate produce tenis de calitate. Linia e destul de mică, austriacul are un serviciu care să-l scoată din încurcătură, deci alegerea noastră e un over la game-uri.

Feyenoord vs. Manchester City

De 15 ani de zile nu a mai fost Feyenoord în grupele Ligii Campionilor, deci ar trebui să ne așteptăm la o atmosferă electrizantă la Rotterdam astăzi. Misiunea este foarte complicată însă pentru campioana Olandei, care primește vizita lui Manchester City.

Moralul lui Feyenoord este însă foarte bun după un start de sezon perfect: patru victorii în patru etape, cu 12 goluri marcate, și Supercupa Olandei câștigată. Așadar, echipa are potențial ofensiv, dar rămâne de văzut cum se va descurca în fața unui gigant al Europei.

Un gigant ce a călcat în picioare pe Liverpool etapa trecută, 5-0, dar care a rămas fără portarul Ederson, accidentat de Sadio Mane. Nici Kompany nu va fi disponibil pentru City, accidentat la acțiunea naționalei.

Liverpool vs. Sevilla

Liverpool are două motive de revanșă astăzi: unul în fața fanilor, după acel 0-5 de la Manchester cu City, iar al doilea în fața lui Sevilla, în fața căreia a pierdut finala Europa League în 2016, 1-3. Dacă excludem rezultatul din weekend, Liverpool are un start bun de sezon, iar introducerea lui Coutinho în primul 11 de astăzi ar putea însemna o premieră în acest sezon.

Sevilla este cea mai importantă echipă din istoria Europa League, dar Liga Campionilor pare o pălărie prea mare. Totuși, nu este o formație de neglijat, deoarece a demonstrat de mai multe ori că poate pune probleme oricui. Totuși, procentul de partide pierdute în Liga Campionilor în deplasare este îngrijorător: 55%.

RB Leipzig vs. Monaco

După un an de poveste, în care a reușit doar într-un sezon de la promovare să obțină titlul de vicecampioană, Red Bull Leipzig are astăzi în față un alt moment glorios: debutul în Liga Campionilor. Poate fi un meci spectacol, deoarece Monaco, o altă trupă atractivă din punct de vedere ofensiv, se deplasează la Leipzig.

Multe n-ar fi de spus despre acest meci, ci este un meci pe care, teoretic, ar fi o plăcere să-l privim. Din păcate, pentru vicecampioana Germaniei vor lipsi Gerrit Kuhn și Naby Keita, iar Emil Forsberg este incert.

Vipers Kristiansand vs. Byasen

În handbalul feminin din Norvegia am putea avea o nouă regină. Kristiansand este trupa ce o poate detrona pe Larvik în acest sezon, în condițiile în care a călcat în picioare toți adversarii din acest sezon.

Cu Sulland, surorile Lunde sau Arntzen în echipă, Vipers a trecut categoric de Glassverket cu 43-19 în campionat, dar și de Gomel și Podravka în preliminariile Ligii Campionilor, 43-19 și 42-14. Byasen n-ar trebui să fie un obstacol major astăzi, în condițiile în care fosta vicecampioană nu mai este o trupă de prim rang.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.