„Derby” pentru promovare!

0

Într-o zi cu o ofertă slabă, ne-a atras atenția un meci din liga a treia din România. Un „derby” – pentru că termenul de „derby” se folosește mai nou în toate circumstanțele – pentru promovare, între cele mai bune două formații din seria a treia.

Din start trebuie să menționăm că cele două formații au punctaj maxim după primele șapte etape, însă Petrolul are un meci mai puțin disputat ca urmare a retragerii lui Urban Titu. Așadar, despărțite de trei puncte în clasament, Petrolul Ploiești și FCM Alexandria își dispută astăzi unul din cele mai importante meciuri ale anului.

Am văzut la lucru ambele formații și vă putem spune că vom avea parte de un meci frumos. Lăsând miza destul de mare la o parte, atât Petrolul, cât și Alexandria mizează pe cartea atacului. Așadar dragi prieteni, stați cu ochii pe acest meci pentru că ar putea să ne aducă un spectacol fotbalistic agreabil și, de ce nu, peste nivelul unor meciuri din prima ligă.

Pont: Ambele marchează și peste 2.5 goluri
Cotă: 1.85

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: Facebook FC Petrolul Ploiesti

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.