Ponturile Zilei: Cotă medie 2.01 pentru sugestiile de joi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Metz De Schepper vs. Mahut 0-2 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Rusia Tenis ATP St. Petersburg Pella vs. Troicki Troicki -1.5 game-uri 1.90  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Turcia Tenis Challenger Izmir Stakhovsky vs. Marchenko Peste 22.5 game-uri 1.83  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis ATP Metz Basilashvili vs. Muller 0-2 1.90  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Viitorul vs. Juventus București Viitorul câștigă la 0 2.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Romania Fotbal Liga 1 CFR Cluj vs. FCSB FCSB HA 0 2.10  UNIBET–250 Ron Bonus VOID
 Spania Fotbal La Liga Celta Vigo vs. Getafe 1 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 2.01PROFIT: -11.6

 

Basilashvili vs. Muller

Grație serviciului redutabil, luxemburghezul Gilles Muller devine un jucător foarte periculos pe suprafețele rapide ale circuitului, iar sala din Metz pare terenul perfect pentru jocul său agresiv. Joi, în optimi, el va sta față în față cu Nikoloz Basilashvili, omul căruia nu i-a dat nicio șansă la ediția de anul trecut.

În 2016, Basilashvili a câștigat doar șase game-uri în meciul direct, iar scenariul confruntării din acest an nu ar trebui să fie cu mult schimbat. Muller a rămas același jucător sigur pe serviciu, Basilashvili nu are forța necesară pentru a se impune din spatele terenului, deci meciul ar trebui să curgă spre un rezultat asemănător, adică o victorie în minimum de seturi a stângaciului din Luxemburg.

De Schepper vs. Mahut

Învins de Millot în ultimul tur al calificărilor, Kenny de Schepper a avut noroc și a intrat pe tabloul principal, va juca direct în optimi, dar misiunea sa se anunță complicată, întrucât va da peste Nicolas Mahut, un compatriot mai bine cotat, în care noi ne punem încrederea.

Mahut a câștigat patru din cinci meciuri cu De Schepper, iar în primul tur a arătat foarte, foarte bine în meciul cu neamțul Dustin Brown, pe care l-a învins în minimum de seturi, cu un tiebreak în a doua manșă. La un meci asemănător ne așteptăm și contra lui De Schepper, iar marele avantaj al lui Mahut e că poate pune, prin desele urcări la fileu, presiune pe punctele vulnerabile ale adversarului, deplasarea în teren și incapacitatea de a produce lovituri bune din alergare.

Pella vs. Troicki

La Sankt Petersburg, în optimi, argentinianul Guido Pella va juca al 11-lea meci în sală, în al zecelea an la profesionist, contra sârbului Viktor Troicki, un jucător care se adaptează mult mai ușor suprafețelor ceva mai rapide, așa cum e cea de la competiția din Rusia.

Pella a trecut de Lajovic în primul tur, dar marea diferență pe care o va resimți e legată de diferența cu care vor ajunge la el mingile trimise de adversar. Troicki are un serviciu mult mai puternic, care-l va ajuta așa cum l-a ajutat și în cele două tiebreak-uri câștigate cu Kuznetsov, dar și capacitatea de a returna mult mai bine și, implicit, de a pune mai multe întrebări pe serviciul argentinianului.

Stakhovsky vs. Marchenko

În șapte meciuri directe, ucrainenii Stakhovsky și Marchenko au coborât de doar două ori sub linia de game-uri setată de specialiști, iar confruntarea cu numărul șapte, din optimile challenger-ului de la Izmir, pare destul de ușor de anticipat.

Veniți din aceeași generație a tenisului din țara vecină, cei doi se cunosc foarte bine, atât din meciurile directe, cât și din anii petrecuți împreună la echipa de Cupa Davis, deci nu e de mirare că meciurile lor sunt lungi și echilibrate. Ambii au capacitatea de a juca la un nivel mai înalt decât au făcut-o în 2017, sunt jucători ofensivi, care se ajută de serviciu și închid punctele repede, de aceea break-urile vin rar și seturile sunt lungi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.