Ponturile Zilei: Început de weekend profitabil?

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Metz Copil vs. Gojowczyk Peste 23.5 goluri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis ATP Metz Paire vs. Goffin Paire +3.5 game-uri 1.77  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Rusia Tenis ATP St. Petersburg Bautista vs. Troicki Peste 21.5 game-uri 1.75  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 CSU Craiova vs. FC Voluntari 1X&Sub 2.5 goluri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Nice vs. Angers 1 1.80  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Franta Fotbal Liga Națională Potaissa Turda vs. Minaur Baia Mare 1&Peste 57.5 goluri 2.40  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.91PROFIT: -6.14

 

Copil vs. Gojowczyk

Despre forma lui Marius Copil la serviciu e de ajuns să spunem că și l-a pierdut o singură dată contra mult mai bine cotatului Lucas Pouille, într-un meci câștigat în două tiebreak-uri, din care nu au lipsit momentele de mare tensiune. E, așadar, de presupus că românul va putea repeta evoluția impresionantă la serviciu și contra unui adversar mai slab la retur, neamțul Peter Gojowczyk.

La fel ca Marius, oponentul din sferturile de la Metz se bazează pe un serviciu bun, care l-a condus spre, deja, patru victorii în turneul francez. Cum meciurile trecute directe au presupus multe tiebreak-uri, așteptăm un over, chiar la o linie ceva mai mare.

Paire vs. Goffin

La Metz, în sferturi, se vor întâlni un jucător foarte constant, belgianul Goffin, și unul de dispoziție, dar care poate deveni foarte periculos într-o zi bună, francezul Paire, unul dintre preferații publicului.

Evident, Goffin e favoritul meciului, dar cele două victorii scurte reușite de Paire, cu Tsitsipas și Ganollers, îl transformă pe Paire într-un outsider cu șanse. Francezul se simte bine în sala de acasă și are suficientă imaginație în joc pentru a-l pune în încurcătură pe un Goffin excelent în decisivă.

Bautista vs. Troicki

Autor a două meciuri foarte bune cu Kuznetsov și Pella, sârbul Viktor Troicki e cotat cu a doua șansă în meciul cu Bautista Agut, în sferturile de la Sankt Petersburg, iar încrederea bookmakerilor în spaniol e dată de cele trei victorii obținute în meciurile directe jucate în 2016.

Inconstant în primul meci, cu Dutra Silva, Bautista are probleme în momentul în care dă peste un jucător puternic, iar Troicki se înscrie, oarecum, în acest tipar. Sârbul nu e cel mai constant tenismen din lume, dar armele, precum serviciu și forehand-ul, nu-i lipsesc.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.