Ponturile Zilei: Începem săptămâna cu cinci predicții la cotă medie 1.90!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Metz Millot vs. De Schepper Peste 22.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Rusia Tenis ATP St. Petersburg Lorenzi vs. Dzumhur Peste 22.5 game-uri 1.98  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Romania Tenis Challenger Sibiu Travaglia vs. Giustino 2-0 1.80  NETBET–1500 Ron BonusDa
 Rusia Fotbal Premier League Zenit vs. Ufa Zenit câștigă la 0 1.80  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Turcia Fotbal Super Lig Besiktas vs. Konyaspor 1&Peste 2.5 goluri 2.00  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.90PROFIT: +7.44

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Millot vs. De Schepper

Pe hard indoor, francezii Vincent Millot și Kenny de Schepper se comportă la fel: servesc bine, încearcă să domine jocul cu forehand-ul lovit cu mâna stângă și să închidă punctele la fileu. Luni, ei vor fi adversari în ultimul tur de la Metz, într-un meci în care over-ul nu e o opțiune de ignorat.

În general, De Schepper se mulțumește să-și facă serviciul și are puține momente în care pune presiune pe lansarea adversarului, iar Millot e exact genul de oponent care pune accent pe siguranța la serviciu și, chiar dacă e decent la retur, e greu de crezut că va sparge ușor serviciul violent al compatriotului său.

Lorenzi vs. Dzumhur

La Sankt Petersburg, în primul tur, se vor întâlni doi jucători care au performanțe pe suprafețe rapide, dar care nu posedă un serviciu care să-i ajute foarte, foarte mult. Paolo Lorenzi și Damir Dzumhur sunt, însă, tenismeni care au cu ce să compenseze lipsa forței.

Ambii se descurcă foarte, foarte bine la retur, pun multe mingi în joc și se apără foarte bine, de aceea e de așteptat ca break-urile să apară. Paradoxal, însă, șansele ca meciul să fie unul lung par destul de mari, în condițiile în care ambii joacă la nivel înalt în ultima perioadă și se pot lăuda cu victorii la jucători importanți.

Travaglia vs. Giustino

Plecați din aceeași zonă a clasamentului la startul lui 2017, italienii Stefano Travaglia și Lorenzo Giustino au avut traiectorii cu totul și cu totul diferite. În nouă luni, Travaglia a avut timp să câștige nu mai puțin de 46 de meciuri pe zgură, iar performanțele bune pe care le-a obținut l-au adus până aproape de top 100.

În mai, la Ostrava, cei doi s-au întâlnit în primul tur, iar Travaglia nu i-a lăsat adversarului de azi, din primul tur de la Sibiu, decât patru game-uri. Matchup-ul e unul avantajos pentru Travaglia, pentru că e jucătorul mai puternic, mai rezistent în schimburile dure din spatele terenului și cu mult mai multe succese în spate, așadar o victorie în minimum de seturi ar trebui să vină ușor.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.