Ponturile Zilei: Facem bani cu fotbalul mare astăzi!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Manchester City vs. Crystal Palace City câștigă la 0 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Fotbal Premier League Southampton vs. Manchester United 2 1.85  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Anglia Fotbal Premier League Leicester vs. Liverpool Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.90  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal La Liga Atletico Madrid vs. Sevilla 1X & Sub 2.5 goluri 2.20  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal La Liga Alaves vs. Real Madrid Real câștigă la 0 2.10  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Germania Fotbal Bundesliga Hoffenheim vs. Schalke Ambele marchează 1.70  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Germania Fotbal Bundesliga Dortmund vs. Monchengladbach Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Italia Fotbal Serie A Spal vs. Napoli Napoli câștigă la 0 2.20  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Italia Fotbal Serie A Juventus vs. Torino 1 & Peste 2.5 goluri 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională Poli Iași vs. HC Dobrogea Sud Constanța Constanța -3.5 goluri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Chekhovskie Medvedi vs. Montpellier 2 & Peste 57.5 goluri 2.10  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.93PROFIT: +6.2

 

Manchester City vs. Crystal Palace

Egală la toate capitolele cu Man United în clasament, Manchester City poate profita de meciul ușor cu Palace pentru a se distanța la golaveraj. „Cetățenii” au câștigat ultimele 6 meciuri directe, înscriind de 20 ori și primind doar două goluri.

Crystal Palace stabilește noi recorduri negative în acest sezon-a devenit prima echipă din Premier League care, după 5 etape, are 0 atât în dreptul punctelor cât și al golurilor marcate. Începutul dezastruos a dus și la schimbarea antrenorului, Roy Hodgson înlocuindu-l săptămâna trecută pe Frank De Boer. Învinsă de Southampton în primul meci, Palace a eliminat-o marți pe Huddersfield din Cupa Ligii și s-a calificat în optimi. Și City a avansat în competiție, trecând de West Brom. Gundogan s-a accidentat în acest meci și va lipsi, dar revine căpitanul Vincent Kompany. Sakho va fi titular la oaspeți, prima dată în campionatul actual.

Southampton vs. Manchester United

Deși are 8 puncte, Southampton dezamăgește în începutul de sezon, cu mari probleme în ofensivă. Doar patru goluri au înscris gazdele în 5 etape, două dintre ele fiind din penalty. În ultimele nouă meciuri jucate acasă, „sfinții” au marcat o singură dată din acțiune!

So’ton e vizitată acum de United, care nu a mai pierdut pe St Mary’s din 2003. În această perioadă au înregistrat 7 victorii și două egaluri. Man United are o medie de peste 3 goluri pe meci în acest sezon. Cu excepția egalului de la Stoke, United a câștigat categoric toate partidele jucate. Van Dijk ar putea reveni în echipa de start a lui Southampton. La oaspeți e apt din nou Luke Shaw, fundașul stânga jucând în meciul de cupă cu Burton, dar sunt șanse mici ca Mourinho să schimbe primul 11.

Leicester vs. Liverpool

Rematch între Leicester și Liverpool, după ce au jucat marți în Cupă Ligii iar Leicester a câștigat cu 2-0. Apărarea slabă a lui Liverpool are un motiv în plus de îngrijorare: Vardy, absent marți din cauza unei accidentări, va fi titular. A înscris de 5 ori în ultimele 3 meciuri cu Liverpool.

Nici defensivă „vulpilor” nu a strălucit, având 9 goluri primite în campionat; capitol la care doar două echipe stau mai prost. Leicester are doar patru puncte, pierzând în față echipelor mari-Arsenal, Man United și Chelsea. Liverpool avea patru victorii consecutive înainte de pauza internațională, dar de atunci nu a mai câștigat niciun meci, având egaluri acasă cu Burnley și Sevilla și înfrângeri la Manchester City și Leicester. Lovren, Matip și Can sunt incerți la oaspeți, iar Mane e la ultima etapă de suspendare. La gazde, pe lângă Vardy, va fi din nou apt și Fuchs.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.