Nemec contra ”Magiun”

0

Pe stadionul din Stefan Cel Mare gazdele nu si mai permit sa piarda puncte cu echipele considerate mai slabe. Clasata momentan pe locul 8, in afara playoff, trupa pregatita de Vasile Miriuta este in cautarea primei victorii sub comanda acestuia.

Pentru jocul de luni gazdele au o singura absenta in compartimentul defensiv unde Nedelcearu suspendat va fi inlocuit de tinarul Dudea. Relansarea dinamovistilor poate depinde in mare masura si de forma foarte buna a lui Nemec care a marcat de 2 ori pentru nationala Slovaciei in preliminarii.Sub semnul incertitudinii este deocamdata si prezenta lui Penedo, abia revenit de la nationala Panama unde a reusit in premiera calificarea la turneul final al CM 2018 din Rusia.

”Lanterna rosie” pregatita de antrenorul Marin Barbu, poreclit si ”Magiun” datorita tehnicii sale foarte bune din perioada cind era jucator, este singura formatie din prima liga care dupa 13 runde nu are nici o victorie, doar 4 egaluri si numai 7 goluri reusite. Oaspetii vor putea alinia in acest meci cea mai buna formula de echipa, neavind nici un suspendat sau accidentat.

Dinamo victorie si peste 1,5 goluri in meci

cota 1,57

Nemec gol

cota 2,05

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.