Ponturile zilei: Nouă pronosticuri din trei sporturi, la cotă medie 1.85!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Metz Brown vs. Mahut Peste 22.5 game-uri 1.77  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis ATP Metz Herbert vs. Zverev Peste 22.5 game-uri 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Rusia Tenis ATP Sankt Petersburg Dzumhur vs. Baghdatis 2 2.10  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Rusia Tenis ATP Sankt Petersburg Dutra Da Silva vs. Vesely 0-2 2.10  NETBET–1500 Ron Bonusanulat
 Germania Fotbal Bundesliga Mainz vs. Hoffenheim Ambele marchează 1.65  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A AC Milan vs. Spal 1&Sub 4.5 goluri 1.65  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A Lazio vs. Napoli Ambele marchează & Peste 2.5 goluri 1.80  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Spania Fotbal La Liga Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid Sub 2 goluri HA 2.00  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Dinamo București vs. HC Vaslui Peste 57.5 goluri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: -1.35

 

Brown vs. Mahut

Aproape de finalul unui an în care rezultatele au întârziat să apară, Dustin Brown și Nicolas Mahut își pun toate speranțele în sezonul de hard indoor, suprafață pe care, teoretic, ar trebui să producă performanțe bune.

În primul tur de la Metz, însă, ei vor fi adversari, iar confruntarea se anunță una foarte echilibrată, în măsura în care condițiile de joc sunt avantajoase pentru amândoi. În sala din Franța, suprafața e foarte rapidă și avantajează serviciile puternice, capitol la care ambii stau bine, și urcările la fileu, pe care, de asemenea, ambii le stăpânesc aproape de perfecțiune. În mod normal, break-urile vor veni greu, seturile se vor prelungi, iar over-ul va fi o alegere inspirată.

Herbert vs. Zverev

Tot la Metz, tot în primul tur, vom asista la un meci care se va desfășura pe coordonate asemănătoare cu cel despre care am vorbit mai sus, iar protagoniștii vor fi Pierre-Hugues Herbert și Mischa Zverev, doi jucători cu stilur de joc foarte, foarte apropiate.

Herbert și Zverev au ca principală armă primul serviciul, iar planul lor de joc înseamnă multe veniri la fileu și multe puncte închise devreme, adică exact strategia recomandată pentru o suprafață ca cea de la Metz. Cum ambii au obiceiul de a juca tiebreak-uri și nu excelează la retur și la passing, elemente vitale în meciul de mâine, mergem, din nou, cu over-ul la game-uri.

Dzumhur vs. Baghdatis

La Sankt Petersburg, în turul al doilea, se vor înfrunta doi jucători care au trecut prin meciuri cu totul și cu totul diferite în prima rundă. Dacă cipriotul Marcos Baghdatis a servit 18 ași, nu și-a pierdut niciodată serviciul și a avut nevoie de doar două break-uri pentru a trece de Zeballos, bosniacul Dzumhur a fost protagonistul unui meci ciudat, cu multe răsturnări de scor, contra italianului Lorenzi, pe care l-a învins, până la urmă, în două seturi strânse (7-5, 7-5).

Marea diferență dintre cei doi intervine în momentul în care vorbim despre eficacitatea serviciului, capitol foarte important pentru jocul în sală, iar avantajul îi aparține lui Baghdatis. Cipriotul are lacunele sale, precum deplasarea în teren, dar, contra unui adversar care a oferit 13 șanse de break într-un meci de două seturi oportunitățile vor veni, cu siguranță.

Dutra Da Silva vs. Vesely

Până la 33 de ani, brazilianul Rogerio Dutra da Silva nu a jucat niciun meci în sală în circuitul profesionist, iar marea premieră din cariera sa se va înregistra marți, când îl va întâlni, la Sankt Petersburg, pe cehul Jiri Vesely, în fața căruia pleacă, evident, cu șansa a doua.

Zgurist pur sânge, Dutra a mai încurcat socoteli în afara suprafeței roșii, dar pe hard outdoor, unde condițiile îi permit să se așeze cât de cât pe lovituri și să-și pună în valoare forehand-ul. În sală, însă, fără un serviciu decent, fără timp de reacție, fără forță în lovituri, lui Dutra îi va fi foarte greu să-i facă față unui Vesely foarte înalt, care va domina din spatele terenului și va servi mult, mult mai bine.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.