Ponturile Zilei: Zece pronosticuri de nota zece pentru joi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Zopp vs. Maden Zopp -2.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Polonia Tenis Challenger Szczecin Andreozzi vs. Cervantes Peste 22.5 game-uri 2.00  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Turcia Tenis Challenger Istanbul Basic vs. Donskoy Peste 9.5 game-uri în primul set 1.83  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Spania vs. Slovenia Spania -4.5 puncte 1.60  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Motor Zaporozhye vs. Chekhovskie Medvedi 1 & Peste 58.5 goluri 2.40  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Kadetten Schaffhausen vs. Elverum Kadetten Schaffhausen -3.5 goluri 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Crvena Zvezda vs. BATE Borisov 1 1.70  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Young Boys vs. Partizan 1 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana FotbalEuropa League Real Sociedad vs. Rosenborg1 & Peste 2.5 goluri 1.75 NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Istanbul Basaksehir vs. Ludogorets Peste 2.5 goluri 2.00  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.87PROFIT: -8.00

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Zopp vs. Maden

Câștigător a 27 dintre ultimele 28 de meciuri jucate, estonianul Jurgen Zopp își continuă drumul spre revenirea în elita tenisului mondial cu o confruntare contra lui Yannick Maden, în turul al doilea al challenger-ului de la Banja Luka.

În principiu, cei doi se bazează pe aceleași atuuri, serviciu puternic, forehand cu care să domine jocul și urcări la fileu prin care să închidă punctele, dar Zopp e omul care are un plus de forță, care se află într-un moment excepțional și care a cam uitat cum e să piardă. Logica spune că, odată ce a învins jucători precum Robreto, Otte sau Ruud, nu se va împiedica de un adversar ceva mai slab cotat.

Andreozzi vs. Cervantes

Tot la Banja Luka, tot în faza optimilor, argentinianul Andreozzi și spaniolul Cervantes-Huegun au de dat o luptă interesantă pe hârtie.

Din generații apropiate, cei doi au parcurs aproximativ același drum și s-au transformat în jucători buni de challenger, dar care nu au reușit, din diverse motive, să impresioneze în ATP. Totuși, când vine vorba de jocul pe zgură, Andreozzi și Cervantes au în spate un număr foarte mare de meciuri jucate, un over de trei seturi în singura întâlnire directe și stiluri de joc asemănătoare, bazate pe construcția punctului și închiderea lui, de cele mai multe ori cu forehand-ul. Over-ul pare o variantă de luat în calcul, mai ales că amândoi și-au făcut un obicei din a juca meciuri lungi.

Basic vs. Donskoy

Pe hard-ul de la Istanbul, bosniacul Mirza Basic și rusul Evgeny Donskoy se vor întâlni pentru a treia oară în carieră, după ce în precedentele două meciuri au avut nevoie de minimum zece game-uri pentru a ajunge la o concluzie în primul set.

Suprafața din Turcia e rapidă și favorizează serviciile puternice și, cum ambii excelează la acest capitol, ne vine greu să credem că break-urile vor apărea încă din startul partidei. Cota pentru un over 9,5 e destul de tentantă, în măsura în care niciunul nu excelează la retur, și credem că merită atacată.

Spania vs. Slovenia

Prima semifinală de la EuroBasket aduce față în față și singurele echipe neînvinse până acum în competiție, Spania și Slovenia. Este momentul adevărului pentru cele două selecționate, Spania fiind la momentul în care trebuie să confirme încă o dată că este o clasă peste restul echipelor europene, în timp ce slovenii cu un trio extraordinar Doncic-Dragic-Randolph trebuie să între definitiv în rândul marilor naționale de pe continent.

Spaniolii au un antrenor foarte bun, în persoana lui Scariolo, care știe să trateze astfel de meciuri, au în componență jucători cu sute de meciuri în NBA cât și în cele mai tari competiții europene și au și o bancă extrem de puternică, lucru care ar putea face diferența într-o partidă cu asemenea miză. Banca slovenilor este departe de nivelul titularilor, iar în momentele când Dragic sau Doncic sunt odihniti, nivelul jocului scade drastic.

Motor Zaporozhye vs. Chekhovskie Medvedi

Startul în noul sezon al Ligii Campionilor la handbal masculin este dat în Ucraina, unde Motor Zaporozhye întâlnește pe Chekhovskie Medvedi, reprezentanta Rusiei. Așadar, un duel ce în urmă cu câțiva ani o avea favorită certă pe trupa de lângă Moscova, însă în care astăzi Motor are clar prima șansă.

Motor ne-a arătat în sezonul trecut cât este de puternică, în timp ce schimbările efectuate în vară au darul de a fi întărit echipa. Babichev, Harbuz, Shinkel și Paczkowski sunt clar plusuri pentru ucraineni, care în sezonul trecut au câștigat pe terenul lui Nantes și au pus mari probleme lui Montpellier.

Pentru Chekovskie se anunță un sezon greu atât în Liga Campionilor, cât și în campionat, unde nou-promovata Spartak Moscova caută să oprească supremația trupei din Medvedi. De altfel, patru jucători importanți au plecat la Spartak, incluzându-l aici și pe legendarul Kovalev, astfel că echipa este net inferioară cele de anul trecut.

Kadetten Schaffhausen vs. Elverum

Kadetten țintește calificarea în optimi, iar transferurile efectuate îi dau dreptul să spere. Cu Ivan Stevanovic în echipă, adus de la Zagreb, la care se adaugă Vladyslav Ostroushko (Brest) și Gabor Csaszar, elvețienii chiar au o trupă experimentată, care ar trebui să-și fructifice avantajul terenului propriu de fiecare dată.

Elverum a schimbat liniile în această vară și rămâne de văzut cum tinerii talentați aduși se vor adapta cerințelor europene. Bliznac, Ivancsik, Pujol și Overby au părăsit echipa, așadar nucleul ce dădea siguranță în momentele importante ale partidelor.

Crvena Zvezda vs. BATE Borisov

Să fim sinceri, Steaua Roșie Belgrad ne-a impresionat în preliminarii, când a eliminat pe Krasnodar, o echipă mai puternică, pe hârtie. Vicecampioana Serbiei merge ceas până acum în acest sezon european, cu victorii așadar la Krasnodar și Sparta Praga, dar și în campionat impresionează: 19 puncte dintr-un maxim de 21, singurul meci pe care nu l-a câștigat fiind derby-ul cu Partizan, 0-0.

BATE nu a impresionat, chiar dacă am mizat pe faptul că se va califica în grupe după acel 1-1 de pe teren propriu cu Oleksandrya, din play-off. Campioana Belarusului este însă clar în regres față de ultimii ani și astăzi ar trebui să fie victimă la Belgrad.

Young Boys vs. Partizan Belgrad

Vorbim și despre campioana Serbiei, care pare a nu fi la același nivel, cel puțin pentru moment, cu Steaua Roșie Belgrad. Totuși, trebuie să admitem că Partizan a surprins plăcut în dubla cu Olympiakos și în returul cu Videoton din play-off-ul Europa League.

Young Boys este însă una din echipele tari din Europa League, fapt demonstrat de-a lungul timpului, iar sinteticul de la Berna pune probleme multora din echipele care se deplasează acolo. Elvețienii vin din Liga Campionilor, nu știm cum ar fi decurs returul cu TSKA Moscova în cazul în care în turul de pe teren propriu nu ar fi fost acel autogol stupid al lui Kasim din prelungiri. Sulejmanov este singurul incert, accidentat.

Real Sociedad vs. Rosenborg 

Bascii revin în Europa League după o pauză de trei ani de zile și au în față un meci ce ar putea fi atractiv pentru spectatorii neutri, cu Rosenborg.

Rosenborg ar putea avea o șansă prin simplul fapt că se află în plin sezon, în timp ce Sociedad abia trei meciuri, dar pe care le-a câștigat într-o manieră splendidă: 3-2 cu Celta, 3-0 cu Villarreal și 4-2 cu Deportivo. Nordicii vin după o dublă fantastică în fața finalistei din sezonul trecut, Ajax Amsterdam, în care a speculat fiecare șansă ivită: 1-0 la Amsterdam și 3-2 la Trondheim.

Istanbul Basaksehir vs. Ludogorets

E un meci mult mai abordabil pentru Istanbul Basaksehir decât cel din play-off-ul Ligii Campionilor, unde a întâlnit pe FC Sevilla. Reprezentanta Turciei a impresionat însă în Spania, unde a condus cu 1-0 și a plecat neînvinsă, dar și în ultima etapă, când a învins cu 3-2 pe Fenerbahce, în deplasare. E o echipă ofensivă, practică un fotbal deschis, ce ne încântă.

Ne poate încânta și Ludogorets, o echipă ce preferă și ea să joace ofensiv, în limita posibilităților. Evident, bulgarii au șansa a doua astăzi, dar au arătat cu Beer Sheva că pot fi periculoși în cazul în care adversarul face pasul înapoi. Experiența acumulată în ultimii ani de Europa poate conta astăzi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.