Ponturile Zilei: Predicțiile de vineri la cotă medie 1.73!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Rusia vs. Serbia Serbia -3.5 puncte 1.65  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Scoția Fotbal Premiership Patrick vs. Rangers Peste 2.5 goluri 1.75  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Germania Handbal Bundesliga Gummersbach vs. Rhein Neckar Lowen Lowen -4.5 goluri 1.65  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Rapid București vs. HC Zalău Peste 53.5 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională HC Odorhei vs. CSA Steaua București CSA Steaua +1.5 goluri 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.73PROFIT: -5.15

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Rusia vs. Serbia

Rusia – Serbia este cea de-a doua semifinală de la Eurobasket 2017, o reeditare a partidei disputată acum o săptămână și câștigată oarecum surprinzător de ruși.

Lucrurile s-au schimbat de atunci și după victoriile cu Croația și Grecia, echipa lui Bazarevich nu mai este privită ca o surpriză, ci ca o certitudine, cu un Aleksei Shved cu sanse mari de a fi declarat MVP-ul turneului și cu Nikita Kurbanov extrem de precis pe ambele faze. La prima vedere sârbii au o echipă mai bună, cu Bogdanovic și Marjanovic certitudini în NBA, și cu un întreg lot experimentat care a ajuns până în finala Jocurilor Olimpice anul trecut. Așteptăm o partidă destul de echilibrată în care experiența meciurilor decisive să se vadă la sârbi și aceștia să se impună. Rusia și-a depășit deja condiția la acest Eurobasket și nu cred că va mai produce o nouă surpriză.

Patrick vs. Rangers

E un meci în care Rangers are clar prima șansă, însă Patrick a reușit să oprească etapa trecută șirul de patru înfrângeri consecutive în campionat. A fost 1-1 la Ross County, dar greu de crezut că vor putea emite pretenții astăzi.

Rangers încearcă să pună presiune pe Celtic în acest sezon, dar este oarecum totuși departe de campioană la nivel valoric. Înfrângerea cu Hibernian de acasă a tăiat oarecum elanul echipei, dar partidele cu Ross County și Dundee FC au venit la timp. Totuși, Rangers a primit gol de fiecare dată, un fapt ce poate fi îngrijorător.

Gummersbach vs. Rhein Neckar Lowen

Pentru Lowen, meciul cu Gummersbach n-a reprezentat niciodată o problemă începând cu sezonul 2012/2013. „Leii” au câștigat fără prea mari probleme de fiecare dată când au întâlnit pe Gummersbach, o trupă ce a început greu anul acesta și care va avea o misiune dificilă în tentativa de a evita retrogradarea.

Lowen are o trupă mai solidă decât în sezonul trecut, în care a reușit să-și apere titlul de campioană. Chiar dacă a pierdut la Flensburg în etapa a doua, Lowen nu are motive să dispere: principalele rivale la titlu au cedat și ele de câte două ori până acum.

Rapid București vs. HC Zalău

Cu o apărare care a cedat de 37 de ori la Cluj, Rapidul va avea viață grea astăzi pe teren propriu cu Zalău. E un meci ce în urmă cu mulți ani năștea orgolii mari, dar care acum nu mai este în prim-plan.

Asta deoarece Rapidul trece printr-o transformare majoră, bugetul nefiind la fel de mare ca cel al celorlalte formații din Liga Națională. Totuși, jocul în viteză pe care Rapidul îl etalează dintotdeauna este singura armă care poate destabiliza o formație a Zalăului mult mai solidă.

HC Odorhei vs. CSA Steaua București

Este meciul etapei în Liga Națională, între două echipe ce se pot implica serios în lupta pentru cupele europene în acest sezon. Odorheiul a dezamăgit însă etapa trecută la Turda, unde a cedat fără drept de apel, în timp ce Steaua vine după o victorie clară cu Suceava.

Defensiva Stelei s-a dovedit a fi punctul forte până acum, cea mai bună din primele două etape, dar la Odorhei lucrurile pot fi diferite. Dragan Djukic are la dispoziție jucători foarte bună, care pot face diferența în orice moment, fapt însă nedovedit până acum în startul sezonului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: SportPictures

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.