Ponturile Zilei: Profit de peste 14 unități sâmbătă, menținem pasul și astăzi!

0

Biletul Redacției propus pe site-ul nostru este format din câte un meci propus zilnic de fiecare din tipsterii piatadeponturi.ro.

Combinate pe același cupon, meciurile selectate de tipsterii noștri pot oferi un factor multiplicator final tentant, cu posibilități de câștiguri mărite, iar în dreptul fiecărui meci va fi indicat și tipsterul care a propus selecția, astfel, cititorii, putând să tragă o concluzie după anumite intervale de timp!

Toate meciurile selectate sunt analizate atent de fiecare tipster în parte, sporind șansele de câștig în funcție de sporturile și ligile în care respectivul este specializat. Începând cu luna Septembrie, va fi ținut și bilanțul acestor bilete, care, evident, va fi făcut public cititorilor.

Spre deosebire de Biletul Zilei, unde este propus un staking plan detaliat, pe varianta de Biletul Redacției vor fi folosite mize FLAT de 100 de unități!

Punem accent pe credibilitate și oferim cititorilor noștri acces permanent la bilanțul pariurilor propuse, fie el pozitiv sau negativ, iar acesta poate fi verificat printr-un singur click aici

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

ALERTĂ: PARIAZĂ AICI PE VICTORIA LUI FCSB ÎN ACEASTĂ SEARĂ LA COTA 5.00!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Chelsea vs. Arsenal 1 1.90  BETFAIR–450 Ron BonusNu
 Germania Fotbal Bundesliga Leverkusen vs. Freiburg Ambele marchează 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Germania Fotbal Bundesliga Dortmund vs. Koln 1&Peste 2.5 goluri 1.70  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A Sassuolo vs. Juventus 2&Peste 1.5 goluri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A Torino vs. Sampdoria Ambele marchează 1.60  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal La Liga Real Sociedad vs. Real Madrid Ambele marchează&peste 2.5 goluri 1.70  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Olanda Fotbal Eredivisie PSV vs. Feyenoord Ambele marchează 1.65  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Minaur vs. CSM Focșani 1 1.70  ADMIRAL–800 Ron BONUS
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Nantes vs. Pick Szeged Pick Szeged +1.5 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Banja Luka Marterer vs. Taberner 2-0 1.85  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Uniunea Europeana Tenis Cupa Davis Fucsovics vs. Khachanov Peste 38.5 game-uri 1.90  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Rusia Tenis ATP St. Petersburg Gulbis vs. Vasilenko Sub 19.5 game-uri 1.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Euro Basket Spania vs. Rusia Juan Carlos Navarro peste 4.5 puncte 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: -9.05

 

PARIU ASIGURAT DE 40 DE LEI LA CHELSEA vs. ARSENAL! OBȚINE-L DE AICI!

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Marterer vs. Taberner

Neamțul Marterer e, de departe, cel mai în formă jucător care a luat parte la turneul challenger de la Banja Luka, Bosnia, și, după patru victorii facile, în minimum de seturi, un succes în minimum de seturi în ultimul act ar fi cât se poate de logic.

După ce nu a stat la discuții cu Coppejans, Petrovic, Kolar și Arnaboldi, Marterer îl va avea de învins un tânăr spabiol, Carlos Taberner, iar experiența mult mai mare la un nivel superior, forma excelentă de moment și jocul mult mai puternic din spatele terenului sung argumente care îl transformă pe german în mare favorit.

Fucsovics vs. Khachanov

Ungaria e aproape de un rezultat mare, să elimine Rusia în Cupa Davis, iar speranțele sunt legate de evoluția lui Marton Fucsovics, prima rachetă a maghiarilor, în meciul uc KAren Khachanov, al treilea al disputei. Până acum, Fucsovics l-a învins în cinci seturi pe Rublev, apoi, alături de Balasz, a adus victoria la dublu, dar punctul trei se anunță foarte greu de obținut.

Khachanov e un adversar puternic, care nu diferă foarte mult ca joc de Rublev, de aceea sunt șanse mari ca povestea de vineri să se repete în cazul lui Fucsovics. Meciul se joacă pe zgură, în fața fanilor maghiari, iar determinarea favoritului gazdelor nu va lipsi. Sunt, în plus, doi jucători cu servicii bune, de forță, care au capacitatea să închidă ușor puncte, chiar și pe o suprafață lentă.Khachanov e un adversar puternic, care nu diferă foarte mult ca joc de Rublev, de aceea sunt șanse mari ca povestea de vineri să se repete în cazul lui Fucsovics. Meciul se joacă pe zgură, în fața fanilor maghiari, iar determinarea favoritului gazdelor nu va lipsi. Sunt, în plus, doi jucători cu servicii bune, de forță, care au capacitatea să închidă ușor puncte, chiar și pe o suprafață lentă.

Gulbis vs. Vasilenko

Serviciul foarte, foarte puternic pe care-l posedă letonul Ernests Gulbis e cel mai eficient în sală, când adversarului i se reduce considerabil timpul la retur și mingea e mai greu de lovit. Duminică, într-un astfel de meci, Gulbis va sta față în față cu Aleksander Vasilenko, un rus de 23 de ani, în primul tur al calificărilor de la Sankt Petersburg.

Evident, diferența de valoare dintre cei doi e uriașă, iar Vasilenko nu a jucat în acest an decât în turnee futures, toate pe zgură. Contra unui rus clasat pe locul 480 ATP, misiunea lui Gulbis nu ar trebui să fie deloc grea, iar meciul nu ar trebui să se întindă prea mult.

Spania vs. Rusia

Astăzi este ultima zi de la această ediție de Eurobasket, iar pontul nostru merge către finala mică dintre Spania și Rusia. Marea favorită Spania a clacat inexplicabil în semifinala cu Slovenia și a pierdut incredibil la o diferență de 20 de puncte.

Echipa lui Scariolo trebuie să se mulțumească acum cu meciul pentru bronz, însă rezultatul partidei cade pe locul doi, principalul eveniment fiind retragerea de la echipa națională a lui Pau Gasol și Juan Carlos Navarro, doi jucători care au marcat istoria baschetului iberic în ultimele două decenii, cu 3 titluri continentale și două medalii olimpice. Cred că echipa va juca pentru ei și dacă limita lui Pau este setată destul de sus, cred că în ultimul său meci pentru națională, căpitanul Juan Carlos Navarro va înscrie peste 4,5 puncte la o cotă de 1.80.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.