Ponturile Zilei: Meciuri din tenis și handbal pentru miercuri, la cotă minimă 1.94!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis WTA Beijing Svitolina vs. Barty Peste 21.5 game-uri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Tenis WTA Beijing Kasatkina vs. Radwanska Peste 21.5 game-uri 1.90  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Romania Handbal Liga Națională Dinamo București vs. CSU Suceava Dinamo -7.5 goluri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Sporting CP vs. Chekhovskie Medvedi 1 & Peste 55.5 goluri 2.25  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Rusia Handbal Superleague Ufimochka-UGNTU vs. Spartak Moscova Spartak -2.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.94PROFIT: -2.55

 

Svitolina vs. Barty

La Beijing, unul dintre cele mai tari meciuri din turul al doilea e cel dintre ucraineanca Svitolina și australianca Barty, o jucătoare aflată într-o formă foarte bună în circuitul asiatic.

Linia de over a fost depășită în ambele meciuri directe din 2017, iar constanța Svitolinei vine perfect în balanța jocului ofensiv al adversarei sale. Ambele sunt jucătoare de top, care pot impune un ritm foarte alert, iar lupta se anunță cu adevărat interesantă.

Kasatkina vs. Radwanska

La Beijing, în turul al treilea, două jucătoare cu stiluri asemnătăoare, rusoaica Daria Kasatkina și poloneza Agnieszka Radwanska, se întâlnesc într-un moment în care ambele câștigă meciuri, dar nu ajung foarte departe în turnee.

Mai bine clasată, Radwanska va da peste o adversară capabilă să susțină ritmul din spatele terenului și să lovească decisiv în multe momente, oferind răspunsuri la întrebările polonezei. E o confruntare între două stiluri apropiate, din care ar trebui să rezulte un meci lung, cu multe răsturnări de scor.

Dinamo București vs. CSU Suceava

Pentru Dinamo astfel de meciuri sunt mai mult o povară, având în vedere meciurile foarte solicitate din Liga Campionilor. Suceava nu este un adversar care să pună probleme campioanei, are și ceva probleme de lot, astfel că duelul de azi va curge într-o direcție.

Iar dacă acasă Suceava într-o zi bună te poate surprinde, pe teren străin nu o face. A pierdut categoric la Steaua și la Timișoara și nici azi nu cred că vom avea un alt scenariu.

Sporting CP vs. Chekhovskie Medvedi

Am mai vorbit despre cele două echipe și în trecut, așadar nu vom intra în amănunte prea mult. Sporting vine după un meci bun, dar pierdut la Skopje cu Metalurg, iar astăzi este un meci de „must win” pentru portughezi. Chehkovskie e clar că e cea mai slabă echipă din grupă după ce și-a pierdut mulți jucători, plecați la Spartak Moscova, iar tinerii nu fac față încă la acest nivel. Probabil va fi un meci în care rușii vor încerca să înscrie repede, pentru că au probleme pe pozițional, iar în aceste condiții linia de over poate fi bătută ușor.

Ufimochka-UGNTU vs. Spartak Moscova

Am amintit mai sus de Spartak Moscova, deci nu puteam trece ușor cu vederea peste meciul lor de astăzi. Nou-promovata din Superliga Rusă are planuri mari, iar echipa prinde contur mai repede decât ne-am fi așteptat. Spartak are însă un suport important din partea tuturor, iar transferurile realizate în vară, Alexander Chernoivanov, Alexander Dereven, Oleg Skopintsev, Yegor Evdokimov, Dmitry Shelestyukov sau Ilya Ryabov, toți cu mare experiență la nivel înalt, alături de antrenorul Vasily Filipov, oferă garanția că gruparea moscovită se poate lupta la titlu. Rezultatele de până acum sunt pe măsură, patru victorii în patru meciuri, iar două dintre victime sunt din primele trei clasate de anul trecut, St. Petersburg și Krasnodar.

Ufimochka nu e o echipă de prim-plan, chiar dacă în acest start de sezon a cedat greu pe teren propriu în fața celor de la Stavropol (liderul cu același număr de puncte ca Spartak, dar un meci în plus) și a celor de la St. Petersburg.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.