Ponturile Zilei: Facem bani cu partide din tenis și din Europa League!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

10 LEI FREEBET PENTRU FIECARE GOL MARCAT! PRINDE OFERTA AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis ATP Shenzen Lacko vs. Dzumhur Dzumhur -2.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Franta Tenis Challenger Orleans De Schepper vs. Benneteau Peste 23.5 game-uri 2.00  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Franta Tenis Challenger Orleans Marchenko vs. Herbert Peste 22.5 game-uri 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis Challenger Tiburon Gonzalez vs. Halys 0-2 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Athletic Bilbao vs. Zorya Bilbao câștigă la 0 2,00  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Nice vs. Vitesse Peste 2.5 goluri 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Plzen vs. Hapoel Beer Sheva X2 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Salzburg vs. Marseille Ambele marchează 1.70  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Zenit vs. Real Sociedad Ambele marchează 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Partizan vs. Dinamo Kiev Ambele marchează 2.00  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: -2.25

 

Lacko vs. Dzumhur

Ultima lună și jumătate e, de departe, cea mai bună din cariera bosniacului Damir Dzumhur, care, în acest interval, și-a trecut în cont mai întâi prima finală în ATP, pierdută la Winston Salem în fața lui Bautista, apoi primul trofeu al carierei, la Sankt Petersburg, săptămâna trecută. Joi, în optimile de la Shenzen, Dzumhur va da peste un adversar accesibil, în fața căruia ar putea continua traseul de vis.

După o victorie în minimum de seturi cu australianul Millman, în fața lui Dzumhur va sta slovacul Lukas Lacko, un jucător talentat, dar care, din diverse motive, nu și-a atins niciodată potențialul uriaș. Chiar dacă Lacko a legat deja trei vitorii în China, forma excepțională a lui Dzumhur nu trebuie ignorată, pentru că, indiferent de numele și momentul bun al adversarului, bosniacul a demonstrat că are capacitatea să găsească răspunsuri.

De Schepper vs. Benneteau

În optimile turneului de la Orleans, fanii francezi vor vedea o înfruntare între doi conaționali, Kenny de Schepper și Julien Benneteau, în care, la prima vedere, over-ul e pariul la îndemână.

De ce? În primul rând pentru că De Schepper e jucător care gravitează în jurul serviciului, are lacune la retur și obiceiul de a juca multe tiebreak-uri. În al doilea rând, pentru că Benneteau e un tenismen cu experiență, aflat în căutarea rezultatelor de odinioară, care, mai mereu, a jucat un tenis foarte bun pe suprafețele rapide ale circuitului. Game-uri scurte, seturi lungi și puține break-uri e rețeta pe care o așteptăm noi.

Marchenko vs. Herbert

Pe finalul unui sezon în care a jucat mult mai bine în proba de dublu, francezul Pierre-Hugues Herbert a ales turneul challenger de la Orleans în dauna celor două competiții ATP organizate în China. După ce a profitat de abandonul conaționalului Fabien Reboul în primul rând, reprezentantul Hexagonului va avea un adversar pe măsură în optimi.

Ucraineanul MArchenko a strâns opt victorii consecutive, a câștigat turneul de la Izmir și a confirmat forma bună în primul tur, cu bosniacul Setkic, pe care l-a învins în minimum de seturi. Pentru ambii, coordonatele jocului se vor schimba, în măsura î ncare vor întâlni adversari mai valoroși decât în runda inaugurală. Herbert e omul cu serviciile mai puternice, jocul de fileu foarte bine pus la punct și avantajul dat de public, dar Marchenko lovește năprasnic din spatele terenului, se află într-un moment bun și are, cu siguranță, arme cu care să contraatace.

Gonzalez vs. Halys

Spre finalul unui an în care a dispărut, practic, de pe harta tenisului, columbianul Alejandro Gonzalez a reușit o victorie bună în primul tur de Tirburon, unde l-a expediat pe britanicul Ward, dar franezul Quentin Halys ar trebui să fie un adversar prea bun pentru standardele sale.

Cândva pe locul 70, Gonzalez se zbate acum în mediocritate și, cum nu a fost niciodată un jucător de speriat pe hard, misiunea lui Halys, tenismen aflat în cel mai bun moment al carierei, ar trebui să fie ușoară, în condițiile în care francezul servește la un nivel mult mai bun, are în forehand o lovitură peste media circuitului challenger și a demonstrat că se simte bine pe suprafețe precum cea din Statele Unite.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.