Ponturile Zilei: Predicțiile de astăzi au o cotă medie de 1.85!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Metz Almagro vs. Benneteau Peste 22.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Turcia Tenis Challenger Izmir Kern vs. Bublik 0-2 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Romania Tenis Challenger Sibiu Napolitano vs. Daniel Daniel -2.5 game-uri 1.77  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Romania Tenis Challenger Sibiu Donati vs. Robredo Robredo -2.5 game-uri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Fotbal Bundesliga Monchengladbach vs. Stuttgart 1 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal La Liga Barcelona vs. Eibar Barcelona câștigă la 0 2.05  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Malaga Sub 2.5 goluri 1.90  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Sepsi Sf. Gheorghe vs. CSU Craiova 2 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Uniunea Europeana Handbal SEHA League Vardar vs. Tatran Presov Peste 56.5 goluri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: -6.25

 

Almagro vs. Benneteau

Doi jucători cu ștate vechi în circuitul ATP, iberricul Almagro și francezul Benneteau, vor sta față în față în primul tur de la Metz, turneu care se desfășoară în sală.

În cinci meciuri directe, cei doi au trecut de patru ori peste linia de game-uri impusă de bookmakeri, iar părerea noastră e că același lucru se va întâmpla și la a șasea confruntare directă. E adevărat că Almagro are un bilanț dezastruos în carieră în sală, dar „Nico” e un jucător experimentat, cu un serviciu bun și lovituri care-l pot pune în încurcătură pe un adversar ajuns la 36 de ani. De partea cealaltă, Benneteau nu mai are rezultatele de acum câțiva ani, dar are serviciul extraordinar, jocul bun de fileu și un forehand în care poate pune bază.

Kern vs. Bublik

În primul tur de la Istanbul, kazahul Alexander Bublik porneste ca mare favorit în meciul cu germanul Robin Kern, iar așteptările specialiștilor ar cam trebui confirmate, în măsura în care între cei doi există o diferență foarte, foarte mare.

Dacă Bublik a reușit, la 20 de ani, să ajungă în prima sută mondială și să obțină câteva rezultate bune, Kern are 24 de ani și se zbate în mediocritate, undeva la coada top 500. Kazahul e un jucător de dispoziție, care nu de puține ori a oferit meciuri cu multe răsturnări de scor, dar ecele 27 de succese pe hard (prin comparație, Kern are doar cinci), experiența mult mai mare la un nivel decent și forma mai bună ar trebui să-l ajute să treacă ușor peste un meci facil.

Napolitano vs. Daniel

Unul dintre meciurile tari din primul tur al challenger-ului de la Sibiu va fi cel dintre Stefano Napolitano (Italia) și Taro Daniel (Japonia), doi jucători care au obținut performanțe bune la ultimele competiții la care au luat parte.

Napolitano a făcut semifinale la Genoa, Daniel s-a oprit în aceeași fază la Szczecin, învins de Gasquet, dar ideea din spatele pariului nu se leagă de forma de moment, ci de matchup-ul dintre cei doi. Italianul servește bine, e jucător de atac, plăcut ochiului, dar are mari probleme în momentul în care dă peste adversari care se apără bine și care-l obligă să mai lovească o minge în plus. Cum defensiva e capitolul forte al lui Daniel, scenariul cel mai probabil e unul în care italianul va forța pentru a închide punctele rapid și va face multe greșeli neforțate pe care niponul le va contabiliza, cu răbdare.

Donati vs. Robredo

Principal favorit al turneului de la Sibiu, spaniolul Tommy Robredo, fost număr 5 în ierarhia ATP, nu are un meci de deschidere tocmai ușor, dar, chiar dacă bookmakerii îi acordă ceva credit adversarului său, șansele unui pariu bun sunt destul de mari.

În fața experimentatului iberic va sta Matteo Donati, un italian cu un joc bun, dar care, în 2017, nu a reușit niciodată să treacă de sferturile de finală ale unei competiții challenger. Finalist la Alphen, acum două săptămâni, Robredo e zguristul spaniol tipic, căruia îi place să-și „toace” adversarii și să folosească fiecare centimetru al terenului în avantajul său. Va avea în față un jucător de atac, deci predispus erorilor neforțate, adică exact genul de adversar pe care, de-a lungul carierei, l-a învins destul de ușor.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.